KankixLoncası Resmi Sitesi Yapım Aşamasında !!!
Re: KankixLoncası Resmi Sitesi Yapım Aşamasında !!!
http://www.titiano.webs.com/ Böyle bir site daha yapmıştım çok eskıden :geek:

Selam,
www.kanki.smf123.net yapım aşamasında,akşama doğru herşey biter ve www.kankixloncasi.tr.cx olarak geçecektir inş.
Ali'm ..
www.kanki.smf123.net yapım aşamasında,akşama doğru herşey biter ve www.kankixloncasi.tr.cx olarak geçecektir inş.
Ali'm ..
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
alim sen yap söz plus paket sana ah bir zamanlar songül diye biride vardı ya neyse 

ayıpsın be alim :S ben plus için mi yapıyorum ya :Sbariareos yazdı:alim kur sana plus alayım :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Ya alim sen yap ben alcam sana olmadı parasını yollarım la kardeşimde olsan hakkını ödeyemem :roll:

alim bir daha böyle birşey dersen kapatırım siteyibariareos yazdı:Ya alim sen yap ben alcam sana olmadı parasını yollarım la kardeşimde olsan hakkını ödeyemem :roll:
Selam,
Forum sitemize şimdi bakabilirsiniz
www.kanki.smf123.net 1-2 saat içerisinde inş. Tr.cx yapacam gerisi Kankix yönetimine bağlıdır.
Forum sitemiz YENİ açıdığından dolayı yapım aşamasındadır.
Forum sitemize şimdi bakabilirsiniz
Forum sitemiz YENİ açıdığından dolayı yapım aşamasındadır.
Siteniz GüZeL Olmuş Arkadaşlar üye olmadım ama olacağım bir ara 
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]