Oyun içinde rahatsız edici davranışları şikayet ediyoruz ancak bunların sonucunu öğrenemiyoruz. Sadece desteğe gönderilen şikayetlerden sonra otomatik bir cevap geliyor o kadar.
Bizim istediğimiz şikayetimizin sonucunda karşı tarafın ne ceza aldığını öğrenmek. Şu an ki sistemde şikayetler boşa gidiyormuş gibi geliyor bize. Şikayet edilen karakterin ceza alıp almadığını bilemiyoruz. Bununla ilgili bilgilendirme maili gönderilmeli.
.... tarihli şikayetiniz sonucunda .... adlı karakter .... ceza almıştır gibi bir mesaj gönderilmeli şikayet sahibine.
Şikayetlerin Sonucu ?
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Şikayetlerin Sonucu ?
Uzun süredir Sobee *Telefon Numarası Üyeliği* kullandığımdan ötürü son durum nedir bilgim yok fakat, e-mail formatında bir üyeliğiniz varsa şikayet sonuçlarınız mevcut e-mail hesabınızın Mail Kutusuna iletilmekte. Tarih formatı da aynen belirttiğiniz şekilde
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Ceza aldığımız zaman maile mesaj geliyor.
Benim istediğim ben şikayet ettiğimde şikayetim sonucunda karşı tarafın ne ceza aldığını öğrenmek.
Benim istediğim ben şikayet ettiğimde şikayetim sonucunda karşı tarafın ne ceza aldığını öğrenmek.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Oyun içinde yaptığın şikayetlermi :?:Cloutier yazdı:Ceza aldığımız zaman maile mesaj geliyor.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar;Cloutier yazdı:Oyun içinde rahatsız edici davranışları şikayet ediyoruz ancak bunların sonucunu öğrenemiyoruz. Sadece desteğe gönderilen şikayetlerden sonra otomatik bir cevap geliyor o kadar.
Bizim istediğimiz şikayetimizin sonucunda karşı tarafın ne ceza aldığını öğrenmek. Şu an ki sistemde şikayetler boşa gidiyormuş gibi geliyor bize. Şikayet edilen karakterin ceza alıp almadığını bilemiyoruz. Bununla ilgili bilgilendirme maili gönderilmeli.
.... tarihli şikayetiniz sonucunda .... adlı karakter .... ceza almıştır gibi bir mesaj gönderilmeli şikayet sahibine.
Bahsi geçen sistem Oyun İçi Şikayet Sistemi gelmeden önce vardı.O zamanlar birini şikayet etmenin ne kadar kasvetli olduğunu sizde bilirsiniz.Önce Fotoğrafını alıp daha sonra onu desteğe iletiyorduk.Bence daha önceleri zor olan bu sistem yüzünden oyuncuların şikayetleri gerçekten değerlendirildiğini gösterilmek için E-mail olarak geri dönüş yapılıyordu ve takdir edersiniz ki o zamanlar şikayet etmek zor olduğu için çoğumuz o kasvetli yolu izleyip şikayet etmekten vazgeçtik.Yani o zamanlar şikayet sistemine ulaşan mailler şimdiye nazaran daha azdı.Ancak şimdilerde bir kişiyi şikayet etmek 1-2 sn mizi alıyor.Bu yüzden her gün şikayet sistemine binlerce mail gidiyor.Bu binlerce mail önce değerlendiriliyor daha sonra ceza sebebi olup olmadığına karar veriliyor.Tüm bu zorluğun arasında birde şikayet eden her kişiye mail ile geri dönüş yapıldığını düşünsenize.Eğer geri dönüş yapılsaydı şikayet başı en az 30 sn daha fazla zaman harcanırdı.Buda sistemi ne kadar yavaşlatır siz düşünün.Ayrıca her şikayetin Destek ekiplerce dikkatle incelenip gerekli moderasyonların uygulandığından eminim.Bizzat şikayet ettiğim kişilerde test ettim onayladım
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: United İndead
Eskiden küfür eden azdı ve küfür edenler ve banlananlar dahil forumda yayımlanıyolardı. Şikayet sistemi ilk geldiğinde şikayet ettiğimiz kişi eğer ceza alıyorsa bize geri mail yollanıyordu ve benim 500 ü geçik bu maillerden var. Fakat simdi bu mesajlar gelmiyor.xFahrenheitx yazdı:Merhabalar;Cloutier yazdı:Oyun içinde rahatsız edici davranışları şikayet ediyoruz ancak bunların sonucunu öğrenemiyoruz. Sadece desteğe gönderilen şikayetlerden sonra otomatik bir cevap geliyor o kadar.
Bahsi geçen sistem Oyun İçi Şikayet Sistemi gelmeden önce vardı.O zamanlar birini şikayet etmenin ne kadar kasvetli olduğunu sizde bilirsiniz.Önce Fotoğrafını alıp daha sonra onu desteğe iletiyorduk.Bence daha önceleri zor olan bu sistem yüzünden oyuncuların şikayetleri gerçekten değerlendirildiğini gösterilmek için E-mail olarak geri dönüş yapılıyordu ve takdir edersiniz ki o zamanlar şikayet etmek zor olduğu için çoğumuz o kasvetli yolu izleyip şikayet etmekten vazgeçtik.Yani o zamanlar şikayet sistemine ulaşan mailler şimdiye nazaran daha azdı.Ancak şimdilerde bir kişiyi şikayet etmek 1-2 sn mizi alıyor.Bu yüzden her gün şikayet sistemine binlerce mail gidiyor.Bu binlerce mail önce değerlendiriliyor daha sonra ceza sebebi olup olmadığına karar veriliyor.Tüm bu zorluğun arasında birde şikayet eden her kişiye mail ile geri dönüş yapıldığını düşünsenize.Eğer geri dönüş yapılsaydı şikayet başı en az 30 sn daha fazla zaman harcanırdı.Buda sistemi ne kadar yavaşlatır siz düşünün.Ayrıca her şikayetin Destek ekiplerce dikkatle incelenip gerekli moderasyonların uygulandığından eminim.Bizzat şikayet ettiğim kişilerde test ettim onayladım![]()
İyi Forumlar...
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Desteğe gönderdiğim şikayet sonucu için gelen cevap malesef hiç tatmin edici değil.
Yani şikayet edilenin ceza alıp almadığını öğrenemiyoruz.

