Schiller yazdı:Merhaba,
Bildiğiniz üzre İKV giriş üyelikleri mail ile yapılmakta.Diğer MMORPG oyunlarında ise üyelik adı alınıp yapılmakta.Hotmail gibi birçok mail şirketinin ufak tefekte yada daha büyük çapta açıkları var ve insanların hakkını yiyen ''HIRSIZ'' diye tabir ettiğimiz insanlar ne yazıkki her ortamda karşımıza çıkıyorlar.İKV üyelikleri Sobee'ye aktarıldı ve ondan sonra profil diye tabir edilen küçük çapta güvenlik tedbirleri getirildi.Bunun üzerinede Mail hesabı ile değilde kullanıcı adı ile giriş yapılabilir.Şimdi böyle bir soruda gelebilir;
Soru:Destekten gelen bildirimleri nasıl alıcaz veya susturma cezası aldığımızda nereye gelecek?
Cevap: Evet İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi bunu yapabilir.Resmi sitesine profil ,lonca sistemi gibi bir sekme ile ceza bildirim vb. mesajların geleceği bildirim alanı yaratabilir onun için bende bir prototip yaptım.Görseller aşşağıdadır.
Klasik giriş sistemi
Kullanıcı adını kullanarak giriş sistemi;
Mesaj kutusu protatipi;
Bu resimler biraz kötü olabilir ne yazıkki format sonucu photoshop proğramım silindi bu nedenle ''Paint'' programı ile resimleri hazırladım.Olumlu veya olumsuz yönde mesajlarınızı bekliyor olucağım.Tabi ki eleştirinin dozu kaçmaması durumunda.
Öneri çok güzel ve mantıklı bir öneri gelmesinin zamanı geldi ve geçiyor bunu Desteğe yolladım ama gelirmi bilemem...