Merhabalar,Sevgili EMİNÖNÜ Mensupları Arkadaşlarım Abilerim Ve De Ablalarım Aylar Öncesinden Yediğim Dost Kazığı Güvenip Hayal Kırıklığına Uğramam Eşyalarımı Ödünç Olarak Verdiğim mrnikotin Haysiyetsizi.. Sizlerede Klandan Olsun Bölgeden Olsun '' mrnikotin '' Haysiyetsizini Sizlere Duyurmamın Yetmediğini Biliyordum ...
''mrnikotin'' Adlı Kişiiksizden Son Bir Yanlış Bekliyordum Ve Artık Bardağı Taşıran Son Damlaydı Bu İntikam Vaktidir.. !
Aşağıdaki İLK Fotoda mrnikotin ' in Daha 4-5 Ay Önce LONCA Kurduğu Adamı Tanımıyor Olması Sizcede Garip Değilmi ? Ve Klandan Kanka Kanka Çekmesi.. '' KaoS '' LONCASI Eski Forumda Mevcut LONCA Konularımız.. Yazılarımız Buyrun Bakın.. mrnikotin Ne Diyormuş ? >>
Tanımıyormuş
Burda İse Çarlarının Çalındığını İddaa Ediyor.. Diyelim Ki Çalındı Ozaman Şuan HIRSIZ Karakteri Kullanıyor Ki Bu Asılsız.. mrnikotin Mrnikotinbüyü Mrnikotinşifacı Mrxsmoking HIRSIZ... Buyrun FOTO..
burda senin itemlerini çaldığımlailgili bi şey gözükmüyor ki zaten öyel bişeyde yok sen zaten her ay çarım çalındı bilmem itemimi çaldı kıldı tüydü konuşup duryorusun pekal ben çaldım itemlerini diyelimki öyle bişey yok böyle bişey yapıcak olsam kankam ceyhun (Raallynuhyec-Returnednuhyec) ve Iceberq i çok kolay bi şeki,lde soyabilirdim
Icebeq den 40mlkik item ladım parasını sonra vermek şartı ile sorun bakalım ödemişmiyim
cehundan ise zaten davamlı olarak item para alıyorum sor bakalım hiç alacağı kalmışmı
ve bir ton insan var benle komple set para bono ws aktaran sor bakalım kim bişeyi kaybolmuş
anca çene anca iftira atmakla uğraş
varmı bu oyuna iftira atmadığın kimse
ayrıca bende lonca kurdum normalde foruma bişey yazmam bu ne denle bu konuya bi dip not geçmek istiyorum
çarlarım banlanınca lonca kapandı ve bendede loncadan topladığım pralar çarlarla birlikte hiç oldu 2 kişi hariç herkeisn verdiği prayı ödedim
odemedim insanalar
Arslanfehmi:5m verdi geri vermedim ban hakeret ederek itedği için özir dile veriyim dedim kabul etmedi yalansa yalan desin
Emooo : 3m verid geri vermedim bunun nedeini ise yanı şekilde abi derken ver lan parmı demesi üzerine vermedim bolgeden adımı kirletmeye çalıştı başarılı olamadı
varsa eğer başka bende ietemi parası şunu bunu kaln biri ulaşsın bana
bu oyunda 3yılı aşkın süredir oynuyorum ve biyerlere geldiğime inaıyorum
dolayısıyla meyeve veren ağaç taşlanır misali ben defalarca bu tip suçlamalra işftiralara mağru kaldı tnımıyan arkaşaların aklına belki soru işareti kalmış olabilir ama tanıyan arkaşlarım yine yanımda yine onlarla beraberim
neyse farkındayım fazla uzattım sanırım karak sizn güvenen güvenir güvenmeyen kendi bilir
Ruh Hastası ya bu KonuŞma FazLa ÇArın ÇaLınmış Hani ??? Hee Fotoda diyoSun Karabiber TUZ G.t Oldun SUS.... BETA LONCASI Gereken Yapacak Ayrıca Acıyorum sana Şuanda Haketmiştin..
mrnıkotın hırsız olduguna ınanmıyorum kendal adam gıbı resım koyda adamı sucla koymussun 2tane resım sen koydugun resımden bır sey anladınmı ? barı ona buna ıftıra atma oyunda adam karalamak kolay o hırsız bu hırsız
mrnikotin aktarım konusunda her turlu guvenırım oyle bısı de beklemem
IIxstrongxII
Jimnastic
ıyı oyunlar....
EsCoNtEs Jimnactic Jackk KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
kendalx saten rezıl bır ınsan olmakla beaber bole suclamalarda bulunan bırısı bugun bana Dal dıe emır werdı dalmak zorunda degılım ardından bana kapa cenenı deyıp engelledı kendalx ınsanlık yok ayrıcı Mırnıkotın cok temız bır arkadas bende 3 yıldır oynuorum tanıdıgım kadarıyla bole bısı yapmaz
gördün mü kardeşim beni destekliyen ve tanıyan çok ancak pirim yapmak snin derdin ban inanıp güvenen arkadaşlara teşekürler beta loncasına glince araştırmadn hiçbişey yapmazlar