Şu Gördüğünüz Nicklerin %95 'ı Şuan Oyunda Yok. İKV Yönetimi Sağolsun !
Aynı ortam tekrar olsa diyeceğim ama bu bir saçmalıktan öteye gitmeyecek.TigerOfAnatolia yazdı:MOMT Denen Yetkililerin Yalanlarından Bir Kaçı
Şu Gördüğünüz Nicklerin %95 'ı Şuan Oyunda Yok. İKV Yönetimi Sağolsun !
Egonu havalandırmak için mi yazdın acep bunu ?TheOkqn yazdı:Eski dediginiz 39 levelmiydi pehh
yok yegen öyle bi derdim yok şükür sadece eski deyince 29 beta zamanları gidiyor benim aklıma yanlış anlaşılma olmasın yani..ki şahsi düşüncem kimseyi ilgilendirmez...ReHaBeT yazdı:Egonu havalandırmak için mi yazdın acep bunu ?TheOkqn yazdı:Eski dediginiz 39 levelmiydi pehh
Ben konuda kimsenin Eskiler diyen birini görmedim senden başka.Konuyu açan arkadaş sadece Nostalji amaçlı açılmış bir konu açmış o günlere dair 1 2 foto paylaşılmış senin tavrın ise sadece egonu tatmin etmek. Eski sadece 29 Seviye zamanı değildir kanımca.TheOkqn yazdı:yok yegen öyle bi derdim yok şükür sadece eski deyince 29 beta zamanları gidiyor benim aklıma yanlış anlaşılma olmasın yani..ki şahsi düşüncem kimseyi ilgilendirmez...ReHaBeT yazdı:Egonu havalandırmak için mi yazdın acep bunu ?TheOkqn yazdı:Eski dediginiz 39 levelmiydi pehh
Tutturdun bi ego da ego gidiyosun.eskiler dememiş dogrudur Nostalji ne demek yeni çok yeni anlamına gelmyir dimi ?sana anlatmak istedigim nostalji-eskiler deyince benm aklım beta dönemi işte 29 lvl dönemine gidiyor bu benm şahsi düşüncem diyorm şahsi yani bana özgü bi düşünce ! 39 da yeni bi zaman demedm ama benm düşündügüm kadarda eski degil anlatmak istedigim bu!bu kadar uzatılcak bişey yok yani burda..ReHaBeT yazdı:Ben konuda kimsenin Eskiler diyen birini görmedim senden başka.Konuyu açan arkadaş sadece Nostalji amaçlı açılmış bir konu açmış o günlere dair 1 2 foto paylaşılmış senin tavrın ise sadece egonu tatmin etmek. Eski sadece 29 Seviye zamanı değildir kanımca.TheOkqn yazdı:yok yegen öyle bi derdim yok şükür sadece eski deyince 29 beta zamanları gidiyor benim aklıma yanlış anlaşılma olmasın yani..ki şahsi düşüncem kimseyi ilgilendirmez...ReHaBeT yazdı:Egonu havalandırmak için mi yazdın acep bunu ?TheOkqn yazdı:Eski dediginiz 39 levelmiydi pehh
TheOkqn yazdı:Tutturdun bi ego da ego gidiyosun.eskiler dememiş dogrudur Nostalji ne demek yeni çok yeni anlamına gelmyir dimi ?sana anlatmak istedigim nostalji-eskiler deyince benm aklım beta dönemi işte 29 lvl dönemine gidiyor bu benm şahsi düşüncem diyorm şahsi yani bana özgü bi düşünce ! 39 da yeni bi zaman demedm ama benm düşündügüm kadarda eski degil anlatmak istedigim bu!bu kadar uzatılcak bişey yok yani burda..ReHaBeT yazdı:Ben konuda kimsenin Eskiler diyen birini görmedim senden başka.Konuyu açan arkadaş sadece Nostalji amaçlı açılmış bir konu açmış o günlere dair 1 2 foto paylaşılmış senin tavrın ise sadece egonu tatmin etmek. Eski sadece 29 Seviye zamanı değildir kanımca.TheOkqn yazdı:yok yegen öyle bi derdim yok şükür sadece eski deyince 29 beta zamanları gidiyor benim aklıma yanlış anlaşılma olmasın yani..ki şahsi düşüncem kimseyi ilgilendirmez...ReHaBeT yazdı:Egonu havalandırmak için mi yazdın acep bunu ?TheOkqn yazdı:Eski dediginiz 39 levelmiydi pehh
Burdaki yorumun bana pek Şahsi düşüncen gibime gelmiyor zira eskiler sadece 29 seviye zamanı değil şuanki duruma göre Yeraltı Bölgesinin geldiği günler sığınak ve Migrat Grub Bölgelerinin geldiği günler eskiler kategorisine girer. Tutturmuşum egoda ego gidiyormuşum yorumda belli zaten prim amacıyla yazılmış kelimeler.TheOkqn yazdı:ReHaBeT yazdı:TheOkqn yazdı:ReHaBeT yazdı:TheOkqn yazdı:Eski dediginiz 39 levelmiydi pehh