5 Büyü 1 Tank Semiha Gaffar Kesimi
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: 5 Büyü 1 Tank Semiha Gaffar Kesimi
Herkezi tebrik ediyorum birkaç gün önce bir iddaa atılmıştı ortaya ve bunun gerçekleşmesi çok heyecan verici. Bakalım bu ilginç kesimleri çekemeyen, kıskanan bazı arkadaşlar sizlere bahane bulabileceklermi çok merak ediyorum
- Serguzest
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ateş
Başarılarınızın devamını diler canı gönülden tebrik ederim...
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
İnanma Yeterli Bir Etmen Sanırım.Emeği Geçenlere Teşekürler...

- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Bir ilkte Meran sunucusundan çıkmış oldu böylelikle
Hepinizi tebrik ederim canlar tam gaz devam 
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
Teşekkürler. Yaklaşık 4 ay önce bu oyunda yapılamaz diye bir şey yok diye başlamıştık aramızda ki konuşmalara 6 büyücü gaffar hariç her şeyin mümkün olacağına kanaat getirmiştik sohpetlerimizde, yusuf arkadaşımız CLaReT ben size bir de savaşçı verim hem kolaylık olur yinede kesemezsiniz keserseniz dileyin benden ne dilerseniz kesmeniz imkansız dedi ve yaklaşık 1 hafta boyunca aklınca bizle dalga geçti en son dayanamadık onuda aldık girdik ve sonuç ortada. 6 büyücü kısmına gelirse imkansızlık kısmında oluşan fikirlerimiz kalktı bununla birlikte kesilirse standart bir kesim olmaz çok ama çok marjinal ve akıl almaz bir kesim olması gerektiğinde hem fikiriz, dirençleri maksimum değerde tutup büyücü zırhını %60 yaparak kesmek bana kalırsa şu anda yapılamaz yada herhangi bir yetenek cambazlığı vede karakter kullanım ustalığı ile olacak bir mevzu değil, yapanlar harbi devrim yapmış olurlar Revenge Of Nobilitiy loncasından arkadaşlar deneyecekler miş İNŞALLAH keserler dualarımız onlarla... bu ve bu gibi fikirlerin ortaya atılması güzel İKV oyuncularının yeni görüşlere ve sınırlandırılmış bir zihinden fazlasına ihtiyacı var...EmperorKing yazdı:Hellal olsun,bu fikri ben ortaya atmıştım
- SAYGINBEY
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
Tebrikler. Ayrıca imzan çok güzel ve anlamlı.mirkan1453 yazdı:Teşekkürler. Yaklaşık 4 ay önce bu oyunda yapılamaz diye bir şey yok diye başlamıştık aramızda ki konuşmalara 6 büyücü gaffar hariç her şeyin mümkün olacağına kanaat getirmiştik sohpetlerimizde, yusuf arkadaşımız CLaReT ben size bir de savaşçı verim hem kolaylık olur yinede kesemezsiniz keserseniz dileyin benden ne dilerseniz kesmeniz imkansız dedi ve yaklaşık 1 hafta boyunca aklınca bizle dalga geçti en son dayanamadık onuda aldık girdik ve sonuç ortada. 6 büyücü kısmına gelirse imkansızlık kısmında oluşan fikirlerimiz kalktı bununla birlikte kesilirse standart bir kesim olmaz çok ama çok marjinal ve akıl almaz bir kesim olması gerektiğinde hem fikiriz, dirençleri maksimum değerde tutup büyücü zırhını %60 yaparak kesmek bana kalırsa şu anda yapılamaz yada herhangi bir yetenek cambazlığı vede karakter kullanım ustalığı ile olacak bir mevzu değil, yapanlar harbi devrim yapmış olurlar Revenge Of Nobilitiy loncasından arkadaşlar deneyecekler miş İNŞALLAH keserler dualarımız onlarla... bu ve bu gibi fikirlerin ortaya atılması güzel İKV oyuncularının yeni görüşlere ve sınırlandırılmış bir zihinden fazlasına ihtiyacı var...EmperorKing yazdı:Hellal olsun,bu fikri ben ortaya atmıştım
İlk klanlar şampiyonası Lodos Şampiyonu 2007
Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
Teşekkürler.SAYGINBEY yazdı:Tebrikler. Ayrıca imzan çok güzel ve anlamlı.mirkan1453 yazdı:Teşekkürler. Yaklaşık 4 ay önce bu oyunda yapılamaz diye bir şey yok diye başlamıştık aramızda ki konuşmalara 6 büyücü gaffar hariç her şeyin mümkün olacağına kanaat getirmiştik sohpetlerimizde, yusuf arkadaşımız CLaReT ben size bir de savaşçı verim hem kolaylık olur yinede kesemezsiniz keserseniz dileyin benden ne dilerseniz kesmeniz imkansız dedi ve yaklaşık 1 hafta boyunca aklınca bizle dalga geçti en son dayanamadık onuda aldık girdik ve sonuç ortada. 6 büyücü kısmına gelirse imkansızlık kısmında oluşan fikirlerimiz kalktı bununla birlikte kesilirse standart bir kesim olmaz çok ama çok marjinal ve akıl almaz bir kesim olması gerektiğinde hem fikiriz, dirençleri maksimum değerde tutup büyücü zırhını %60 yaparak kesmek bana kalırsa şu anda yapılamaz yada herhangi bir yetenek cambazlığı vede karakter kullanım ustalığı ile olacak bir mevzu değil, yapanlar harbi devrim yapmış olurlar Revenge Of Nobilitiy loncasından arkadaşlar deneyecekler miş İNŞALLAH keserler dualarımız onlarla... bu ve bu gibi fikirlerin ortaya atılması güzel İKV oyuncularının yeni görüşlere ve sınırlandırılmış bir zihinden fazlasına ihtiyacı var...EmperorKing yazdı:Hellal olsun,bu fikri ben ortaya atmıştım
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
Tebrik ederim, gerçekten emek ve cesaret var. ikv oyuncusu artık fantezi yapmaya başladı :lol:

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Damon
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)
Tebrikler beyler .Ayrıca böyle bir ilkin bizim sunucudan çıkması sevindirici kutlarım sizi.
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *
< Devgenç > (Devrimcigençlik)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak