Yönetimden Ricam
-
- İskele Babası
Yönetimden Ricam
Merhaba sayın yönetim.Sizden bir ricam olacak lütfen Çemberlitaş'ın üzerine yeni paket getirdikten sonra Çemberlitaş malzemelerinin reçetelerini rüsteme fahirye yada başka bir NPC ye koymayın.Ejder Asa gibi olmasın sonu.Teşekkürler...
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Re: Yönetimden Ricam
Peki kardeşim yaparız.CurseOfDragon yazdı:Merhaba sayın yönetim.Sizden bir ricam olacak lütfen Çemberlitaş'ın üzerine yeni paket getirdikten sonra Çemberlitaş malzemelerinin reçetelerini rüsteme fahirye yada başka bir NPC ye koymayın.Ejder Asa gibi olmasın sonu.Teşekkürler...
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
tabi canım 1sn :ugeek:CurseOfDragon yazdı:Merhaba sayın yönetim.Sizden bir ricam olacak lütfen Çemberlitaş'ın üzerine yeni paket getirdikten sonra Çemberlitaş malzemelerinin reçetelerini rüsteme fahirye yada başka bir NPC ye koymayın.Ejder Asa gibi olmasın sonu.Teşekkürler...
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ne demek hemenCurseOfDragon yazdı:Merhaba sayın yönetim.Sizden bir ricam olacak lütfen Çemberlitaş'ın üzerine yeni paket getirdikten sonra Çemberlitaş malzemelerinin reçetelerini rüsteme fahirye yada başka bir NPC ye koymayın.Ejder Asa gibi olmasın sonu.Teşekkürler...
-
- İskele Babası
Bu tepkiyi bekliyordum koptum resmen

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
bağlayalımmı :ugeek:CurseOfDragon yazdı:Bu tepkiyi bekliyordum koptum resmen![]()
![]()
-
- İskele Babası
Ben aradım Meşgule düşürdü