sen yorumları okumadanmı cevaplıyonn :?: cevap vermişler bir önceki sayfadasaltour100 yazdı:bir ara yoktu sonra markofonide satıldı ordan alanlar epinleri kullanmıyoruz dediler nerull sanırsam ttnet ve mynet ile sorunlar var halledince o epinler kullanılıcak demitşi.
İKV:Derindeki Sır Kutu E-Pinleri geçerli mi?
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: İKV:Derindeki Sır Kutu E-Pinleri geçerli mi?
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
CurseOfDragon yazdı:Tüh be aslında eskiden kalmamıştı nostaji olsun diye sipariş vermiştim iptalde edemyiroum para yanmaz inşallah.
Bu arada nereden sipariş vermiştin acaba ? bende alacağım bi kaç tane plusun süresi uzasın die
Yusuf
-
ikvgamer1907
- İskele Babası

Bu sorundan bende muzdariptim.Yükleyebiliyorsak iyi 2 tane vardı zaten 
- EmirSarp
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
AmaaaaaanSakııınnn Deneme Ben Dedım Dalga Gecer Gıbı Ne Olcak Bakıyım Dedım Bı Baktımm Oldu Ama Tam Sınav Zamanıydı 3 Aylık Plus Bosa Gıttı
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Evet okumamamıştım konu metnini okuyup cevapladım.CruicaL yazdı:sen yorumları okumadanmı cevaplıyonn :?: cevap vermişler bir önceki sayfadasaltour100 yazdı:bir ara yoktu sonra markofonide satıldı ordan alanlar epinleri kullanmıyoruz dediler nerull sanırsam ttnet ve mynet ile sorunlar var halledince o epinler kullanılıcak demitşi.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

-
ikvgamer1907
- İskele Babası

ARKADAŞLAR DERİNDEKİ SIR E-PİNLERİNİ GİRİYORUM BU E-PİN GEÇERSİZDİR DİYOR.DESTEĞE MESAJ ATTIM UMARIM YANIT GELİR PARAM BOŞA GİTMİŞ OALCAK YOKSA.
-
ikvgamer1907
- İskele Babası

Oh arkadaşlar destekten ışık hızıyla cevap geldi diyebilirim.E-Pin bilgilerimi ve hesap bilgilerimi göndermemi istediler du bakalım İnşallah olur
Mutluyum.
-
ikvgamer1907
- İskele Babası

İKV:Derindeki Sır E-Pin'i hesabıma yüklenmiştir arkadaşlar bilginize.Böyle bir sorunu olan varsa desteğe mesaj atabilirler.Sayıglarımla.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
hmmm tmm :geek:saltour100 yazdı:Evet okumamamıştım konu metnini okuyup cevapladım.CruicaL yazdı:sen yorumları okumadanmı cevaplıyonn :?: cevap vermişler bir önceki sayfadasaltour100 yazdı:bir ara yoktu sonra markofonide satıldı ordan alanlar epinleri kullanmıyoruz dediler nerull sanırsam ttnet ve mynet ile sorunlar var halledince o epinler kullanılıcak demitşi.