Merhaba,
Muhabbet gayesi ile bir amaç için açılmış konuları lütfen sabote etmeyelim, seçmeyelim. Konu dışı bölümü muhabbet etmek için gayet müsait. Bir konu başlığı oluşturabilir, istediğiniz muhabbeti yapabilirsiniz. Tabi aşırıya kaçmadan. (BySaygili).
Anlayışınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Bol muhabbetler.
Bıçak sırtı kılıç çalıntı mı?
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bıçak sırtı kılıç çalıntı mı?
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Genel etkileşimde konu başlığı açıp muhabet edebilirmiyiz yeni gelen arkadaşlar konu dışında görmezler muhabetimizi katılamazlar zati bu tür muhabbetler birbirimizle kaynaşmak için anlatabildim kötü birşey yapmıyoruz :geek: :arrow: :|ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Muhabbet gayesi ile bir amaç için açılmış konuları lütfen sabote etmeyelim, seçmeyelim. Konu dışı bölümü muhabbet etmek için gayet müsait. Bir konu başlığı oluşturabilir, istediğiniz muhabbeti yapabilirsiniz. Tabi aşırıya kaçmadan. (BySaygili).
Bol muhabbetler.
- BySaygili
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Eyalet Askerleri
CruicaL yazdı:Genel etkileşimde konu başlığı açıp muhabet edebilirmiyiz yeni gelen arkadaşlar konu dışında görmezler muhabetimizi katılamazlar zati bu tür muhabbetler birbirimizle kaynaşmak için anlatabildim kötü birşey yapmıyoruz :geek: :arrow: :|ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Bol muhabbetler.
Yarram Avusturalya'da bi şehir değil miydi ?
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

zanzaa nedemek istediğini herkes anladı daha fazla kurcalama istersenBySaygili yazdı:CruicaL yazdı:Genel etkileşimde konu başlığı açıp muhabet edebilirmiyiz yeni gelen arkadaşlar konu dışında görmezler muhabetimizi katılamazlar zati bu tür muhabbetler birbirimizle kaynaşmak için anlatabildim kötü birşey yapmıyoruz :geek: :arrow: :|ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Bol muhabbetler.
Yarram Avusturalya'da bi şehir değil miydi ?
Birbirinizle böyle mi kaynaşıyorsunuz? Küfürler, kendini bilmez bu kişilerin yoluyla gırla gidiyor.. Bir başkası tarafından uyarılmaya gerek bırakmayacak şekilde davranabilseniz yöneticilerle beraber kendinize de bir iyilik etmiş olursunuz..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Yani :arrow: :|ysrough yazdı: Birbirinizle böyle mi kaynaşıyorsunuz? Küfürler, kendini bilmez bu kişilerin yoluyla gırla gidiyor.. Bir başkası tarafından uyarılmaya gerek bırakmayacak şekilde davranabilseniz yöneticilerle beraber kendinize de bir iyilik etmiş olursunuz..
ysrough yazdı: Birbirinizle böyle mi kaynaşıyorsunuz? Küfürler, kendini bilmez bu kişilerin yoluyla gırla gidiyor.. Bir başkası tarafından uyarılmaya gerek bırakmayacak şekilde davranabilseniz yöneticilerle beraber kendinize de bir iyilik etmiş olursunuz..
Gırla gitmese iyiydi be.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

BySaygılı :mrgreen: :mrgreen:mackmain yazdı:ysrough yazdı: Birbirinizle böyle mi kaynaşıyorsunuz? Küfürler, kendini bilmez bu kişilerin yoluyla gırla gidiyor.. Bir başkası tarafından uyarılmaya gerek bırakmayacak şekilde davranabilseniz yöneticilerle beraber kendinize de bir iyilik etmiş olursunuz..
Gırla gitmese iyiydi be.![]()
Eyvallah ne saçma ismim bulmuşum ben yaCruicaL yazdı:BySaygılı :mrgreen: :mrgreen:mackmain yazdı:ysrough yazdı: Birbirinizle böyle mi kaynaşıyorsunuz? Küfürler, kendini bilmez bu kişilerin yoluyla gırla gidiyor.. Bir başkası tarafından uyarılmaya gerek bırakmayacak şekilde davranabilseniz yöneticilerle beraber kendinize de bir iyilik etmiş olursunuz..
Gırla gitmese iyiydi be.![]()
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
İKV resmi forumlarında her bölüm için ilgili alanlar belirlenmiştir. İlgili bölüm olan ''Konu Dışı'' katagorimizde forum kuralları dışına çıkmadan sohbet edebilirsiniz.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU