ne hırsızlıgı mk ben kimsenin parasına el surmem asıl hırsız sensin mk liselisi seni ben 2 yıl once oynuyordum bu sunucuda lise 1 e geçmş ergendin şimdi nemesise geçmş 2 item dusurmus laf yapıyor daha dun abi junon gel diye yalvaran bebexLuCaGox yazdı:Bloodmage yazdı:la sus mk liselisi ben en azından liseli dilim olm sen liselisin daha dun abi junona gel zırh dusurek diyodn şimdi kıyamet uretmiş 2 item dizmiş hava yapıyor mq ergen buragı bu arada rutkay sen her yerden çıkma @samedsedir panpa bende tam 9 tane forum hesabı var 4 u banlı 5 i hala ayakta yani sorun yoqxLuCaGox yazdı:Sığınakların anahtarları bende. No panic beyler![]()
edit: İmzaya bakar mısın ilkokullu detected :mrgreen: :mrgreen:
La bebe aklını alırım senin adımı ağzına alma. Ergen dediğin adam senden yine büyük. Lise 3'e gidiyorum. Hal ve hareketlerimde gayet olgun senin gibi değil yani. 2 item dizmişim gel oyuna gir hele sen ben bir de senin kafanı dizeyim.
Bu sunucudan giderken yaptığın hırsızlıkları ve yaptığın çocuksu hareketleri herkes biliyor.![]()
Nabıonuz
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: Nabıonuz
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Kımın Imzaya bakıyoruz? :arrow:xLuCaGox yazdı:Sığınakların anahtarları bende. No panic beyler![]()
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
Kımın Imzaya bakıyoruz? :arrow:[/quoteoo]samedsedir0606 yazdı:xLuCaGox yazdı:Sığınakların anahtarları bende. No panic beyler![]()
oooo kardeşhim imzan yaqı[4.3-2] hanyy
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Çocuk Styla Vol-1 !
Konuyu açan arkadaş inanır mısın oyun sensiz çekilmiyor. Her gece oyuna girmek için oyun indirmeye çabalarken (5 dk. sonra vazgeçip indirmiyorum tabi) hep aklımda sen varsın.
"Acaba ne yapıyor bu Heroxmaster?" bütün geceler, bütün günler bunu düşünüyordum. Sakalım saçım uzadı. Mağara adamına döndüm ama ben düşünmeyi bırakmadım. Hala da düşünüyorum.
Hatta Londra Olimpiyatlarında bile Olimpiyat meşalesini Isangardlı Berserker'ın yakmasından sonra tek istediğim şey olimpiyatlarda seni görebilmekti.
Göremesekte sevemesekte o bizim köyümüzdü.
Seni bir San Marino forveti gibi bırakıp gidiyorum.
Konuyu açan arkadaş inanır mısın oyun sensiz çekilmiyor. Her gece oyuna girmek için oyun indirmeye çabalarken (5 dk. sonra vazgeçip indirmiyorum tabi) hep aklımda sen varsın.
"Acaba ne yapıyor bu Heroxmaster?" bütün geceler, bütün günler bunu düşünüyordum. Sakalım saçım uzadı. Mağara adamına döndüm ama ben düşünmeyi bırakmadım. Hala da düşünüyorum.
Hatta Londra Olimpiyatlarında bile Olimpiyat meşalesini Isangardlı Berserker'ın yakmasından sonra tek istediğim şey olimpiyatlarda seni görebilmekti.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
Lan grezakalı seni tanımıyorum bile forumda hem konusuyon seni oyunda gordugum yok ml herif sen ne atlıyosun ordan bilip bilmeden konusma .bneSkyBlue yazdı:Çocuk Styla Vol-1 !
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Hakaret etmeden konuşursan sevinirim. Yok hakaret edelim dersen bende ederim. Senin 9 hesabın varsa benim 99 hesabım var. (İnanmayan olursa 99 hesabında adlarını yazabilirim forumdan aratsınlar)
Bende seni tanımıyorum ama açtığın konu o kadar hoşuma gitti ki sanki Dünya Kupasında son penaltıyı atmış gibi sevindim böyle yararlı bir konu görünce.
Fakat zeka seviyene bakınca benimle denk olmadığını anladım. O yüzden fazla uzatmayacağım.
"Ben 9 Şampiyonlar Ligi kupalı Real Madrid, Sen Bank Asya'dan Süper Lig'e çıkmış takım." umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
Bende seni tanımıyorum ama açtığın konu o kadar hoşuma gitti ki sanki Dünya Kupasında son penaltıyı atmış gibi sevindim böyle yararlı bir konu görünce.
Fakat zeka seviyene bakınca benimle denk olmadığını anladım. O yüzden fazla uzatmayacağım.
"Ben 9 Şampiyonlar Ligi kupalı Real Madrid, Sen Bank Asya'dan Süper Lig'e çıkmış takım." umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Burak bu bebe kim la imzasında nemesis yazıyor ayırmı
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
sen madrinsen barcelona her gun san giriyor o zaman bu arada ben chuckySkyBlue yazdı:Hakaret etmeden konuşursan sevinirim. Yok hakaret edelim dersen bende ederim. Senin 9 hesabın varsa benim 99 hesabım var. (İnanmayan olursa 99 hesabında adlarını yazabilirim forumdan aratsınlar)
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Öncelikle Şampiyon Madrid!
Barcelona'yı 2-1 yenip Şampiyonluğa uzanan Madrid!
Sen Çaki misin? Bende Abraham Lincoln. Hortladım da geldim.
Barcelona'yı 2-1 yenip Şampiyonluğa uzanan Madrid!
Sen Çaki misin? Bende Abraham Lincoln. Hortladım da geldim.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
BlackParadise
BEYAZKOŞK SİNCE 2007