Beyler bence oyun sadece bilgisayar ortamında kalmamalı artık en küçük flash oyunun bile android,hatice,ayfon,ayped versiyonları var..ikvninde buna benzer,oyunun tamamı değilde sadece sohbet penceresini filan mobile taşısa güzel olabilirdi.Ne zaman başladık hatırlamıyorum ama genişleme paketleri dışında oyunda hiçbir değişiklik yok.Biraz reklam filan da yapsanız iyi olabilir.
özet: oyunu mobilede taşıyın..
Oyunu geliştirme adına
Oyunu geliştirme adına
buraya felsefikli,ucuz edebiyat,translate'den çevrilmiş ingilizce söz..
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
Re: Oyunu geliştirme adına
Daha linux ve os x e çıkmadan ne mobil versiyonu, boş hayaller bunlar.

Jeova Sanctus Unus
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
+1Hummer yazdı:Daha linux ve os x e çıkmadan ne mobil versiyonu, boş hayaller bunlar.
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
Tertip yazdı:Herşey bir kenara oyun konsollarında İKV oynamayı çok arzuluyorum.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Fazla söze ne hacet.Hummer yazdı:Daha linux ve os x e çıkmadan ne mobil versiyonu, boş hayaller bunlar.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
xLuCaGox yazdı:Fazla söze ne hacet.Hummer yazdı:Daha linux ve os x e çıkmadan ne mobil versiyonu, boş hayaller bunlar.
Arkdaş mobil versiyonu derken chat olayını kastesmiş galiba olablir olmaz diye bişi yok.
Pluslulara özel yada yeni bir versiyonla akçe ile yapılmaaycak bişi yok oyunda yokken cep telfonundan kendi carın ismi ile mesaj bölümüne yada kendi kalnaına yazabilir yazılım buna musayit sadece mobie uyarlanması lazım carın oyunda olması sart degil.
Akşam canı sohbet etmek isterse girer cep telefonundan arkdaşlar uyuyamıyom ne yapamam lazım bana ninni okuyun diyeblir yada.
Uzun yola çımıstır yaw ben giremde biraz vakit geçiyem diyeblir güzel bir yenilik olablir.
A R Z L O D O S
- CruicaLL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kardeşim ya özet geç yada renkli yaz gözlerim ağrıdıARZLODOS yazdı:xLuCaGox yazdı:Fazla söze ne hacet.Hummer yazdı:Daha linux ve os x e çıkmadan ne mobil versiyonu, boş hayaller bunlar.
Arkdaş mobil versiyonu derken chat olayını kastesmiş galiba olablir olmaz diye bişi yok.
Pluslulara özel yada yeni bir versiyonla akçe ile yapılmaaycak bişi yok oyunda yokken cep telfonundan kendi carın ismi ile mesaj bölümüne yada kendi kalnaına yazabilir yazılım buna musayit sadece mobie uyarlanması lazım carın oyunda olması sart degil.
Akşam canı sohbet etmek isterse girer cep telefonundan arkdaşlar uyuyamıyom ne yapamam lazım bana ninni okuyun diyeblir yada.
Uzun yola çımıstır yaw ben giremde biraz vakit geçiyem diyeblir güzel bir yenilik olablir.
CcC BoZ BayKuş ReyiZ FORUM Loncası CcC ^^^(*ı*)^^^
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Linuxta bi deneyim ben şu oyunu tek korkum 3 boyutlu olduğudan dolayı bazı verileri okuyamaması olabilir ama onuda aşacak bir yöntem buluruz elbet şimdi bi deniyorum olumlu olumsuz sonuçları buradan sizlere yazarım.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- CruicaLL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
inşallah olur :ugeek:MuvaFFa yazdı:Linuxta bi deneyim ben şu oyunu tek korkum 3 boyutlu olduğudan dolayı bazı verileri okuyamaması olabilir ama onuda aşacak bir yöntem buluruz elbet şimdi bi deniyorum olumlu olumsuz sonuçları buradan sizlere yazarım.
CcC BoZ BayKuş ReyiZ FORUM Loncası CcC ^^^(*ı*)^^^