Son Piyasaya göre Kıyamet Asa Hk.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
Son Piyasaya göre Kıyamet Asa Hk.
Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Son Piyasaya göre Kıyamet Asa Hk.
Merhaba,
Öncelikle belirtmek isterim ki mevcut konunun bulunduğu yer gayet alakasız. Her sunucunun kendisine göre yapılandırdığı bir piyasa değeri vardır. Atıyorum A sunucusunda Yonca 10m' iken B sunucusunda Yonca 2m'dir. Bu yüzden konunun bağlı olduğunuz sunucu tarafında açılması daha mantıklı olacaktır.
SezerADATEPE
Meran
İyi Forumlar
Öncelikle belirtmek isterim ki mevcut konunun bulunduğu yer gayet alakasız. Her sunucunun kendisine göre yapılandırdığı bir piyasa değeri vardır. Atıyorum A sunucusunda Yonca 10m' iken B sunucusunda Yonca 2m'dir. Bu yüzden konunun bağlı olduğunuz sunucu tarafında açılması daha mantıklı olacaktır.
SezerADATEPE
Meran
İyi Forumlar
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Hidrojen 10m den x10 =150mMagicxOzzy yazdı:Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
Yonca taje 3k den 8 tane =24m
Saf altın tane 1m den = 12m
Alex tane 1m den =8m
Zaten diğerleri ıvır zıvır en fazla 10m tutar
Yani 200m fln tutuyor
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

Hidrojen 10m den x10 =150mMagicxOzzy yazdı:Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
Alex tane 1m den =8m
Kadim x2 40m
Diğer görev itemleride 20m
Yani 270m fln
En son Bloodmage tarafından 02 Ağu 2012 15:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
-
girtlaksiqen
- Acemi Savaşçı

- Lonca: SAXISFUL
sen üretemen oç #@!? ejdadını
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Merhabalar;MagicxOzzy yazdı:Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
Teşkilat Sunucusu için bir hesap yapacak olursak;
Hidrojen X 10 = 200 - 250 M
Dört Yapraklı Yonca X 8 = 48 - 50 M
Kadim Hidra Pençesi X 2 = 50M
Sadece bu üçünün toplamı 350M para yapıyor.Diğer malzemelerle beraber 400-450M paraya kadar çıkabiliyor.
Not:Fiyatlar Teşkilat sunucusu genel piyasasına göre yazılmıştır.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: United İndead
Bu tılsamdaki fiyatlarmı baya ucuzmus.Bloodmage yazdı:Hidrojen 10m den x10 =150mMagicxOzzy yazdı:Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
Alex tane 1m den =8m
Kadim x2 40m
Yani 270m fln
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

tılsım dil kuklacıya gore yazdımsaltour100 yazdı:Bu tılsamdaki fiyatlarmı baya ucuzmus.Bloodmage yazdı:Hidrojen 10m den x10 =150mMagicxOzzy yazdı:Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
Alex tane 1m den =8m
Kadim x2 40m
Yani 270m fln
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
Bloodmage yazdı:Hidrojen 10m den x10 =150mMagicxOzzy yazdı:Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
Alex tane 1m den =8m
Yani 200m fln tutuyor
Hidrojen 10m den x10 =150m
hakkaten de baya iyi hesaplamaydı teşekkürler :mrgreen:
Bloodmage yazdı:Hidrojen 10m den x10 =150mMagicxOzzy yazdı:Arkadaşlar , belki biliyorsunuzdur ben '' Son Piyasaya göre Ejder Hk. '' adında bir konu açmıştım ama Çoğu kişinin dediğine göre Ejder yerine Kıyamet Asa üretmek daha mantıklı . Son Piyasaya ve madenlerin son fiyatlarına göre tüm madenleriyle Kıyamet Asa bana nekadara patlar ?
Alex tane 1m den =8m
Kadim x2 40m
Yani 270m fln
Ejder asa üretimi için 2 adet 49 seviye karakteri olan birisi, ürünlerin çoğunu zaten görevlerinden alıyor. Alex, Hidra, Göz, Sembol vs...
Asa üretimlerinde de birkaç değişiklik haricinde artı olarak en yüksek mebla tutan Hidrojen çok fazla bir farkı da yok... Asaların üretimi için öncelikle Akik ve Menekşe elması toplamakla başlamanı öneririm gerisi kolay zaten...