5 Büyü 1 Tank Semiha Gaffar Kesimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: 5 Büyü 1 Tank Semiha Gaffar Kesimi

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Herkezi tebrik ediyorum birkaç gün önce bir iddaa atılmıştı ortaya ve bunun gerçekleşmesi çok heyecan verici. Bakalım bu ilginç kesimleri çekemeyen, kıskanan bazı arkadaşlar sizlere bahane bulabileceklermi çok merak ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
Serguzest
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Ateş

Mesaj gönderen Serguzest »

Başarılarınızın devamını diler canı gönülden tebrik ederim...
Yobazz - BomBus

Resim

Az Ateş Çok Odun Yakar...
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

İnanma Yeterli Bir Etmen Sanırım.Emeği Geçenlere Teşekürler...
Resim
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Bir ilkte Meran sunucusundan çıkmış oldu böylelikle :) Hepinizi tebrik ederim canlar tam gaz devam :)
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen mirkan1453 »

EmperorKing yazdı:Hellal olsun,bu fikri ben ortaya atmıştım :)
Teşekkürler. Yaklaşık 4 ay önce bu oyunda yapılamaz diye bir şey yok diye başlamıştık aramızda ki konuşmalara 6 büyücü gaffar hariç her şeyin mümkün olacağına kanaat getirmiştik sohpetlerimizde, yusuf arkadaşımız CLaReT ben size bir de savaşçı verim hem kolaylık olur yinede kesemezsiniz keserseniz dileyin benden ne dilerseniz kesmeniz imkansız dedi ve yaklaşık 1 hafta boyunca aklınca bizle dalga geçti en son dayanamadık onuda aldık girdik ve sonuç ortada. 6 büyücü kısmına gelirse imkansızlık kısmında oluşan fikirlerimiz kalktı bununla birlikte kesilirse standart bir kesim olmaz çok ama çok marjinal ve akıl almaz bir kesim olması gerektiğinde hem fikiriz, dirençleri maksimum değerde tutup büyücü zırhını %60 yaparak kesmek bana kalırsa şu anda yapılamaz yada herhangi bir yetenek cambazlığı vede karakter kullanım ustalığı ile olacak bir mevzu değil, yapanlar harbi devrim yapmış olurlar Revenge Of Nobilitiy loncasından arkadaşlar deneyecekler miş İNŞALLAH keserler dualarımız onlarla... bu ve bu gibi fikirlerin ortaya atılması güzel İKV oyuncularının yeni görüşlere ve sınırlandırılmış bir zihinden fazlasına ihtiyacı var...
Resim
Kullanıcı avatarı
SAYGINBEY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen SAYGINBEY »

mirkan1453 yazdı:
Teşekkürler. Yaklaşık 4 ay önce bu oyunda yapılamaz diye bir şey yok diye başlamıştık aramızda ki konuşmalara 6 büyücü gaffar hariç her şeyin mümkün olacağına kanaat getirmiştik sohpetlerimizde, yusuf arkadaşımız CLaReT ben size bir de savaşçı verim hem kolaylık olur yinede kesemezsiniz keserseniz dileyin benden ne dilerseniz kesmeniz imkansız dedi ve yaklaşık 1 hafta boyunca aklınca bizle dalga geçti en son dayanamadık onuda aldık girdik ve sonuç ortada. 6 büyücü kısmına gelirse imkansızlık kısmında oluşan fikirlerimiz kalktı bununla birlikte kesilirse standart bir kesim olmaz çok ama çok marjinal ve akıl almaz bir kesim olması gerektiğinde hem fikiriz, dirençleri maksimum değerde tutup büyücü zırhını %60 yaparak kesmek bana kalırsa şu anda yapılamaz yada herhangi bir yetenek cambazlığı vede karakter kullanım ustalığı ile olacak bir mevzu değil, yapanlar harbi devrim yapmış olurlar Revenge Of Nobilitiy loncasından arkadaşlar deneyecekler miş İNŞALLAH keserler dualarımız onlarla... bu ve bu gibi fikirlerin ortaya atılması güzel İKV oyuncularının yeni görüşlere ve sınırlandırılmış bir zihinden fazlasına ihtiyacı var...
Tebrikler. Ayrıca imzan çok güzel ve anlamlı.
İlk klanlar şampiyonası Lodos Şampiyonu 2007
Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen mirkan1453 »

SAYGINBEY yazdı:
mirkan1453 yazdı:
Tebrikler. Ayrıca imzan çok güzel ve anlamlı.
Teşekkürler.
Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Tebrik ederim, gerçekten emek ve cesaret var. ikv oyuncusu artık fantezi yapmaya başladı :lol:
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)

Mesaj gönderen Damon »

Tebrikler beyler .Ayrıca böyle bir ilkin bizim sunucudan çıkması sevindirici kutlarım sizi.
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *

< Devgenç > (Devrimcigençlik)
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

tebrikler
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön