ister banla ister yasakla istersen de sil sayın yönetici

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)

Re: ister banla ister yasakla istersen de sil sayın yönetici

Mesaj gönderen Damon »

Splash yazdı:
Damon yazdı: bende 1 2 defa bu sorunu yaşadım aldım akçemi destekden ama bu aralar destek takımı bu konuda bayağı bir yavaşladı .Yani aylardır akçesini alamayan arkadaşlarımız var .
Araftaki arkadaşlarına İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzu anlattığın ve oynattığın için teşekkürler...
Sizin gibi neferler oldukça, oyun dahada büyüyecektir. Şunuda soramadan edemicem, Orada Hangi operatör çekiyor? Akçenizi hangi operatör ile çektiniz de sms gelmedi acaba? Öteki dünyadaki hayatınızda başarılar dilerim :)

Çocuk olduğunu her defasında yinelemem gerekiyo mu ? . Gmnin bana verdiği cevabı her surette kullanıyorsun.Kendi kelime haznen yok mu senin öbür tarafta başarılarmış.Sizin gibi neferler oldukça oyun büyücek diyorsun kendini dev aynasında mı görüyorsun sen bu oyunda GORGAR mısın gardaş ?

Operatöre gelecek olursak ; Arafcell
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *

< Devgenç > (Devrimcigençlik)
ceday
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ceday »

Damon yazdı:
ceday yazdı:kusura bakmada ben çocuk değilim yazdıklarına dikkatesen hiç bir mesajımda küfürle karşılaşamazsın ben 39 yaşında bir adamım haddini bil ve küfürle itham etme kimseyi ???

Kusura bakma ama ben biraz haddimi aşacağım . 39 yaşındaysan varsa ; işin , eşin , çocukların VB. ile ilgilenmeni tavsiye ederim.Sizin kuşağın Bilgisayardan bile hoşlanmadığı kesin,kaldı ki bu oyunu oynaması ayrı bir şok etkisi. Tamam ben demiyorum belli bir yaş üstü oynamasın ama burası bir oyun platformu

39 da olsan , ben 21 de olsam bu ortamda herkes EŞİT .
:arrow:

bence de aşma haddini işine bak ben işimi yapıyorum boş zamanlarımdada oyun oynarım ama küfürle itham edilmeyide pek sevmem herşeye maydonoz olma istersen olmazmı
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)

Mesaj gönderen Damon »

ceday yazdı:
bence de aşma haddini işine bak ben işimi yapıyorum boş zamanlarımdada oyun oynarım ama küfürle itham edilmeyide pek sevmem herşeye maydonoz olma istersen olmazmı

Maydonoz olma derken sen baya bir '' haddini '' aştın . İstediğim konuya forum kuralları çercevesinde yorum yaparım.Yorum yapmamı istemediğin birşey varsa,sorununu buraya yazma.destek iletişim forumundan ilet yetkiliere
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *

< Devgenç > (Devrimcigençlik)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Damon yazdı:
Splash yazdı:
Damon yazdı: bende 1 2 defa bu sorunu yaşadım aldım akçemi destekden ama bu aralar destek takımı bu konuda bayağı bir yavaşladı .Yani aylardır akçesini alamayan arkadaşlarımız var .
Araftaki arkadaşlarına İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzu anlattığın ve oynattığın için teşekkürler...
Sizin gibi neferler oldukça, oyun dahada büyüyecektir. Şunuda soramadan edemicem, Orada Hangi operatör çekiyor? Akçenizi hangi operatör ile çektiniz de sms gelmedi acaba? Öteki dünyadaki hayatınızda başarılar dilerim :)

Çocuk olduğunu her defasında yinelemem gerekiyo mu ? . Gmnin bana verdiği cevabı her surette kullanıyorsun.Kendi kelime haznen yok mu senin öbür tarafta başarılarmış.Sizin gibi neferler oldukça oyun büyücek diyorsun kendini dev aynasında mı görüyorsun sen bu oyunda GORGAR mısın gardaş ?

Operatöre gelecek olursak ; Arafcell
Arafta başarılar o zaman :)
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gecekusu2 »

Wotkasarap yazdı:
ceday yazdı:mobil ödemeden para alıyorsun sonrada pin ve şifre yollamıyorsun neden? sisteminde sorun varsa hallet kardeşim sonuçta ben paramla oyun oynuyorsam sende bunun hakkını versen 2 gündür mesaj üstüne mesaj atıyorum cevap yok ister banla ister sil ne yaparsan yap ama ben bunu toplantılarınızda dile getirecem fatura ayrıntımla gelip soracam neden mağdur ediliyorum

Mesaj üstüne mesaj atarsan tabii gelmez akçen.
adam hakkını arıyo kardeşim giden gitti mi desin ?
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

ceday yazdı: bakmada ben çocuk değilim yazdıklarına dikkatesen hiç bir mesajımda küfürle karşılaşamazsın ben 39 yaşında bir adamım haddini bil ve küfürle itham etme kimseyi ???
git namaz kıl işine gücüne bak veya jübileni yap ikileee!
madem 39 yaşndasın kanıt varsa yasal yollara başvur uzatma
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
ceday
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ceday »

haydegidelumm yazdı:
ceday yazdı: bakmada ben çocuk değilim yazdıklarına dikkatesen hiç bir mesajımda küfürle karşılaşamazsın ben 39 yaşında bir adamım haddini bil ve küfürle itham etme kimseyi ???

sende bütün mesajlarıma maydonoz olmuşsun be kardeşim ben burada hakkımı arıyorumda sana ne oluyor anlamadım yani sen nesin yöneticimisizn yönelticimisin sana ne oluyor anlamış değilim hakkımı nerede nasıl arayacağımı sanamı soracam ben sana sorduğumda cevap ver olurmu
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

ceday yazdı:
haydegidelumm yazdı:

sende bütün mesajlarıma maydonoz olmuşsun be kardeşim ben burada hakkımı arıyorumda sana ne oluyor anlamadım yani sen nesin yöneticimisizn yönelticimisin sana ne oluyor anlamış değilim hakkımı nerede nasıl arayacağımı sanamı soracam ben sana sorduğumda cevap ver olurmu
ceday yazdı:
haydegidelumm yazdı:
ceday yazdı:yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim

;) sen 39 isen bende 89 yaşındayım yönetmi savunulacak yerde savunup eleştrilecek yerde eleştiren biriyim her sorunu aniden çözemeyeceğini bilmen lazımken ern gibi davranıp atarlanman ve her konuda dile getirmen son derece yanlış.Edep adap öğreemediysen bu saatten sonra küfür etmesen bile saygı görmezsin her küfür eden de kötü değildir..2 kelime dzgün yazınca olgun olunuyorsa ben cahil + çocuk kalmayı tercih ederim. sen reelde de ağlarsan böyle ufak bşye aldığın nefesn bile sana gereksiz çnkü düşünmeden hareket edyorsun oksijeni yaşamak için değil düşünmek içinde kullan bazen :!:
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

ceday yazdı:
haydegidelumm yazdı:

forum serbest KONUŞMA alanıdır eğer bilmiosan kuraları vs oku öğremeninn yaşı yoktr
hızlı dsteğe yaz burayı kirletme oradan cvp alırsın + düşünmeyi unutma yazmadan önce
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin