Rehber hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Anatoliangirl
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Rehber hk.

Mesaj gönderen Anatoliangirl »

yav biri demiş rehber seçilmediniz diye etrafa bulaşmayın , gerisi de peşine takılmış . Allah aşkına şurda eğri oturup doğru konuşalım , 2007 yılından beri oynuyorum ve İKV aşığıyım . Oyundaki tek isteklerimden biri de o GM olma yolundaki basamakları tırmanıp ilerde profesyonel olarak bu mesleği yapmak . Oyun hakkında hiç bir şey bilmeyen birini getirip rehber yaparsanız haliyle benim gibi hedefleri olan kişiler de isyan eder , sağa sola bulaşır . Sorarım seçilenlerden kaçı adam gibi emek vermiştir oyuna ? Sorarım kaçı gerçekten hayali için girmiştir bu göreve ?

Hepimiz görüyoruz seçilenleri , biri konu açmış diyor ki : Bana e-mail geldi form doldurup cevaplayın , istedikleri oyundaki karakter adı , ID , e-mail adresi . ID ne biri yardım etsin

birisi konu açmış diyor ki : Arkadaşlar ben hem desteğe mesaj attım hem e-mailime gelen mesajdaki adrese yolladım , benim ceketimi ne zaman verecekler , rehber tagım ne zaman verilecek

Şimdi tekrar düşünün , oyunla ilgili olanı seçmişler mi ? Görevini yapacak olanı seçmişler mi ? Gördük peşinde oldukları şey ceket ile rehber tagı . Ondan sonra ortalıkta gezicekler 1 hafta ben rehberim diye , sonra çıkarıcaklar ceketi , kapatıcaklar tagı hayata devam . Lazım olunca da giyip ceketi fors atıcak ben rehberim noluyo diye , kimisi de giyip milleti dolandırıcak .
Kendimizi kandırmayalım lütfen :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Anatoliangirl yazdı:yav biri demiş rehber seçilmediniz diye etrafa bulaşmayın , gerisi de peşine takılmış . Allah aşkına şurda eğri oturup doğru konuşalım , 2007 yılından beri oynuyorum ve İKV aşığıyım . Oyundaki tek isteklerimden biri de o GM olma yolundaki basamakları tırmanıp ilerde profesyonel olarak bu mesleği yapmak . Oyun hakkında hiç bir şey bilmeyen birini getirip rehber yaparsanız haliyle benim gibi hedefleri olan kişiler de isyan eder , sağa sola bulaşır . Sorarım seçilenlerden kaçı adam gibi emek vermiştir oyuna ? Sorarım kaçı gerçekten hayali için girmiştir bu göreve ?

Hepimiz görüyoruz seçilenleri , biri konu açmış diyor ki : Bana e-mail geldi form doldurup cevaplayın , istedikleri oyundaki karakter adı , ID , e-mail adresi . ID ne biri yardım etsin

birisi konu açmış diyor ki : Arkadaşlar ben hem desteğe mesaj attım hem e-mailime gelen mesajdaki adrese yolladım , benim ceketimi ne zaman verecekler , rehber tagım ne zaman verilecek

Şimdi tekrar düşünün , oyunla ilgili olanı seçmişler mi ? Görevini yapacak olanı seçmişler mi ? Gördük peşinde oldukları şey ceket ile rehber tagı . Ondan sonra ortalıkta gezicekler 1 hafta ben rehberim diye , sonra çıkarıcaklar ceketi , kapatıcaklar tagı hayata devam . Lazım olunca da giyip ceketi fors atıcak ben rehberim noluyo diye , kimisi de giyip milleti dolandırıcak .
+1
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Anatoliangirl yazdı:yav biri demiş rehber seçilmediniz diye etrafa bulaşmayın , gerisi de peşine takılmış . Allah aşkına şurda eğri oturup doğru konuşalım , 2007 yılından beri oynuyorum ve İKV aşığıyım . Oyundaki tek isteklerimden biri de o GM olma yolundaki basamakları tırmanıp ilerde profesyonel olarak bu mesleği yapmak . Oyun hakkında hiç bir şey bilmeyen birini getirip rehber yaparsanız haliyle benim gibi hedefleri olan kişiler de isyan eder , sağa sola bulaşır . Sorarım seçilenlerden kaçı adam gibi emek vermiştir oyuna ? Sorarım kaçı gerçekten hayali için girmiştir bu göreve ?

Yazı dizisi kısmı olarak doğru olabilir fakat;

Bu konuyu bu kadar abartmayalım. Bir yazı dizisi vardı forumda mutlaka görmüşünüzdür.. Hani her Rehber konusunu incelemişsiniz ya.. ( :idea: ). Yetkililerden birisi şöyle bir ifadede bulunuyor.. '' Rehber Takımında 1 gün barınanda olur 1 hafta barınan da, bu ekibe alırken çok titiz bir ön eleme yapacak vaktimiz olmuyor olabilir. Fakat aramızdan ayıklarken gayet titiz davranıyoruz ''

Uzun lafın kısası fazla kasmaya gerek yok. Rehber Takımı sadece bir basamaktan ibaret. İleriyi hedefliyorsanız sonuna kadar mücadele edin mutlaka birileri gayretinizi görecektir. Fakat Uslübünüzu Bozmayın!
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

TRrelaxTR yazdı:

+1
+1 önüne geleni almışlar :geek:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kalipto
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kalipto »

Rehberlik alımları toplu bir şekilde olucaktır. Bu yüzden herkesin maillere cevap gönderilmesi beklenip , daha sonrasında toplu bir şekilde olucaktır...

Hayırlı olsun..
Şer-i şerifin bekası ilimledir. Ve ilimin bekası ulema iledir.

Ahmet TOPCU
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

seni rehber seçenler şmdi pişman heycana bak zart zurt konu açılır mı... :|
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

haydegidelum yazdı:seni rehber seçenler şmdi pişman heycana bak zart zurt konu açılır mı... :|
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Konuyu farklı değerlendirmeye gerek yok. Daha önce yazmış olduğum iletileri konunun diğer sayfalarında bulabilirsiniz. Rehber seçilen arkadaşlara da tavsiyem, sabırlı olmaları yönünde olacaktır.

Benzeri konular açılmaması dileği ile. 8-)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön