BUGÜN HER ZAMAN KUTU ALDĞIM AVEA BAYİSİNE GİTTİM VE BANA VERİLEN CEVAP BU OYUN YOK MALESEF VE NEDEN DİE SORDUM BU OYUNUN YENİ SÜRÜMÜ ÇIKACAK OYUZDEN GELENE KAADR HİÇ BİYERDE BULAMZSINIZ YENİ BÖLGE ÇIKCAKMIS
YENİ BÖLGE HA MADEM YENİ BÖLŞGE ÇIKICAK NEDEN BİZ ÇEMBERLİTAŞ SİLAHLARINA + BASTIRDINIZ BU RESMEN PARA TUZAĞI NEDEN MİLLET OKADAR + RICI ALDI SIMDI YENİ BÖGELDE YENİ ARTTIRCI ÇIKARTIRSINIZ SİLAHLARLA BİRLİTE
DAHA NE KADAR PARA YATIRICAĞIZ TOPKAPI DAHA YENİ AÇILDI PEKİ YA LONCASI OLMIYANLAR VEYA OYUNA YENİ BASLIYANLAR ...
BU NE YA
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
-
- Salgın Koruyucusu
Re: BU NE YA
Aynn kardeşim yeni bşlıyan ne yapsın en iysi oyunu silmek!!!
- kadim
- Cin Avcısı
- Lonca: Vuslatt
sana hak veriyorum diğer oyunlarda oyuncular özel olmak için kendilerini ayrıcalıklı yapmak için parar verirler ama İSTANBUL KIYAMET VAKTİ nde oyuna devam edebilmek için para verioruz *para vermeyen bu oyunda kendini geliştiremiyor item düşüremiyor* hadi eski ler bi idare ediyorlar arkadaslarıyla giriyorlar gb lere ya da oyun parasıyla alıyorlar akçelerini ama yeniler ne yapsın hiçbi çevreleri olmayan admlar mecburen para verip artırıcı alıp silah parlatıp öyle giriyorlar gb lere

- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
ALLAH UÇAK KAZASI VERMESİN KARDEŞİM ONDAN KÖTÜSÜ YOK ALLAH UÇAK KAZASI VERMESİN ! ! 1 11 1!
TheAnswer3
FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
B'den sonrasını okumadım kardeş ne yazıyo