:ugeek:CruicaL yazdı:ahahaha bu güzeldii :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:CcC Reis Orada Nabıosun CcC
6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: 6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
LİNÇ EDELİM :ugeek:Daeron yazdı:Süprizi bozdun !!wingrove yazdı:BEKLENMEDİK Bİ SIKINTI ÇIKMAZSA GAFFAR TAKTİĞİNİDE KURMUŞ BULUNMAKTAYIZ
MERAKLA BEKLEYİN![]()
![]()
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
CruicaL yazdı:LİNÇ EDELİM :ugeek:Daeron yazdı:Süprizi bozdun !!wingrove yazdı:BEKLENMEDİK Bİ SIKINTI ÇIKMAZSA GAFFAR TAKTİĞİNİDE KURMUŞ BULUNMAKTAYIZ
MERAKLA BEKLEYİN![]()
![]()
bunları stadın soyunma odasına sokcaksın snra tüm ışkları kapatcaksın sahayıda ıslatcan.. sandalye fırtlatcaksın.. zafrlerini soyunma odasında kutlasnlar

Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:CruicaL yazdı:LİNÇ EDELİM :ugeek:Daeron yazdı:Süprizi bozdun !!wingrove yazdı:BEKLENMEDİK Bİ SIKINTI ÇIKMAZSA GAFFAR TAKTİĞİNİDE KURMUŞ BULUNMAKTAYIZ
MERAKLA BEKLEYİN![]()
![]()
bunları stadın soyunma odasına sokcaksın snra tüm ışkları kapatcaksın sahayıda ıslatcan.. sandalye fırtlatcaksın.. zafrlerini soyunma odasında kutlasnlar
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
CruicaL yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:CruicaL yazdı:LİNÇ EDELİM :ugeek:Daeron yazdı:Süprizi bozdun !!wingrove yazdı:BEKLENMEDİK Bİ SIKINTI ÇIKMAZSA GAFFAR TAKTİĞİNİDE KURMUŞ BULUNMAKTAYIZ
MERAKLA BEKLEYİN![]()
![]()

Video kaldırılmıştır.
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
Gözümü açtım gördüğüme inanmadım
Gözümü açtım gördüğüme inanmadım, [imgright]http://torrent-ultra.com/data/smilies/dans2.gif[/imgright]
Sanki bir kötü rüya korkarım aman Allah,
Sanki bir kötü rüya korkarım aman Allah.
Gözümü açtım gördüğüme inanmadım, [imgright]http://torrent-ultra.com/data/smilies/dans2.gif[/imgright]
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
amaçMackRuLz yazdı:Gözümü açtım gördüğüme inanmadım
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Hanedan
CruicaL yazdı:amaç![]()
![]()
Dinle qnq Güzel parça yani
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
bunu dinlemeni tavsiye ederim zanzaa :shock:MackRuLz yazdı:CruicaL yazdı:amaç![]()
![]()
Dinle qnq Güzel parça yani
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_fdWhJ6ZZuI[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=_fdWhJ6ZZuI
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: KaRDeŞ
Öncelikle bu 6 büyücüyü tebrik ederim... Okuduğum bazı yorumlardan sonra bir dipnot düşmek istedim.. Arkadaşlar bildiğiniz üzere yol savaşçısı 50 canın altına düştükten sonra belirli bir miktar canı yükseliyor ama şu varki oyun hatası mıdır ? yoksa oyunculara yardım amacıylamı böyle yapmışlardır bilmiyorum ct boss larında o boss un bir özelliğini (canlarıyla aktif oluyor )aktif hale getirdikten sonra eğer canı yükseldiyse belirli bir süre tekrar o cana düştüğünde o özellik aktif olmuyor ... Özetle şöyle bir örnek vereyim Gaffar 69 kutup yaptı semıha içine birini çekti gaffar 71 oldu . Akabinde tank hedef verdi büyücü canını düşürmeye başladı 71 den ama 69 da kutup tekrar gelmiyor. Yol savaşcısındada aynı durum geçerli.
2. bir konu ise Gmx kesimi yol savascısına göre biraz daha riksli . İçerde videolardan izledğim kadarıyla biz oyuncuların tabiriyle de tek atma durumu olmadığı için planladığınız doğrultuda rikssiz kesiminizi gerçekleştirmişsiniz (GMX )
Bence büyücülerin uyumu takdire şayan . Orda o emeği verip o kesimi yapan arkadaşların hepsi bence çok değerli oyuncular . Böyle projeler oyunu güzelleştirmeye yönelik diğer oyuncularında deneyebilecekleri bir eğlence modülü bence..
FeRMaN BeYaZ KöşK SuNuCuSu ( ALTINORDU )
2. bir konu ise Gmx kesimi yol savascısına göre biraz daha riksli . İçerde videolardan izledğim kadarıyla biz oyuncuların tabiriyle de tek atma durumu olmadığı için planladığınız doğrultuda rikssiz kesiminizi gerçekleştirmişsiniz (GMX )
Bence büyücülerin uyumu takdire şayan . Orda o emeği verip o kesimi yapan arkadaşların hepsi bence çok değerli oyuncular . Böyle projeler oyunu güzelleştirmeye yönelik diğer oyuncularında deneyebilecekleri bir eğlence modülü bence..
FeRMaN BeYaZ KöşK SuNuCuSu ( ALTINORDU )