+1 İyi Forumlar...KEMALIZMX yazdı:Aynı şekilde arkaşada katılıyorumxFahrenheitx yazdı: Merhabalar;
Benim başvurumda kabul edildi ve istenilen bilgileri gönderdim.Bende senin gibi beklemedeyim.Diğer seçilen arkadaşlarda geri dönüşlerini tamamladıklarında {REHBER} tagı ve [Rehber Ceketi] hesaplara yüklenir.Sadece biraz sabır lütfen.
İyi Forumlar...![]()
REHBERLİK BAŞVURU [ GM ] CEVAP PLEASE
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: REHBERLİK BAŞVURU [ GM ] CEVAP PLEASE
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Kıskançlıktan çatlamakCruicaL yazdı:+1JoeyWasHere yazdı:+1thebn yazdı:+1NothingManxI yazdı:KESİNLEŞTİ...
ÖNLERİNE GELENİ ALMIŞLAR :ugeek:
Ray malifalitiko
Rehber secilipta oyunda ilk kaçanlardan olmayasınız loo.
Size önerim eminönü banka önünde 30 dakika beklmeniz ve gelen tüm sorulara cevap verecek ve yardım edecek kimse çıkmyacaktır.
İlk başlardaki ben seçilem tanısınlar ayağına ona buna koşturacaksınız aradan 2-3 gün sonra TAGLARI GİZLEYİP OYUNA GİRECEKSİNİZ Veya başka carınızla oyuna gireceksiniz ve hatta oyunda görsünler diyip carınızı antrople koyup çemberli atacaksınız.
Size önerim eminönü banka önünde 30 dakika beklmeniz ve gelen tüm sorulara cevap verecek ve yardım edecek kimse çıkmyacaktır.
İlk başlardaki ben seçilem tanısınlar ayağına ona buna koşturacaksınız aradan 2-3 gün sonra TAGLARI GİZLEYİP OYUNA GİRECEKSİNİZ Veya başka carınızla oyuna gireceksiniz ve hatta oyunda görsünler diyip carınızı antrople koyup çemberli atacaksınız.
A R Z L O D O S
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
ARZLODOS yazdı:Rehber secilipta oyunda ilk kaçanlardan olmayasınız loo.
0 dan char kas,
Rehber olsun,
Bankaya Park et,
Sandbox kullan çemberli at
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
NothingxSeries yazdı:ARZLODOS yazdı:Rehber secilipta oyunda ilk kaçanlardan olmayasınız loo.
0 dan char kas,
Rehber olsun,
Bankaya Park et,
Sandbox kullan çemberli at2 si de pencere modunda olduğundan PM gelirse görürsün, aynı şekilde 5 dk da bir kere bölge pm at.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bu yazı rengi de moda oldu : )
Dönüt sürecinin biraz sıkıntılı olacağı bellidir ki oyunda ki sunucu sayımız ve ekibe alınan eleman sayısı belli arkadaşlar. Belki bir ön eleme daha sözü konusudur biz bilemeyiz tabii ki..
Bir diğer husus ise başvuruların üzerinden 24 gün geçtiğinden bahsetmiş bir arkadaşımız 24 gün uzun bir süreç fakat mini buluşma falan girdi araya bu sebepten ötürü pek çok olay aksadı. Üst düzey pek çok yönetici oradaydı sonuç olarak o insanlar tamamen kendi istekleri ile bir beklenti olmaksızın bu görevi icra eden insanlar ve onlarında sosyal yaşantıları var. Tüm zamanlarını burada geçiremiyorlar hak verirsiniz ki
Dönüt sürecinin biraz sıkıntılı olacağı bellidir ki oyunda ki sunucu sayımız ve ekibe alınan eleman sayısı belli arkadaşlar. Belki bir ön eleme daha sözü konusudur biz bilemeyiz tabii ki..
Bir diğer husus ise başvuruların üzerinden 24 gün geçtiğinden bahsetmiş bir arkadaşımız 24 gün uzun bir süreç fakat mini buluşma falan girdi araya bu sebepten ötürü pek çok olay aksadı. Üst düzey pek çok yönetici oradaydı sonuç olarak o insanlar tamamen kendi istekleri ile bir beklenti olmaksızın bu görevi icra eden insanlar ve onlarında sosyal yaşantıları var. Tüm zamanlarını burada geçiremiyorlar hak verirsiniz ki
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Oy oy oy Kıyamam ben Sana attıgım Yumruklar Boşa gıder Yazık gunah Buyude gel abısıNothingManxI yazdı:samedsedir0606 yazdı:cocugum Senı almadılarmı yoksa bukadar acıklı konusuyorsun yazık sana kkıyamam ben dur destege senın ıcın maıl atalımNothingManxI yazdı:KESİNLEŞTİ...
ÖNLERİNE GELENİ ALMIŞLAR :ugeek:![]()
![]()
:arrow: :arrow:
Lan Alın şu ÇOÇUGuda rehberlıgee emrah emrah forumda aglıyor aaaaa.....![]()
Oyyy babasının kuzusuuu.
Kaşıntın varsa jinekoloğa 300 metre sonra sağa dön görürsün.
Seni fena döverim .
Ankara mekan beklerım Ikv mını bulusma yaptı bıde senınle bız yapalım yegenım... :geek:
Not: hertur ucret benım tarafımdan karsılanacak..
