Sevgili Tılsım Sunucusu Arz Ve Lodos Klanı...Farkındaysanız Em Satışları Arttı.Özelikle Bizm Azr Cephesinde.Kaybetimiz Emlerin Çogunu Satıldık Diye Kaybettik.Em Satmanın Bir Cezası Bir Sonucu Olmalı...Şimdi İsmi Geçen Arkadaşı Goruntuleriyle Size Sattı Em İ Gostericem...
Bu Bir Zaman Çalma Girişimi Bu Bize Yapılan Buyuk Bir Haksızlık Bu Bir Oyuncu Hakkı İhlalidir.
Sayın Yönetici Gerekenin Yapılmasını Arz Ediyorum.
Yetkiniz Yoksa Yetkili Kurumlara Beni Yonlendirmenizi İstiyorum.
Saygılarımla.
Görüntüler = :arrow:
Küfür içerikli resimler kaldırılmıştır. Bu ve benzeri durumlar için Şikayet sistemini kullanabilirsiniz. Elinizdeki kanıtları www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gönderebilirsiniz.
& Cesurhalılooooo & Em Satarken Görüntüleri
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: & Cesurhalılooooo & Em Satarken Görüntüleri
İ.k.vdesteğe göndermediysen ben gönderiyim senin yerine...

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
ahh toprağım ah sorma ya kaç emde aynısı oldu bazen sırf adam girio savas basladı yazıo o an cıkıo bu çok oldu acaba dustumu dıye pm attım oyunda gorunuo
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Sariyerli yazdı:ahh toprağım ah sorma ya kaç emde aynısı oldu bazen sırf adam girio savas basladı yazıo o an cıkıo bu çok oldu acaba dustumu dıye pm attım oyunda gorunuo
Topram Bunun Önüne Geçmek Lazım İşte.Yoksa Onlar Satmaya Bizlerde Satılmaya Devam Edicez.

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Böyle durumlarla karşılaşmamak için dışarda grubunuzun kurup girmenizi tavsiye ederim aksi halde keyif almak için girdiğin er meydanı size eziyet olur ben dostlarım olmadan er meydanına girmiyorum ki böyle sorunlarlada karşılaşmıyorum.Sizede tavsiye ederim.Tabi bunun bir yaptırımı olmalı bence eski er meydanları geri gelsinki kp kaybı korkusuyla nasıl savaşırlar biliyormusun 
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Olayın oldugu tarihi söyle gönderiyim.Böyle yapan kişileri yavaş yavaş temizliyom 4-5 kişi benim sayemde banlandı 

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Kurtlarxjunior yazdı:Olayın oldugu tarihi söyle gönderiyim.Böyle yapan kişileri yavaş yavaş temizliyom 4-5 kişi benim sayemde banlandı
Olayın Tarihi Bugun Saat 12 Civarı Gerçekleşti.(12.02.2010)

- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Gargoyle35 yazdı:Böyle durumlarla karşılaşmamak için dışarda grubunuzun kurup girmenizi tavsiye ederim aksi halde keyif almak için girdiğin er meydanı size eziyet olur ben dostlarım olmadan er meydanına girmiyorum ki böyle sorunlarlada karşılaşmıyorum.Sizede tavsiye ederim.Tabi bunun bir yaptırımı olmalı bence eski er meydanları geri gelsinki kp kaybı korkusuyla nasıl savaşırlar biliyormusun
Aziz Genelde Oyle Yapıyoruz.Grpla Giriyoruz Bizde.Dun Kaç Em Üst Üste Girdik KAzandık.Fakat Bir Sonraki Em e 5 Kişi Girmek Zorunda Kaldık 6.Girende Sattı Em Kaybettik...
Her Zaman Grp La Girme Sansın Olmaya Bilir.Belkide Oyuncunun Grp Kurma Şansı Yok.Her Ne Olursa Olsun Buna Bi Çözüm Bulunmalı Ki İnsanlarda O Savaş Arenasında Hem Kıyasıya Bir Mucadeleye Girsinler Hemde Bundan Zevk Alsınlar.

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
O zaman eski er meydanları gelicek 500 kp kaybetmeye göze alamıcaklarda er meydanına giremicek herkes daha sağlam girmeye çalışcak daha keyifli olucak yani