ister banla ister yasakla istersen de sil sayın yönetici
ister banla ister yasakla istersen de sil sayın yönetici
mobil ödemeden para alıyorsun sonrada pin ve şifre yollamıyorsun neden? sisteminde sorun varsa hallet kardeşim sonuçta ben paramla oyun oynuyorsam sende bunun hakkını versen 2 gündür mesaj üstüne mesaj atıyorum cevap yok ister banla ister sil ne yaparsan yap ama ben bunu toplantılarınızda dile getirecem fatura ayrıntımla gelip soracam neden mağdur ediliyorum
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: ister banla ister yasakla istersen de sil sayın yönetici
Aynı sorunu bir dostum dükkan sisteminin ilk geldiği haftalarda yaşamıştı,desteğe bildirdi aynı gün akçesini aldı.Ben de epinin bulunduğu mesajı yanlışlıkla telefonumdan silmiştim,desteğe sadece telefon numaramı ve ödeme yaptığım saati vermem yeterli oldu,aynı gün içerisinde akçe tekrar telefonuma yollandı.Eğer bildirdiysen mutlaka mağduriyetini giderirler.
2006-2013
- Damon
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)
bende 1 2 defa bu sorunu yaşadım aldım akçemi destekden ama bu aralar destek takımı bu konuda bayağı bir yavaşladı .Yani aylardır akçesini alamayan arkadaşlarımız var .izdirapgrafik yazdı:Aynı sorunu bir dostum dükkan sisteminin ilk geldiği haftalarda yaşamıştı,desteğe bildirdi aynı gün akçesini aldı.Ben de epinin bulunduğu mesajı yanlışlıkla telefonumdan silmiştim,desteğe sadece telefon numaramı ve ödeme yaptığım saati vermem yeterli oldu,aynı gün içerisinde akçe tekrar telefonuma yollandı.Eğer bildirdiysen mutlaka mağduriyetini giderirler.
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *
< Devgenç > (Devrimcigençlik)
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
ceday yazdı:mobil ödemeden para alıyorsun sonrada pin ve şifre yollamıyorsun neden? sisteminde sorun varsa hallet kardeşim sonuçta ben paramla oyun oynuyorsam sende bunun hakkını versen 2 gündür mesaj üstüne mesaj atıyorum cevap yok ister banla ister sil ne yaparsan yap ama ben bunu toplantılarınızda dile getirecem fatura ayrıntımla gelip soracam neden mağdur ediliyorum
Mesaj üstüne mesaj atarsan tabii gelmez akçen.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Operatörlerin kısa mesaj servislerinde yaşanan yoğunluklar nedeniyle kimi zaman Mobil Ödeme sistemi üzerinden yaptığınız alışverişlere yönelik mesajlar geç gelebiliyor yada kimi zaman ulaşmayabiliyor. Bu gibi durumlarda Destek formumuz üzerinden Mobil Ödeme / 3Pay başlığı altından yazmanız yeterli.ceday yazdı:mobil ödemeden para alıyorsun sonrada pin ve şifre yollamıyorsun neden? sisteminde sorun varsa hallet kardeşim sonuçta ben paramla oyun oynuyorsam sende bunun hakkını versen 2 gündür mesaj üstüne mesaj atıyorum cevap yok ister banla ister sil ne yaparsan yap ama ben bunu toplantılarınızda dile getirecem fatura ayrıntımla gelip soracam neden mağdur ediliyorum
Bu tarz sorunlarla ilgili mesajları mesai saatleri içerisinde hızlıca çözüme ulaştırıyoruz. Ancak haftasonu oluşan sorunlar için maalesef bir sonraki mesai günü olan pazartesi cevap verebiliyoruz. Sorununuzu bu bölüme yazdığınız takdirde yarın sabah itibariyle sorununuzla ilgili mutlaka cevap alabilirsiniz.
İyi eğlenceler dilerim.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Kardeş bu kadar panik yapmana gerek yok aynı olayı bende yaşadım biraz bekle elinde sonunda geliyor.Taş çatlasın 45.dk.ya kalmadan geliyor E-pin.Nerull'un da dediği gibi Operatörlerin yogunluklarından dolayı sıkıntı yaşanabiliyor.Bu durum sadece İkv için değil diğer mobil ödeme servisleri içinde geçerli.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gece Süvarileri
Sürekli suçlayın zaten ard arda 10 mesaj çekersin akçe gelmez diye yönetime söversin . Adamlar ne yapsın size hiçbişey yaramaz aslında ne topkapı ne yeni bölge ne de 59 level ..!

EndopLazmikBuyu yazdı:Sürekli suçlayın zaten ard arda 10 mesaj çekersin akçe gelmez diye yönetime söversin . Adamlar ne yapsın size hiçbişey yaramaz aslında ne topkapı ne yeni bölge ne de 59 level ..!
kusura bakmada ben çocuk değilim yazdıklarına dikkatesen hiç bir mesajımda küfürle karşılaşamazsın ben 39 yaşında bir adamım haddini bil ve küfürle itham etme kimseyi ???
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Sobee ile ne alakası var bunun anlamadım? Daha önce oynadığın bir online oyun varsa ise, onlarda da arada olabiliyor.
