YENİ FORMAT ATTIM
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: YENİ FORMAT ATTIM
:| :| :|

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
:ugeek: :ugeek: :arrow: :|haydegidelumm yazdı::| :| :|
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
ygsde kral olursan olurEmreSancar yazdı:arkadaşlar ben yeni format attım pc ye virüs girmişti. oyuna girdigimde çok kasıor eskiden bole olmuordu bunun nedeni ne olabilir
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
:arrow: :| :|MackRuLz yazdı:ygsde kral olursan olurEmreSancar yazdı:arkadaşlar ben yeni format attım pc ye virüs girmişti. oyuna girdigimde çok kasıor eskiden bole olmuordu bunun nedeni ne olabilir
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Sen şuan benim yanımda olacaktın ki neler yapardım sana. Çocuk sorununu yazmış sen yardım edeceğine salakça espriler yapıyorsun. Senin kafana çocukken tır falan düşmüş herhalde.MackRuLz yazdı:ygsde kral olursan olurEmreSancar yazdı:arkadaşlar ben yeni format attım pc ye virüs girmişti. oyuna girdigimde çok kasıor eskiden bole olmuordu bunun nedeni ne olabilir
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
tır nereden düşer ki gardaş iyimsn.thebn yazdı:Sen şuan benim yanımda olacaktın ki neler yapardım sana. Çocuk sorununu yazmış sen yardım edeceğine salakça espriler yapıyorsun. Senin kafana çocukken tır falan düşmüş herhalde.MackRuLz yazdı:ygsde kral olursan olurEmreSancar yazdı:arkadaşlar ben yeni format attım pc ye virüs girmişti. oyuna girdigimde çok kasıor eskiden bole olmuordu bunun nedeni ne olabilir

Video kaldırılmıştır.
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
Sende böyle devam et bakalım.haydegidelumm yazdı:tır nereden düşer ki gardaş iyimsn.thebn yazdı:Sen şuan benim yanımda olacaktın ki neler yapardım sana. Çocuk sorununu yazmış sen yardım edeceğine salakça espriler yapıyorsun. Senin kafana çocukken tır falan düşmüş herhalde.MackRuLz yazdı:ygsde kral olursan olurEmreSancar yazdı:arkadaşlar ben yeni format attım pc ye virüs girmişti. oyuna girdigimde çok kasıor eskiden bole olmuordu bunun nedeni ne olabilir
Sbskralıxşifa
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
sen şu beyaz köşkteki sbskralı olan savaşçı değilmisin ahahahah :mrgreen: urban zırhı olan arkadaşıma yatmıştı zuahahaha :mrgreen: :mrgreen: adamın üstü full yüc sen ışık takı seti + bıçak sen ne kadar ezksn yaa :mrgreen:thebn yazdı:Sende böyle devam et bakalım.haydegidelumm yazdı:tır nereden düşer ki gardaş iyimsn.thebn yazdı:Sen şuan benim yanımda olacaktın ki neler yapardım sana. Çocuk sorununu yazmış sen yardım edeceğine salakça espriler yapıyorsun. Senin kafana çocukken tır falan düşmüş herhalde.MackRuLz yazdı:ygsde kral olursan olurEmreSancar yazdı:arkadaşlar ben yeni format attım pc ye virüs girmişti. oyuna girdigimde çok kasıor eskiden bole olmuordu bunun nedeni ne olabilir
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
kötü bşydemedim snin dedğğin mantık hatasıthebn yazdı:Sende böyle devam et bakalım.haydegidelumm yazdı:tır nereden düşer ki gardaş iyimsn.thebn yazdı:Sen şuan benim yanımda olacaktın ki neler yapardım sana. Çocuk sorununu yazmış sen yardım edeceğine salakça espriler yapıyorsun. Senin kafana çocukken tır falan düşmüş herhalde.MackRuLz yazdı:ygsde kral olursan olurEmreSancar yazdı:arkadaşlar ben yeni format attım pc ye virüs girmişti. oyuna girdigimde çok kasıor eskiden bole olmuordu bunun nedeni ne olabilir

Video kaldırılmıştır.
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
Dostum herhalde okuma özürlüsün. İmzalara bakar mısın bir kere?xCruicaLL yazdı:sen şu beyaz köşkteki sbskralı olan savaşçı değilmisin ahahahah :mrgreen: urban zırhı olan arkadaşıma yatmıştı zuahahaha :mrgreen: :mrgreen: adamın üstü full yüc sen ışık takı seti + bıçak sen ne kadar ezksn yaa :mrgreen:thebn yazdı:Sende böyle devam et bakalım.haydegidelumm yazdı:tır nereden düşer ki gardaş iyimsn.thebn yazdı:Sen şuan benim yanımda olacaktın ki neler yapardım sana. Çocuk sorununu yazmış sen yardım edeceğine salakça espriler yapıyorsun. Senin kafana çocukken tır falan düşmüş herhalde.MackRuLz yazdı: ygsde kral olursan olur
Sbskralıxşifa