Yani şikayet edilenin ceza alıp almadığını öğrenemiyoruz.

:arrow:xFahrenheitx yazdı:Merhabalar;Cloutier yazdı:Oyun içinde rahatsız edici davranışları şikayet ediyoruz ancak bunların sonucunu öğrenemiyoruz. Sadece desteğe gönderilen şikayetlerden sonra otomatik bir cevap geliyor o kadar.
Bahsi geçen sistem Oyun İçi Şikayet Sistemi gelmeden önce vardı.O zamanlar birini şikayet etmenin ne kadar kasvetli olduğunu sizde bilirsiniz.Önce Fotoğrafını alıp daha sonra onu desteğe iletiyorduk.Bence daha önceleri zor olan bu sistem yüzünden oyuncuların şikayetleri gerçekten değerlendirildiğini gösterilmek için E-mail olarak geri dönüş yapılıyordu ve takdir edersiniz ki o zamanlar şikayet etmek zor olduğu için çoğumuz o kasvetli yolu izleyip şikayet etmekten vazgeçtik.Yani o zamanlar şikayet sistemine ulaşan mailler şimdiye nazaran daha azdı.Ancak şimdilerde bir kişiyi şikayet etmek 1-2 sn mizi alıyor.Bu yüzden her gün şikayet sistemine binlerce mail gidiyor.Bu binlerce mail önce değerlendiriliyor daha sonra ceza sebebi olup olmadığına karar veriliyor.Tüm bu zorluğun arasında birde şikayet eden her kişiye mail ile geri dönüş yapıldığını düşünsenize.Eğer geri dönüş yapılsaydı şikayet başı en az 30 sn daha fazla zaman harcanırdı.Buda sistemi ne kadar yavaşlatır siz düşünün.Ayrıca her şikayetin Destek ekiplerce dikkatle incelenip gerekli moderasyonların uygulandığından eminim.Bizzat şikayet ettiğim kişilerde test ettim onayladım![]()
İyi Forumlar...
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: United İndead
Eski değil 17 gün önce gelen cevap.

Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Oyuncu Hata kullanımı ile Oyun İçi Şikayet Sistemi çok farklıdır.Oyuncu Hata Kullanımı bildirim tipi ile siz Oyun içi şikayet sistemini kullanıp herhangi birini şikayet edemediğinizde varsa elinizde deliller ile bu bildirim tipini seçerek şikayette bulunabilirsiniz.E haliyle Destek İletişim forumunu kullandığınız için şikayetinize cevap gelecektir.Bu durumun açıklaması budur.saltour100 yazdı:Eski değil 17 gün önce gelen cevap.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS