Ağır ergen :ugeek:CruicaL yazdı:ben gm olmak istiomm beni gm yapın ama nese zaten haydegidelumm sobeenin yarısını alcak benide gm yapcak hepinizle dalga geçicem zuhahahahBaLikekmek yazdı:Bir işyerine girip yükselerek patron olamazsın.Bir işyerine personel olarak girip yükselerek en fazla genel müdür olabilirsinkafemeze yazdı:Örneğin GM Olmak İstiyorsunuz
Misal Bir İş yerine patron alınacak siz gittiğinizde önceden tecrübeniz yoksa almazlar o yüzden yavaş yavaş adımlarlar yükselmek için olmak istenir Bugün Rehber Yarın Denetmen Bir Bakmışsınız Oyunun Çizimlerini Yapıyorsunuz![]()
Ayrıca oyun çizimi yapmak o kadar basit değil.Dev veyahutta Gm olmak yerine lisans sahibi olun gençler.![]()
rehberlik
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: rehberlik
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
bende öyle düşünüyom napacaz bi çözüm bulalımBaLikekmek yazdı:Ağır ergen :ugeek:CruicaL yazdı:ben gm olmak istiomm beni gm yapın ama nese zaten haydegidelumm sobeenin yarısını alcak benide gm yapcak hepinizle dalga geçicem zuhahahahBaLikekmek yazdı:Bir işyerine girip yükselerek patron olamazsın.Bir işyerine personel olarak girip yükselerek en fazla genel müdür olabilirsinkafemeze yazdı:Örneğin GM Olmak İstiyorsunuz
Misal Bir İş yerine patron alınacak siz gittiğinizde önceden tecrübeniz yoksa almazlar o yüzden yavaş yavaş adımlarlar yükselmek için olmak istenir Bugün Rehber Yarın Denetmen Bir Bakmışsınız Oyunun Çizimlerini Yapıyorsunuz![]()
Ayrıca oyun çizimi yapmak o kadar basit değil.Dev veyahutta Gm olmak yerine lisans sahibi olun gençler.![]()
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

CruicaL yazdı:ben gm olmak istiomm beni gm yapın ama nese zaten haydegidelumm sobeenin yarısını alcak benide gm yapcak hepinizle dalga geçicem zuhahahahBaLikekmek yazdı:Bir işyerine girip yükselerek patron olamazsın.Bir işyerine personel olarak girip yükselerek en fazla genel müdür olabilirsinkafemeze yazdı:Örneğin GM Olmak İstiyorsunuz
aklımdaasın raad ol

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

süLalem raaaaaaaaaad ben değilimhaydegidelumm yazdı:CruicaL yazdı:ben gm olmak istiomm beni gm yapın ama nese zaten haydegidelumm sobeenin yarısını alcak benide gm yapcak hepinizle dalga geçicem zuhahahahBaLikekmek yazdı:Bir işyerine girip yükselerek patron olamazsın.Bir işyerine personel olarak girip yükselerek en fazla genel müdür olabilirsinkafemeze yazdı:Örneğin GM Olmak İstiyorsunuz
aklımdaasın raad ol:ugeek:
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

7 ceddim raad..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

gelmişim geçmişim RaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDhaydegidelumm yazdı:7 ceddim raad..