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
-
- Cin Avcısı
- Lonca: Kristal
Merhaba arkadaşlar ;
Her şeyden önce konuyu açış amacım bir tartışma ortamı yaratmak değildi. Ancak görüyorum ki açık ve net bir şekilde { Rehber } başvurusu gönderipte seçilemeyen bazı arkadaşlar kuyruk acılarını burada paylaşmayı tercih etmiş. Bunlar az çok anlaşılıyor
Fakat bir arkadaşımızın da dediği gibi sadece biraz heyecan biraz da stres bu yazıyı yazmamın sebebi.
Ancak ben { Rehber } oldum veya olmadım bugüne kadar elimden geldiğince işim olmadığı sürece herkese yardımcı olmaya çalıştım. Ben ikv yi neredeyse başlangıcından beri oynayan kişilerden biriyim...
Eminönü sunucusunda başlayıp meran sunucusuna geçtim... İlk karakterim Myprofesyonel olup daha sonra Meran da tanınıp bilinen KızılMadalyon olmuştur...
39 devrindeki bu karakterim en güçlü karakterler arasındaydı elbette dostum da vardı düşmanımda ancak dostum her daim en çok olandı ...
Kristalx loncasındaki karakterlerimden sonra oyuna bir süre ara verip tekrar oyuna döndüm ve UniverseOfWar isimli karakterimi kurdum ... Ve şuanda sadece birikim peşindeyim ... Çok şükür ki Taş kanat zırhı ürettim en azından ve şimdi sadece birikim yapıyorum elimden geldiğince veya IıIKristaLIıI isimli büyücüm ile sığınak filan atmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar en baştan söylediğim gibi Türk milletinin her daim birbirini çökertmeye çalıştığını her zaman herkes biliyor ... Bilim adamlarının öldürülmesi ... Akıllı uçağı yapanın evinde öldürülmesi vs vs vs ... Onlarca yüzlercesi ... İşte ne yazık ki burada da bazı arkadaşların yaptığı aman öldüreyim benden ileri gitmesin demesidir kanaatimce ... !
Her şeyden önce konuyu açış amacım bir tartışma ortamı yaratmak değildi. Ancak görüyorum ki açık ve net bir şekilde { Rehber } başvurusu gönderipte seçilemeyen bazı arkadaşlar kuyruk acılarını burada paylaşmayı tercih etmiş. Bunlar az çok anlaşılıyor
Ancak ben { Rehber } oldum veya olmadım bugüne kadar elimden geldiğince işim olmadığı sürece herkese yardımcı olmaya çalıştım. Ben ikv yi neredeyse başlangıcından beri oynayan kişilerden biriyim...
Eminönü sunucusunda başlayıp meran sunucusuna geçtim... İlk karakterim Myprofesyonel olup daha sonra Meran da tanınıp bilinen KızılMadalyon olmuştur...
39 devrindeki bu karakterim en güçlü karakterler arasındaydı elbette dostum da vardı düşmanımda ancak dostum her daim en çok olandı ...
Kristalx loncasındaki karakterlerimden sonra oyuna bir süre ara verip tekrar oyuna döndüm ve UniverseOfWar isimli karakterimi kurdum ... Ve şuanda sadece birikim peşindeyim ... Çok şükür ki Taş kanat zırhı ürettim en azından ve şimdi sadece birikim yapıyorum elimden geldiğince veya IıIKristaLIıI isimli büyücüm ile sığınak filan atmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar en baştan söylediğim gibi Türk milletinin her daim birbirini çökertmeye çalıştığını her zaman herkes biliyor ... Bilim adamlarının öldürülmesi ... Akıllı uçağı yapanın evinde öldürülmesi vs vs vs ... Onlarca yüzlercesi ... İşte ne yazık ki burada da bazı arkadaşların yaptığı aman öldüreyim benden ileri gitmesin demesidir kanaatimce ... !
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Öncelikle bana diyorsan ben başvuru yapmadım düşünmedim bile zaten yardım etmek istiyorsan tagsızda ceketsizde edebilirisin ki ben zaten öyle yapıyorum.İşim olmadığımda 1-20 lvle kadar herkese yardım ediyorum seninde sırf yardım etmek için girdiğini sanmıyorum maksat hava artizlik olsunKristalx yazdı:Merhaba arkadaşlar ;
Her şeyden önce konuyu açış amacım bir tartışma ortamı yaratmak değildi. Ancak görüyorum ki açık ve net bir şekilde { Rehber } başvurusu gönderipte seçilemeyen bazı arkadaşlar kuyruk acılarını burada paylaşmayı tercih etmiş. Bunlar az çok anlaşılıyorFakat bir arkadaşımızın da dediği gibi sadece biraz heyecan biraz da stres bu yazıyı yazmamın sebebi.
-
- Cin Avcısı
- Lonca: Kristal
Beni bilen bilir dostum kafanı rahat tut ...
KONUNUN KİLİTLENMESİNİ RİCA EDİYORUM BEN ÖĞRENMEM GEREKENİ ÖĞRENDİM ...
KONUNUN KİLİTLENMESİNİ RİCA EDİYORUM BEN ÖĞRENMEM GEREKENİ ÖĞRENDİM ...