Gercektende meranda çok boş insan varmış..Adam gibi konu acamadık neyse hayırlı olsun..
Bu arada Relaxefendy i onun konuyu actıgını soyluyorsunuz ama gercekten o açmadı.
Ben sadece iyi büyücü oldugunu soyledim.
Neyse Konu Kilit lütfen..
Meran Sunucusunun İz Bırakan Oyuncuları(ALINTI)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Meran Sunucusunun İz Bırakan Oyuncuları(ALINTI)
YOK KİTLEMEYİN BU KONUYU BU KONUDA 7 8 KİŞİ BENİM HAKKIMDA BU KONUYU AÇAN FERHAT DEDİLER . LOA YI ONU BUNU ÖVMÜŞ ADAM NEDEN FERHAT NE İHTİYACIM VAR LAN BÖYLE BİR REKLAMA GELSENİZE KRALINIZA 4 AVANS 5 DE BİTER O 1 ELİ ALAMAZSANIZ DEFOLUP GİDECEK MİSİNİZ BU OYUNDAN :
HE FATİH ?
HE ŞENTÜRK?
VE DİĞERLERİİ ..
viewtopic.php?f=100&t=98154
:arrow:
bu konudaki KONUYA AÇIKLAMA GETİRMEDEN KAPATAMAZSIN BU KONUYU YÖNETİCİ '' AÇIK BİR İTHAM VAR BURDA BANA '' ..
HE FATİH ?
HE ŞENTÜRK?
VE DİĞERLERİİ ..
viewtopic.php?f=100&t=98154
:arrow:
bu konudaki KONUYA AÇIKLAMA GETİRMEDEN KAPATAMAZSIN BU KONUYU YÖNETİCİ '' AÇIK BİR İTHAM VAR BURDA BANA '' ..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meran Sunucusunun İz Bırakan Oyuncuları(ALINTI)
Merhaba,
Ferhatreyiz, meranci122 üyelikleri an itibariyle kontrol edilmiş bir eşleşme bulunmamıştır. Konu ikili tartışma şekline dönüştüğü ve konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.
Konunun burada kapatılması ve devamının olmaması dileklerimle :?
İyi forumlar.
Ferhatreyiz, meranci122 üyelikleri an itibariyle kontrol edilmiş bir eşleşme bulunmamıştır. Konu ikili tartışma şekline dönüştüğü ve konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.
Konunun burada kapatılması ve devamının olmaması dileklerimle :?
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU