Arkadaşlar bu gün forumu inceledim 6 büyücü yol ve GBM-X Kesilmiş.Bundan sonra 6 savaşçı ,şifacı yine aynı şekilde kesti.
Evet 6 savaşçı Stuart'ı kesebileceğini iddaa eden arkadaşlar var mıdır? 6 Savaşçı Stuart kesebiliriz diyen? Ben böyle bir şeyin zor olmasını bırakın imkansız olduğunu düşünüyorum.Fikirleriniz nelerdir?
6 Savaşçı Stuart...
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
6 Savaşçı Stuart...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
Re: 6 Savaşçı Stuart...
Tamamen şans birde Enerjin benim olacak ı yersen kesim direk iptal olur savascıyla zaten vurdugun hasar belli düşük yani
ve içtiğin iksride aldıgın hasarı karşılamaz iksir kullanım süresi vuruşlara göre uzun bence zor yani
ve içtiğin iksride aldıgın hasarı karşılamaz iksir kullanım süresi vuruşlara göre uzun bence zor yani
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Stuart enerjin benim olacak dediğinde can basıyor malum. 6 savaşçı gittiğiniz illaki savaşçı ölecek ve Stuart can basacaktır. Ek olarak Stuart'ın zırhı baya yüksek diye biliyorum, element, fiziksel hasarlar daha iyi işliyor Stuart'a.
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
HeilHitler yazdı:Arkadaşlar bu gün forumu inceledim 6 büyücü yol ve GBM-X Kesilmiş.Bundan sonra 6 savaşçı ,şifacı yine aynı şekilde kesti.
Evet 6 savaşçı Stuart'ı kesebileceğini iddaa eden arkadaşlar var mıdır? 6 Savaşçı Stuart kesebiliriz diyen? Ben böyle bir şeyin zor olmasını bırakın imkansız olduğunu düşünüyorum.Fikirleriniz nelerdir?
2 büyü 4 savaşçı kesilir bence en az
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Lonca: <Nemesis>
İmkansız diye birşey yok arkadaşım. 6 savaşçı var malum, 40 saniyede bir'de Enerjin benim olacak diyor. Rast gele 3 savaşçı açıcak, eğer kesimine kadar bu şekilde açanlara atarsa kesilir. Tamamen şans işi yani. Belki ilk denemede belki 50. denemede olur, Ama olur.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- HeilHitler
- Demirci Çırağı

6 savaşçı stuart kesemez başka da bir şey demiyorum , İMKANSIZ!Tatarian yazdı:İmkansız diye birşey yok arkadaşım. 6 savaşçı var malum, 40 saniyede bir'de Enerjin benim olacak diyor. Rast gele 3 savaşçı açıcak, eğer kesimine kadar bu şekilde açanlara atarsa kesilir. Tamamen şans işi yani. Belki ilk denemede belki 50. denemede olur, Ama olur.![]()
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Stu, Semiha, Gaffar a daha gitmedim ama Sarsılmaz enerjin benim diyince bir etki bırakmıyor mu ? Yani enerjin benim dediğinde sarsılmaz açsa ölür mü ? Eğer ölmezse herkes sarsılmaza 15puan versin.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
-
DontWorryBeHappy
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Merhaba;
6 Savaşçı Kenan ve Junon kestim son bir hafta içerisinde.
Şuan GBM X ve YOL için hazırlık yapıyorum 6 Savaşçı keseceğiz.
Kestiğim taktirde formda konu açaçağım takip edersen haberdar olursun.
Not:Bundan sonraki hedefimiz zaten stuart olacaktır.
İyi Formlar
ZULFİKAR & ZİRAATBANKASI
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
HeilHitler yazdı:Arkadaşlar bu gün forumu inceledim 6 büyücü yol ve GBM-X Kesilmiş.Bundan sonra 6 savaşçı ,şifacı yine aynı şekilde kesti.
Benim Aslında 1 fikrim daha var ama oda olduça uzun sürer Enerjin diyince erg yoldayken acabiliyoruz kutubu yanlıs hatırlamıyosam o yüzden silah ile ( Taşkanat Tabanca , Çifte vs.) ile dalarlar ise yoldaken gelen kişi sarsılmaz açarsa kesilebilir ama kesim oldukça uzun sürer
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Nemesis
Enerjin benim olacak dedikten sonra sarsılmaz açılmıyor hocam. O yüzden tahmini olarak açıcaklar sarsılmazı. Evrenin dediği gibi tam bir şans işi ve bu özelliğin yanında kesimi de zor olacaktır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*