Ancak onlarda 1 hafta süre veriyorlar. Sobee ekibi bu konularda Çok hassas davranıyor. Mobil ödeme dediğin şey,
Turkcel-Avea-Vodafone ile yapılıyor. Sistemlere yoğun ilgi olduğunda akçe gelmesi gecikiyor. Destek ekibine
20 tane başvuru'da bulunman senin lehine olmaz alehine olur. Açıklayıcı 1 mail attıysan eğer en geç 2 günde akçeni
telefon numarana ücretsiz tekrar yolluyorlar. Daha önceden 3 kere yanlışlıkla 2500 akçe sms'ini silmiştim. Yolladılar,
2 kere Akçem gelmedi gene yolladılar, Sobee yönetimi bu zamana kadar bu tür konularda kimi banladı? Kanıtlayabilir misiniz? Tabiiki de kanıtlayamazsınız Çünkü bu tür konularda Ban almazsınız.
İyi forumlar Dilerim, Umarım daha sabırlı olursunuz
Sizin gibi neferler oldukça, oyun dahada büyüyecektir. Şunuda soramadan edemicem, Orada Hangi operatör çekiyor? Akçenizi hangi operatör ile çektiniz de sms gelmedi acaba? Öteki dünyadaki hayatınızda başarılar dilerim
viewtopic.php?f=28&t=90780&sid iyi forumlar tekrar
Ancak onlarda 1 hafta süre veriyorlar. Sobee ekibi bu konularda Çok hassas davranıyor. Mobil ödeme dediğin şey,
Turkcel-Avea-Vodafone ile yapılıyor. Sistemlere yoğun ilgi olduğunda akçe gelmesi gecikiyor. Destek ekibine
20 tane başvuru'da bulunman senin lehine olmaz alehine olur. Açıklayıcı 1 mail attıysan eğer en geç 2 günde akçeni
telefon numarana ücretsiz tekrar yolluyorlar. Daha önceden 3 kere yanlışlıkla 2500 akçe sms'ini silmiştim. Yolladılar,
2 kere Akçem gelmedi gene yolladılar, Sobee yönetimi bu zamana kadar bu tür konularda kimi banladı? Kanıtlayabilir misiniz? Tabiiki de kanıtlayamazsınız Çünkü bu tür konularda Ban almazsınız.
İyi forumlar Dilerim, Umarım daha sabırlı olursunuz
Araftaki arkadaşlarına İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzu anlattığın ve oynattığın için teşekkürler...Damon yazdı:bende 1 2 defa bu sorunu yaşadım aldım akçemi destekden ama bu aralar destek takımı bu konuda bayağı bir yavaşladı .Yani aylardır akçesini alamayan arkadaşlarımız var .izdirapgrafik yazdı:Aynı sorunu bir dostum dükkan sisteminin ilk geldiği haftalarda yaşamıştı,desteğe bildirdi aynı gün akçesini aldı.Ben de epinin bulunduğu mesajı yanlışlıkla telefonumdan silmiştim,desteğe sadece telefon numaramı ve ödeme yaptığım saati vermem yeterli oldu,aynı gün içerisinde akçe tekrar telefonuma yollandı.Eğer bildirdiysen mutlaka mağduriyetini giderirler.
Sizin gibi neferler oldukça, oyun dahada büyüyecektir. Şunuda soramadan edemicem, Orada Hangi operatör çekiyor? Akçenizi hangi operatör ile çektiniz de sms gelmedi acaba? Öteki dünyadaki hayatınızda başarılar dilerim
Eğlencenin yaşını sorgulamayınız Lütfen sayın ferhat, Siz ki, askere gitmiş, evlenmiş, kaza geçirmiş bir üstadımızsınız,Damon yazdı:ceday yazdı:kusura bakmada ben çocuk değilim yazdıklarına dikkatesen hiç bir mesajımda küfürle karşılaşamazsın ben 39 yaşında bir adamım haddini bil ve küfürle itham etme kimseyi ???
Kusura bakma ama ben biraz haddimi aşacağım . 39 yaşındaysan varsa ; işin , eşin , çocukların VB. ile ilgilenmeni tavsiye ederim.Sizin kuşağın Bilgisayardan bile hoşlanmadığı kesin,kaldı ki bu oyunu oynaması ayrı bir şok etkisi. Tamam ben demiyorum belli bir yaş üstü oynamasın ama burası bir oyun platformu
39 da olsan , ben 21 de olsam bu ortamda herkes EŞİT . :arrow:
viewtopic.php?f=28&t=90780&sid iyi forumlar tekrar
En son Splash tarafından 05 Ağu 2012 20:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Damon
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)
ceday yazdı:kusura bakmada ben çocuk değilim yazdıklarına dikkatesen hiç bir mesajımda küfürle karşılaşamazsın ben 39 yaşında bir adamım haddini bil ve küfürle itham etme kimseyi ???
Kusura bakma ama ben biraz haddimi aşacağım . 39 yaşındaysan varsa ; işin , eşin , çocukların VB. ile ilgilenmeni tavsiye ederim.Sizin kuşağın Bilgisayardan bile hoşlanmadığı kesin,kaldı ki bu oyunu oynaması ayrı bir şok etkisi. Tamam ben demiyorum belli bir yaş üstü oynamasın ama burası bir oyun platformu
39 da olsan , ben 21 de olsam bu ortamda herkes EŞİT . :arrow:
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *
< Devgenç > (Devrimcigençlik)