forum böyle olsa nasıl olur?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

forum böyle olsa nasıl olur?

Mesaj gönderen Strongxsifa »

beyler bazı forumlarda gördüğm konu açıyorsunuz ama o konu moderatörden geçip onay alana kadar foruma yerleşmiyor içinde tartışma hakaret vs. şeyler kbl edilmiyor özellikle küfür içerikli mesajlarda @@£# filan kullanılmıyor mesaj gönderilmiyor

burada filtreli olsa daha gzl olur?
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Re: forum böyle olsa nasıl olur?

Mesaj gönderen RedsxLine »

Strongxsifa yazdı:beyler bazı forumlarda gördüğm konu açıyorsunuz ama o konu moderatörden geçip onay alana kadar foruma yerleşmiyor içinde tartışma hakaret vs. şeyler kbl edilmiyor özellikle küfür içerikli mesajlarda @@£# filan kullanılmıyor mesaj gönderilmiyor

burada filtreli olsa daha gzl olur?

İKV Yönetimi defalarca söyledi burası sadece bir oyun forumu İKV forum üstüne kurulan bir oyun değil o kadar adam ve moderatör işi yok bir de iki de bir saçma sapan her mesajı mı kontrol edecek

Benim daha iyi bi fikrim var

Siz abuk subuk konu açmadan önce biraz düşünseniz nasıl olur.
Yada saçma sapan işlerinizi burda değilde oyunda yada burda kişisel mesajlarla halletseniz.
Veya daha düzeyli ve seviyeli konular açsanızda İkv içerikli olsa içtiğiniz suyu bile buraya yazmasanız.

Bizim gibi yaşı ilerlemiş iş güç sahibi insanlarda burda sizlerle aynı konularda yazı yazabilcek ortam bulsa da hep birlikte tatlı bir paylaşım açsak sence nasul olur bu daha iyi değil mi.

Malesef Meran forumunu takip etmeyen benim gibi düşünen bir sürü büyüğünüz var ve sizler Meranı sizden ibaret sanıyor ve burda herkese sesinnizi duyurduğunuzu sanarak kale alındığınızı düşünüyorsunuz.

Lüften Meran alanını kişisel sayfanız gibi kullanmayın ki biz de kendi sitelerimizde değil bazı değerleri burda sizinle paylaşabilelim.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

RedsxLine yazdı:
Benim daha iyi bi fikrim var

Siz abuk subuk konu açmadan önce biraz düşünseniz nasıl olur.
Yada saçma sapan işlerinizi burda değilde oyunda yada burda kişisel mesajlarla halletseniz.
Veya daha düzeyli ve seviyeli konular açsanızda İkv içerikli olsa içtiğiniz suyu bile buraya yazmasanız.

İşte bak al sana güzel cevap :)
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Filtre olayı getirecek yönetici göremiorm =)

“Genel Sohbet” sayfasına dön