Sinir katsayılarını arttıran olaylardan birisi
-
Makaveli
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İmza
Sinir katsayılarını arttıran olaylardan birisi
Meran sunucusunda oynayan bir oyuncuyum . Son 2 gündür , bazı dengesizler sürekli olarak klana gir çık yaparak hem klanı meşgul ediyorlar hem de insanlar alışverişlerini , satışlarını gerçekleştiremiyorlar . benim çözüm önerim bunun bir sınırı olsun , günde 3 kere girip çıkma hakkı olsun bir karakterin . Yoksa 5. seviyeye kasan herkes bizim sinirlerimizi alt üst etmeye devam edecek , bu tatsız olayın çözülmesi dileğimle . İyi günler , hayırlı ramazanlar .
Re: Sinir katsayılarını arttıran olaylardan birisi
Klana girme seviyesi 25.seviye olursa bu sorun büyük ölçüde ortadan kalkmış olur.Makaveli yazdı:Meran sunucusunda oynayan bir oyuncuyum . Son 2 gündür , bazı dengesizler sürekli olarak klana gir çık yaparak hem klanı meşgul ediyorlar hem de insanlar alışverişlerini , satışlarını gerçekleştiremiyorlar . benim çözüm önerim bunun bir sınırı olsun , günde 3 kere girip çıkma hakkı olsun bir karakterin . Yoksa 5. seviyeye kasan herkes bizim sinirlerimizi alt üst etmeye devam edecek , bu tatsız olayın çözülmesi dileğimle . İyi günler , hayırlı ramazanlar .

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
+1 adam haklı :ugeek:berkan587 yazdı:Klana girme seviyesi 25.seviye olursa bu sorun büyük ölçüde ortadan kalkmış olur.Makaveli yazdı:Meran sunucusunda oynayan bir oyuncuyum . Son 2 gündür , bazı dengesizler sürekli olarak klana gir çık yaparak hem klanı meşgul ediyorlar hem de insanlar alışverişlerini , satışlarını gerçekleştiremiyorlar . benim çözüm önerim bunun bir sınırı olsun , günde 3 kere girip çıkma hakkı olsun bir karakterin . Yoksa 5. seviyeye kasan herkes bizim sinirlerimizi alt üst etmeye devam edecek , bu tatsız olayın çözülmesi dileğimle . İyi günler , hayırlı ramazanlar .
Teşkilatta' da "Tatlım" nickli birisi gir çık yapıyordu Lodos muhafızı sürekli :"Aramıza hoşgeldin tatlım.Artık sende bir lodossun" diyordu sinir olmaya başlamıstım 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

HaNdSoMe yazdı:Teşkilatta' da "Tatlım" nickli birisi gir çık yapıyordu Lodos muhafızı sürekli :"Aramıza hoşgeldin tatlım.Artık sende bir lodossun" diyordu sinir olmaya başlamıstım
█████████████ 99% Fatal ERROR !"Aramıza hoşgeldin tatlım.Artık sende bir lodossun"
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı

Up up up :arrow:berkan587 yazdı:Klana girme seviyesi 25.seviye olursa bu sorun büyük ölçüde ortadan kalkmış olur.Makaveli yazdı:Meran sunucusunda oynayan bir oyuncuyum . Son 2 gündür , bazı dengesizler sürekli olarak klana gir çık yaparak hem klanı meşgul ediyorlar hem de insanlar alışverişlerini , satışlarını gerçekleştiremiyorlar . benim çözüm önerim bunun bir sınırı olsun , günde 3 kere girip çıkma hakkı olsun bir karakterin . Yoksa 5. seviyeye kasan herkes bizim sinirlerimizi alt üst etmeye devam edecek , bu tatsız olayın çözülmesi dileğimle . İyi günler , hayırlı ramazanlar .
Klandan gir-çık yapma sınırı olması gayet mantıklı bir öneri. Fakat kişinin amacı illa ki zarar vermek ise, bunu durdurmak zor; farklı hesaplar açarak yapabilir aynı şeyi.
2009-2013
- Splash
- Zincir Bozan

- Lonca: <Game Master>
Eski'den hırsızlıkları bu şekilde herkese duyurmak isteyenler vardır. örn: XXXHIRSIZDIR diye karakter açıyo ardından çık gir yapıyor. Bazıları ise, item vs almak istediğinde yapıyor. Son zamanlarda yaygınlaşan, akçe alımına-satımına hitaben;
akçesatılır,akçealınır gibi karakter açanlarda var tabiiki. Klana girme seviyesi arttırılmalı, 1 gün içerisinde klana örn: 10 kere giriş çıkış yapılır şeklinde bir kural konulmalı...
akçesatılır,akçealınır gibi karakter açanlarda var tabiiki. Klana girme seviyesi arttırılmalı, 1 gün içerisinde klana örn: 10 kere giriş çıkış yapılır şeklinde bir kural konulmalı...
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

+1Splash yazdı: akçesatılır,akçealınır gibi karakter açanlarda var tabiiki. Klana girme seviyesi arttırılmalı, 1 gün içerisinde klana örn: 10 kere giriş çıkış yapılır şeklinde bir kural konulmalı...

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
Splash yazdı:...1 gün içerisinde klana örn: 10 kere giriş çıkış yapılır şeklinde bir kural konulmalı...