yalan yok panpa zopalıyodum :mrgreen: :mrgreen:LatifGetiren yazdı:kanka o bizden la 1 senelik arkadaşım umuta laf yokCruicaL yazdı:Aynen kardeşim ben bunu beyazköşkte hergün sopalıyodum arzken zuhahahaha :mrgreen: :mrgreen:OnLyForInTime yazdı:Post kasmak isteyen ben miyim sen misin lanHer yere mantıksız konular açıyorsun
Şifasız gafar kesimi ?
- ByCruicaL
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
Re: Şifasız gafar kesimi ?
cCc BoZ BaYKuŞ ReyiZ cCc
^^^(*ı*)^^^
^^^(*ı*)^^^
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Slytherin
savascı IxLiverYourLife yi sopalarsın o ezik
bu degil ama
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
viewtopic.php?f=46&t=98266#p855216
Bu cevabımdan sonra utanıp gitmessiniz de !
Bu cevabımdan sonra utanıp gitmessiniz de !

- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
"OnLyForInTime" iyimisin canım kardeşim ?
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
İstediğinz Kesimi Arkadaşlar Yapmış Bize tebrik etmek Ve Saygı duymak gerek...
viewtopic.php?f=46&t=98266
Bilginize İyi Forumlar... :arrow:
viewtopic.php?f=46&t=98266
Bilginize İyi Forumlar... :arrow:
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Kurgu güzel bizde bu düşüncelerin bir kısmıyla girdik tek sorun 8 canda değil tek vuruşta 25 ile 20 can arasında alması konsa kalkıp 4 kez vursalar bunu 9 snde yapıyorlar 3 snde bir gaffardan hasar yiyorsun sarsılmazla bile savuştursan canın 40 ın altına iniyor dediğin kadar basit değil şifacısız kutup ayarını yapmak herkesin harcı değil yaşanması gereken bir zevk bence denemelisiniz.COMMANDER yazdı:Evet akradaşlar ben şifasız gafar kesimi olabilecek kanısındayım full taş kanat farabi shen balyoz lu bir tankın direnci =
Bir taş item 32 veriyor ayak pant ceket eld zırh m2.5 element =220 buz 220 elek oldu bi de 120 120 verelim direncleri 340 340 oldu bi de shen kara iksir içtik 640 bi de farabi shen balyoz var parlak 780 elek 640 buz oldu direnclerde buza verirsek 710 buz 710 elek olur ve 41 bin kusur can olur ve zırh 75 lenir.Evet bu gafardan en fazla 8 canınız iner.
Şimdi buyuculer 5 buyu olduguna gore semihaya bi kons açsalar sade fizikle canı zaten 30 fln olur 1 dk yenilenme sureleri var bir bucuk dakada canı semihanın 20 olur.bir buçuk dakkada zaten tank dinozor iksir vb rahat dayanır.Zaten 5 büyüler semihaya kons açıp işini bitirirsiniz çok rahatlıkla.Adamlar 6 buyu x kesiyor bunu mu yapamacak ? ben yapacagınızı dusunuyorum bence deneyin yaparsınız siz
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Zaten o kadar kolay oldugunu soylemedm bir emek var ve bizede tebrik etmek düşer,mirkan1453 yazdı:Kurgu güzel bizde bu düşüncelerin bir kısmıyla girdik tek sorun 8 canda değil tek vuruşta 25 ile 20 can arasında alması konsa kalkıp 4 kez vursalar bunu 9 snde yapıyorlar 3 snde bir gaffardan hasar yiyorsun sarsılmazla bile savuştursan canın 40 ın altına iniyor dediğin kadar basit değil şifacısız kutup ayarını yapmak herkesin harcı değil yaşanması gereken bir zevk bence denemelisiniz.COMMANDER yazdı:Evet akradaşlar ben şifasız gafar kesimi olabilecek kanısındayım full taş kanat farabi shen balyoz lu bir tankın direnci =
Bir taş item 32 veriyor ayak pant ceket eld zırh m2.5 element =220 buz 220 elek oldu bi de 120 120 verelim direncleri 340 340 oldu bi de shen kara iksir içtik 640 bi de farabi shen balyoz var parlak 780 elek 640 buz oldu direnclerde buza verirsek 710 buz 710 elek olur ve 41 bin kusur can olur ve zırh 75 lenir.Evet bu gafardan en fazla 8 canınız iner.
Şimdi buyuculer 5 buyu olduguna gore semihaya bi kons açsalar sade fizikle canı zaten 30 fln olur 1 dk yenilenme sureleri var bir bucuk dakada canı semihanın 20 olur.bir buçuk dakkada zaten tank dinozor iksir vb rahat dayanır.Zaten 5 büyüler semihaya kons açıp işini bitirirsiniz çok rahatlıkla.Adamlar 6 buyu x kesiyor bunu mu yapamacak ? ben yapacagınızı dusunuyorum bence deneyin yaparsınız siz
Bu arada onlyforintime ın cevabını bekliyorum

- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
mirkan1453 yazdı:Kurgu güzel bizde bu düşüncelerin bir kısmıyla girdik tek sorun 8 canda değil tek vuruşta 25 ile 20 can arasında alması konsa kalkıp 4 kez vursalar bunu 9 snde yapıyorlar 3 snde bir gaffardan hasar yiyorsun sarsılmazla bile savuştursan canın 40 ın altına iniyor dediğin kadar basit değil şifacısız kutup ayarını yapmak herkesin harcı değil yaşanması gereken bir zevk bence denemelisiniz.COMMANDER yazdı:Evet akradaşlar ben şifasız gafar kesimi olabilecek kanısındayım full taş kanat farabi shen balyoz lu bir tankın direnci =
Şıfasız Gaffar kesmek Daha kolay gelıyor bana 6 buyucu x kesılmıs o daha zor..
Ama sonucta 1 eemek var ellerınıze saglık :arrow:
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- SAYGINBEY
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
Kesim gerçekleşti. İmkansız diyenler tekrar düşünür artık bazı şeyleri.
İlk klanlar şampiyonası Lodos Şampiyonu 2007
Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı