kritik hata

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

kritik hata

Mesaj gönderen abdullatif82 »

arkadaşlar son 1 haftadır oyuna giremiyorum . launcherden oyunu başlatıyorum . sunucuuyu seçip giriyorum . şifremi giriyorum oyun başlarken karakter ekranı daha yüklenemeden oyn kritik hata verip kapanıyor . desteğe mail attım bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyor . oyunu yeniden kurun . 4-5 defa farklı dizinlere kurdum hatta sistem geri yükleme yaptım sildim bi daha yükledim olmadı . destekten istanbul.html dosyası ile crash dmp dosyalarını istediler gönderdim cevaben sorun giderilmemesi halinde bu iki dosyayayı gönderin diye cevab yazmışlar . hasbinAllah .. bu konu hakkında tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: kritik hata

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Sistem Özelliklerinizi ve Grafik Kartınızı Belirtir misiniz?
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

abdullatif82 yazdı:arkadaşlar son 1 haftadır oyuna giremiyorum . launcherden oyunu başlatıyorum . sunucuuyu seçip giriyorum . şifremi giriyorum oyun başlarken karakter ekranı daha yüklenemeden oyn kritik hata verip kapanıyor . desteğe mail attım bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyor . oyunu yeniden kurun . 4-5 defa farklı dizinlere kurdum hatta sistem geri yükleme yaptım sildim bi daha yükledim olmadı . destekten istanbul.html dosyası ile crash dmp dosyalarını istediler gönderdim cevaben sorun giderilmemesi halinde bu iki dosyayayı gönderin diye cevab yazmışlar . hasbinAllah .. bu konu hakkında tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum .
format :D
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

abdullatif82 yazdı:arkadaşlar son 1 haftadır oyuna giremiyorum . launcherden oyunu başlatıyorum . sunucuuyu seçip giriyorum . şifremi giriyorum oyun başlarken karakter ekranı daha yüklenemeden oyn kritik hata verip kapanıyor . desteğe mail attım bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyor . oyunu yeniden kurun . 4-5 defa farklı dizinlere kurdum hatta sistem geri yükleme yaptım sildim bi daha yükledim olmadı . destekten istanbul.html dosyası ile crash dmp dosyalarını istediler gönderdim cevaben sorun giderilmemesi halinde bu iki dosyayayı gönderin diye cevab yazmışlar . hasbinAllah .. bu konu hakkında tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum .
Merhabalar;

Sorunun muhtemelen donanımsal.Aşağıdaki yolları izleyerek sorunu çözüme kavuşturmayı deneyebilirsin.

:arrow: Ekran Kartının Driverını Güncellemek
:arrow: Chipset Driverlarının Güncellemek
:arrow: Oyunu Tamamen Sistemden Kaldırıp Temiz Bir Kurulum Yapmak
:arrow: Son çare bilgisayarına temiz bir format attıktan sonra tekrar oyunu kurarak denemek

Ek olarak;
Ekran kartın ATI ve işlemcin AMD ise bazen en güncel sürümlerini yükleyince oyunda sorun yaratabiliyor.Her zaman en güncel sürümler sorunsuz diye birşey yok.Ben ekran kartımı kararma sorunu yüzünden güncellemiştim ancak bu seferde art arta kritik hatalar almaya başladım.Ekran kartın ATI ise kendi DVD-CD sinden driverını kurup birde öyle denemeni öneririm.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön