Diğer grup bölgesi ise ıssız orman.Bu grup bölgesi açık alandadır.Bazı yaratıkların dirençleri zehir ve asite karşı, bazılarınınki ise elektriğe karşı çok düşüktür.Zehirci ve asitçi şifa kasmak istiyenler için iyi bir fırsat.Yaratıkların başında kara kanatları ve kalın birleşik kaşları olan kaslı sol gözü çizilmiş esmer uzun ve dağınık saçlı bir kadın vardır.Adı, Orman Lady'si dir.Bu canavarların kraliçesi gibidir.Patronu değil kraliçesidir.Bu yaratıklar onu sever ona saygı duyar.Oda yaratıklara aynısını yapar.
Tabi bu arada 59 level'de gelmiş olacaktır.49 levelden sonra kasılmak için bir bilet alınmalıdır.Bu bilet 100 Madalya, Kenandan Junondan yada çemberliden düşürdüğünüz reçete hariç 3 turuncu eşyanın biletçi isimli OOK'ye verilmesi sonucu karakterimize verilir.Ve süresizdir.Biletçi demişken bliet memurunuda Milli Piyangocu gibi yapsak amma esprili olur
Burada 49 dan 59 a kasılmak ve yeni grup bölgelerine girmek için gerekli seviye olan 59 a ulaşmak daha zor olsun.
Ayrıca artık ejderi olmayan herkesde güneş asa var hiç hançer göremiyorum.Bunun gibi çeşitliliklerde getirin.
Yeni grup bölgelerinden mor asalar düşerse ve şuanki şaheserlerden güçlü olursa saçma sapan birşey olur.Bunun yüzünden yeni grup bölgelerinde ara-boss(motor gibi)'lardan geliştirme bileti düşecek.Bu biletten 20 tane toplayıp 1999 Akçe vermeniz karşılığında artık silahınız Ejder Asa(^) olmaz ^sembolü çavuş olan iki prıpır olur.Çavuş olduğu zaman eğer büyücüyseniz seçtiğiniz efsunun 2 de 1'i özellikteki yeni efsun silahınıza eklenir.
Ayrıca 40 üzeri efsunlar 59 seviye dahi olsanız asla düşmez.
Ben bu kadar düşündüm gerisi sizden.
NOT:Can sıkıntısı