Çünkü, kaliteli oyuncularını sürekli sattığı, elinde bulunduramadığı için.SkyBlue yazdı:Kendi adına konuş.
Neden Trabzonspor'da oyuncu kalmaz?
Neden dünyadaki en akıllı varlık insan?
edit: 8. sayfa ayraç
Çünkü, kaliteli oyuncularını sürekli sattığı, elinde bulunduramadığı için.SkyBlue yazdı:Kendi adına konuş.
Neden Trabzonspor'da oyuncu kalmaz?
Çakinin gelini bali neden dıye sorunu Sor..kenan76 yazdı:Benim düşüncem. Ruhlar aleminden dünyaya bebek olarak geldik çocuk olduk genç olduk ihtiyar olduk ve toprak olduk.İhtiyar olduğumuzda önce çocuklaştık sonra bebek gibi bakıma muhtaç olduk sonra sonsuz ruhlar alemine yolculuk.... şuan aç olduğum için saçmalamış olabilirm
Unutkan oldukları için sonuçta angutta bir kuştursamedsedir06 yazdı:Çakinin gelini bali neden dıye sorunu Sor..kenan76 yazdı:Benim düşüncem. Ruhlar aleminden dünyaya bebek olarak geldik çocuk olduk genç olduk ihtiyar olduk ve toprak olduk.İhtiyar olduğumuzda önce çocuklaştık sonra bebek gibi bakıma muhtaç olduk sonra sonsuz ruhlar alemine yolculuk.... şuan aç olduğum için saçmalamış olabilirm![]()
![]()
:arrow: :arrow: Neden Çogu Kişi herseye cevap verıpp Soru Sormayı Unutur_?
Zevk meselesi Angut senın ıcın nekadar kıymetlıyse nedende benım ıcın okadar kıymetlı..cCckorcancCc yazdı:Unutkan oldukları için sonuçta angutta bir kuştursamedsedir06 yazdı:Çakinin gelini bali neden dıye sorunu Sor..kenan76 yazdı:Benim düşüncem. Ruhlar aleminden dünyaya bebek olarak geldik çocuk olduk genç olduk ihtiyar olduk ve toprak olduk.İhtiyar olduğumuzda önce çocuklaştık sonra bebek gibi bakıma muhtaç olduk sonra sonsuz ruhlar alemine yolculuk.... şuan aç olduğum için saçmalamış olabilirm![]()
![]()
:arrow: :arrow: Neden Çogu Kişi herseye cevap verıpp Soru Sormayı Unutur_?
Neden niçin yerine neden deriz ?
ALKOLIZM yazdı:Herkes rehber olurda samed senden olmaz
Ben neden rehber olamıyorum
ALKOLIZM yazdı:Angaranın suçu yok biz onu bihter sandık
Zıvanadan çıkmadan konu nasıl kitlenir