Orda king bir büyücü gördüm sanki
Yine LODOS, Yine Bir İLK !
- slytherin57
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Yine LODOS, Yine Bir İLK !
Tebrikler arkadaşlar elinize kolunuza sağlık.
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
emre butun herseyı sana wermıs galıba 
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Yeni asaları parlatılmış ve mümkünse 2000+ fizik hasarlı 4 büyücü tarafından kolayca kesilebilir ki Tılsımda güncellemeden kısa bir süre sonra bu şekilde de kesildi, kesilmeye devam ediliyor.
Başarınıza gölge düşürmek amacı gütmedim.Amacım sadece diğer arkadaşlara da imkansız olmadığını göstermek. Tebrik ederim elinize emeğinize sağlık
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- ComboStyLe
- İskele Babası
xLuCaGox yazdı:
Yeni asaları parlatılmış ve mümkünse 2000+ fizik hasarlı 4 büyücü tarafından kolayca kesilebilir ki Tılsımda güncellemeden kısa bir süre sonra bu şekilde de kesildi, kesilmeye devam ediliyor.
Başarınıza gölge düşürmek amacı gütmedim.Amacım sadece diğer arkadaşlara da imkansız olmadığını göstermek. Tebrik ederim elinize emeğinize sağlık![]()
Asa yükseltmeden de indirebiliyoruz
ComboOFStreet
FeveRNoVa
COMBOKİSS
FeveRNoVa
COMBOKİSS
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Slytherin
herkesde bi hava atma cabası ne ayaksınız la kestiyseniz kestiniz bize ne ? tebrik ederiz o kadar abartmayın bu kadar
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Ozaman sende kes sende sunucuda ilk bız kestık diye havanı atLatifGetiren yazdı:herkesde bi hava atma cabası ne ayaksınız la kestiyseniz kestiniz bize ne ? tebrik ederiz o kadar abartmayın bu kadar
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Slytherin
ben lodos keserim gaffar kesmem koçumbymad22 yazdı:Ozaman sende kes sende sunucuda ilk bız kestık diye havanı atLatifGetiren yazdı:herkesde bi hava atma cabası ne ayaksınız la kestiyseniz kestiniz bize ne ? tebrik ederiz o kadar abartmayın bu kadarsana zorla bısı gostermek cabasında olan yok
Merhabalar Oyuncu
koç ?LatifGetiren yazdı:ben lodos keserim gaffar kesmem koçumbymad22 yazdı:Ozaman sende kes sende sunucuda ilk bız kestık diye havanı atLatifGetiren yazdı:herkesde bi hava atma cabası ne ayaksınız la kestiyseniz kestiniz bize ne ? tebrik ederiz o kadar abartmayın bu kadarsana zorla bısı gostermek cabasında olan yok
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Tamam oyunda bana ulaş istediğin miktarda ws lodos kesiyorum diyorsun benide kesLatifGetiren yazdı:ben lodos keserim gaffar kesmem koçumbymad22 yazdı:Ozaman sende kes sende sunucuda ilk bız kestık diye havanı atLatifGetiren yazdı:herkesde bi hava atma cabası ne ayaksınız la kestiyseniz kestiniz bize ne ? tebrik ederiz o kadar abartmayın bu kadarsana zorla bısı gostermek cabasında olan yok
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Selam,
öncelikle ben Selçuk değil Bayram'da değil.Şimdi madem konu açılmış belirtmeden geçemiyceğim.Bütün bunları tarafsız biri olarak söylüyorum ve 2 yıldır arz klanındayım.ve 4 yıldır sunucuyu çok iyi takip ediyorum.
Şimdi arkadaşlar beni anlam veremediğim konu şu roa loncasının bi sloganı var İlk'lerin loncası roa. hiç bir zaman anlam veremedim ben bu slogana.hayır son derece başaralı bi loncasınız fakat;
ilk kenanı kesen:Lodos
ilk junonu kesen:Lodos(1 kişi arzdı)
ilk kadimi kesen:Arzlar ve Lodoslar birleşip kesti ama Tloo loncasının çoğunluğu gözlerden kaçmamıştı( Orti önderliğinde o günü hala unatamıyorum tank sistemini ilk defa orada orti bizlere göstermişti.
)
ilk er meydanını kazananlar:Lodoslar(farkla kazanıyorlerken oyundan herkes düşmüştü 5 dk kalmıştı.)
ilk 15 tatilde yapılan klan turnuvası şampiyonu:Lodoslar
ilk 49 olan:Benxefsaneyim ozamanlar lodosdu galiba hatırlamıyorum ama kesinlikle roa da değildi
ilk solucanı kesenler(ilk zamanlarda çok zordu):Lodoslar
ilk 3 yıldız yeşil olan:Lodoslardan Erkanco
ilk latif üreten:Lodos,İlk Ashab-ı keyf üreten Arz ama roalı değil,İlk Ejder asa üreten:Lodos
ilk büyücü zırhı düşüren:Lodos
ilk şifacı zırhı düşüren:roa
ilk savaşçı zırhı düşüren:Lodos diye hatırlıyorum ama emin değilim
İlk Sunucu şampiyonası kazananı:Lodos
ilk Gaffarı kesen Lodos
ilk lonca savaşanı tloo kazandı(Roa ile Tloo kendi arasında yaptıgı lonca savaşı)
daha aklıma gelmeyen neler var Allah bilir ama şunu unutmayın "Lodosların sayıları az olabilir fakat ne zaman birlik ne zaman birbirlerine düşman olacaklarını iyi biliyorlar bir savaş çıktımı küslükler unutuluyor savaşa giriliyor savaştan sonra tekrar küsülüyor kim ne derse desin.
not:tekrardan söylüyorum 2 yıldır arzım.
öncelikle ben Selçuk değil Bayram'da değil.Şimdi madem konu açılmış belirtmeden geçemiyceğim.Bütün bunları tarafsız biri olarak söylüyorum ve 2 yıldır arz klanındayım.ve 4 yıldır sunucuyu çok iyi takip ediyorum.
Şimdi arkadaşlar beni anlam veremediğim konu şu roa loncasının bi sloganı var İlk'lerin loncası roa. hiç bir zaman anlam veremedim ben bu slogana.hayır son derece başaralı bi loncasınız fakat;
ilk kenanı kesen:Lodos
ilk junonu kesen:Lodos(1 kişi arzdı)
ilk kadimi kesen:Arzlar ve Lodoslar birleşip kesti ama Tloo loncasının çoğunluğu gözlerden kaçmamıştı( Orti önderliğinde o günü hala unatamıyorum tank sistemini ilk defa orada orti bizlere göstermişti.
ilk er meydanını kazananlar:Lodoslar(farkla kazanıyorlerken oyundan herkes düşmüştü 5 dk kalmıştı.)
ilk 15 tatilde yapılan klan turnuvası şampiyonu:Lodoslar
ilk 49 olan:Benxefsaneyim ozamanlar lodosdu galiba hatırlamıyorum ama kesinlikle roa da değildi
ilk solucanı kesenler(ilk zamanlarda çok zordu):Lodoslar
ilk 3 yıldız yeşil olan:Lodoslardan Erkanco
ilk latif üreten:Lodos,İlk Ashab-ı keyf üreten Arz ama roalı değil,İlk Ejder asa üreten:Lodos
ilk büyücü zırhı düşüren:Lodos
ilk şifacı zırhı düşüren:roa
ilk savaşçı zırhı düşüren:Lodos diye hatırlıyorum ama emin değilim
İlk Sunucu şampiyonası kazananı:Lodos
ilk Gaffarı kesen Lodos
ilk lonca savaşanı tloo kazandı(Roa ile Tloo kendi arasında yaptıgı lonca savaşı)
daha aklıma gelmeyen neler var Allah bilir ama şunu unutmayın "Lodosların sayıları az olabilir fakat ne zaman birlik ne zaman birbirlerine düşman olacaklarını iyi biliyorlar bir savaş çıktımı küslükler unutuluyor savaşa giriliyor savaştan sonra tekrar küsülüyor kim ne derse desin.
not:tekrardan söylüyorum 2 yıldır arzım.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.