Benim hasarlarım 1336 fizik 992 buz Ama kimse bu hasarlarla GBM-X e aLmıyor.Baska yapılacak birşey mi var Ne yapmalıyım ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi...Simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
________________________________________________________________________________________________________
Gandalfxbyc
X ve YoLa Giremiyorum.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: X ve YoLa Giremiyorum.
çevre yap veya kıyamet zırh veya pant uretfatal125 yazdı:Benim hasarlarım 1336 fizik 992 buz Ama kimse bu hasarlarla GBM-X e aLmıyor.Baska yapılacak birşey mi var Ne yapmalıyım ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi...Simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
________________________________________________________________________________________________________
Gandalfxbyc
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
sana en garantisini söyleyem uğraşma pantla zırhla üret kıyamet asayı her yere gitBloodmage yazdı:çevre yap veya kıyamet zırh veya pant uretfatal125 yazdı:Benim hasarlarım 1336 fizik 992 buz Ama kimse bu hasarlarla GBM-X e aLmıyor.Baska yapılacak birşey mi var Ne yapmalıyım ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi...Simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Gandalfxbyc
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Bence kıyamet ceket üret Asa için epey masraf yaparsın ama rahatlatır senifatal125 yazdı:Benim hasarlarım 1336 fizik 992 buz Ama kimse bu hasarlarla GBM-X e aLmıyor.Baska yapılacak birşey mi var Ne yapmalıyım ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi...Simdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Gandalfxbyc
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Evet teşekkür ederim ama çevre yapma konusunda çok çok gerideyim çara daha 1 hafta önce girmeye basladım çarı 1 alter 1 nuceles kolye bi ejder asa ile bırakmıstım simdi nuceles zırh nuceles yüzük kolye tamam ama Çevrem yok. Tılsımda çevre yapmakta bi kıyamet asa yapmak kadar zor.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Respectful City
Önceden bende öyle düşünüyordum ama pek de öyle değilmiş 1 yıl önce oyunda doğru düzgün tanıdığım konuştuğum kimse yoktu şimdi ise dostum ve arkadaşlarım var tek sorun tanışmaya nasıl başlamak gerekiyor onu bilmekfatal125 yazdı:Evet teşekkür ederim ama çevre yapma konusunda çok çok gerideyim çara daha 1 hafta önce girmeye basladım çarı 1 alter 1 nuceles kolye bi ejder asa ile bırakmıstım simdi nuceles zırh nuceles yüzük kolye tamam ama Çevrem yok. Tılsımda çevre yapmakta bi kıyamet asa yapmak kadar zor.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Evet zor olanda o 
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda şöyle bir şey yapman daha mantıklı iyi ve güzel dostluklar edin o olduktan sonra item üretmene bile grek kalmadan hem zevk alırsın hemde üretime uğraşmazsın
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
gb için bence erken biraz maden çek
asa üret şayet gücün yetmese
kıyamet ceket zırh üret birde istikrarlı lonca seç
asa üret şayet gücün yetmese
kıyamet ceket zırh üret birde istikrarlı lonca seç
kanunixxbaşkan
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Grup bölgesine girebilmek için ihtiyacınız olan tek şey "çevre"dir.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*