Çember atmadan önce akla ilk gelen soru bu sefer kaç vurucak acaba?
Lütfen şu verilen hasarı düzeltin ! 2339 büyü ateş hasarı ile 7700 kritik atan , arkasındanda 25600 kritik atan birtek ben değilimdir diye düşünüyorum.
Lütfen şu verilen hasarı düzeltin ! 2339 büyü ateş hasarı ile 7700 kritik atan , arkasındanda 25600 kritik atan birtek ben değilimdir diye düşünüyorum.
çemberde 2 çeşit kritik vardır bi normal diğer buyu hasarlarındaki kritik bide çember kritiği 2 side aynı anda gelirse anca yuksek vuruşlar yapabilirsin
karşı tarafın dirençleriyle alakalı ne kdr dk atsanda eksilere de inen var 14-15 kalanda bu da vuruşu etkiler bir de enerjisi yüksekse adamın daha az etkilenir..
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
çemberde 2 çeşit kritik vardır bi normal diğer buyu hasarlarındaki kritik bide çember kritiği 2 side aynı anda gelirse anca yuksek vuruşlar yapabilirsin
iki çeşit nasıl oluyor analyamadım biraz daha açıklarmısın
Ateş çemberi alışması ve kullanmayı öğrenmesi zor bir yetenek. Ayrıca bu dediğin yeni birşey değil. Çevresine sürekli 25000 hasar veren bir yetenek olmasını beklemen hata birkere.
Ayrıca yetenek açıklamalarını okursan anlıyacaksın. Kritik geldiğinde %50 ihtimalle 3 kat hasar vereceğin yazıyor. Şimdi 7k ile 25k arasındaki farkı anladın mı.
VBMaSTeR yazdı:Ayrıca yetenek açıklamalarını okursan anlıyacaksın. Kritik geldiğinde %50 ihtimalle 3 kat hasar vereceğin yazıyor. Şimdi 7k ile 25k arasındaki farkı anladın mı.
çember kritği dediğim buydu diğeride normal kritik zaten bildiğin
Oyunu bırakmadan önce sadece 1700 ateş hasarı ile savaşçıya tek attığımı bilirim çemberi atarken çemberin ucuna getireceksin tam olarak o zaman 30k vurursun emin ol