Şifacı İtem Dizme
-
- İskele Babası
Şifacı İtem Dizme
Merhaba arkadaşlar.Şifacılara item dizme konusunda yardıma ihtiyacım var.Öncelikle İbni İbni ceket reçetesi aldım bunu basmayı düşünüyorum.M2 Şifa Yoğunlaştıran Gözlük alıcam.Ayak, eldiven pantolon ve takıları ibni cevo sarı satın almayı düşünüyorum zaten başka alternatifimde yok.Silah olarak ashab değilde ibni cevo üretmek istiyorum mor ya da sarı.Bana birisi nickini unuttum ama Murat'tı ismi başarılı bir şifacı elinde tüm setler var
, kritiğin şifa efsunundan daha önemli olduğunu söyledi.Ve o ceket reçetesini almasaydın iyi olurdu dedi.Silah alırsamda motordan düşürürsemde Kritiğe basmamı söyledi bu konuda ne düşünüyorsunuz?Ceket reçtesini geri satarsamda zarara girerim istemiyorum üretmek istiyorum ne düşünürsünüz?İbni Cevo Mor asa düşürmekle uğraşmak yerine sarı satın alıp bastırsam fazla bir zararı olur mu?Bastırırsam kritiğe mi yoksa şifaya mı bastırayım?Ayrıca, Goril Kudretlendiren İksir reçetesini kaça bulurum kuklacı'da tahminen?40 yada 35.seviye efsunlu şifa iksirininde ismini birisi söylerse memnun olurum.SAYGILAR...
-
- İskele Babası
Re: Şifacı İtem Dizme
Şifacıdan vazgeçitm Ejderinlaneti isimli şifacıyı sildim ve aynı isimle Büyücü açtım.
KİLİTLEYİN!
KİLİTLEYİN!
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
300 Kenan fakat hala Nucleus kolye alamadığında benim gibi büyücüden şifaya dönersin.
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Silmen uzucu pisman olacaksınCurseOfDragon yazdı:Şifacıdan vazgeçitm Ejderinlaneti isimli şifacıyı sildim ve aynı isimle Büyücü açtım.
KİLİTLEYİN!
- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Şifacı dizmek ilk yapman gereken bence sağlam bir gözlük almak sonra üstünü ibni cevo diz sığna gir. Sığnağı baştan sona talan et (Tüm eşyalarını al) İbni cevo mor asa çıkıyordu galiba motordan Ashab-ı Kehf Üretemicem dersen o mor asayı parlat tercihim kritik yönde herkes öyle diyor sonrası kolay yavaş yavaş bir gün gelir kıyamet kopar sen ÇEMBERLİ TAŞTASIN :mrgreen:
Kalfa Eminönü
Büyücüye çok zor item dizersin çok vakit alır sabırlı olmalısın. Ben şifacıyım ve 5 gün içinde mor ibni cevo asamıda aldım fundi kolyemide aldım fundi yüzüğümüde aldım fundi sarmaşığımıda aldım ibni cevo mor pant ımıda aldım üstüne birde ibni cevo mor asanın cevosunu parlattım m2.5 şifa gözde aldım diğer itemlerimde zaten ibni cevo itemler şimdi çt önünde çt ye girmeye çalışıyorum :mrgreen: ama büyücüde büyük ihtimalle 5 günde bu itemlerin 1 ini bile düşüremezsin. Nuc yüzüğü olmayıpta sadece nuc yüzük için migo atan ve sadece nuc yüzük için attığı migolardan 500 küsür madalya biriktirip yüzüğü halen alamamış büyücü arkadaşalarım var.