Çukka ÇUkka Ver gazı hocamErdogan yazdı:Telaşa gerek yokRehber Ekibi aslında bizim için aramıza katılacak arkadaşlarımızı belirlemizde faydalı olan bir basamak. Bunu bu şekilde adlandırabiliriz. Rehber Ekibine kişi alımını, Destek Ekibinde ihtiyaç duyulan sayıdan çok daha fazla sayıda gerçekleştiriyoruz ki zaten çok kısa süre içerisinde doğru ve yanlış seçimler kendisini gösteriyor. Sadece bir başvuru formu ve yaklaşık başvuru başına 5 dakika inceleme ile %100 sağlıklı eleme tabii ki gerçekleştirilemez, bunu tartışmıyoruz
Ama dediğim gibi telaşa gerek yok. Rehber ekibi içerisinde şans verdiğimiz herhangi bir kimseye, sunuculardaki huzurun seyrini değiştirebilecek şekilde sorumluluklar verilmemektedir.
Sonuç olarak bu şekilde yapmış olduğumuz seçimlerden ekibimizde yalnızca 1 gün kalabilen arkadaşlar da oldu, basamakları hırsla ve doğru şekilde tırmanan çalışkan arkadaşlarımız da oldu.
Umarım aydınlatabilmişimdir.![]()
Rehber hk.
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Rehber hk.
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

xFahrenheitx yazdı:Nocomment yazdı:Merhaba değerli arkadaşlar
Halihazırda hiç bir oyuncumuza olumlu yada olumsuz mail atmıyoruz, sizden '' ekibe alındınız '' şifre yada benzeri bilgileri isteyen hiç bir maile asla cevap vermeyiniz.
Gm ler nasıl geçiniyor taşmı yiyorsunuz .)) tarzında mesajlar var, hak veriyorum size ,sizin pencerenizden bakınca devamlı oyun yada oyunla alakalı işler yap ama geçim sıkıntısı çekme !!
Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, GM HellRiDerS kendisne ait bir fotoğraf ve reklam ajansı sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var . Diğer GM lerin işlerini şimdilik yazmaya gerek yok .
Övünmek gibi oldu ama bazı arkadaşlarım mecbur bıraktı kusura bakmayın lütfen . Netice itibarı ile maaşa ihtiyacımız yok,![]()
saygılarımla
O zaman başta desinler arkdaşım Rehber oalcak kişilerişn sabırlı ve 2-3 İnşaat şirketi sahibi yada babası ölünce ona devredecegi bir iş yerinin olması sartı gerekiyor siz oyunu istediğiniz kadar bilin cebinizde beş paranız yoksa burda ne gm olblirisniz nede rehber naş naş olur.
Bu şirket sahipleri bu oyunu oynadıklarında bu oyunu ne amaçla oynadıkları sorusuna yanıt oalrak ne cevap verirdiniz.
1-Bizim paramız yok ama içimizdeki çocukluk hayalleirni yıkamadık ondan bu oyuna başladık Mevlüt abimizn yanına gittik ona oyun gellşimi için bir el altından 50 milyar para bastık bizi gm yaptı olur.
2-Sonra bu içler bize ağır geldi oyun içinden oyuna gönül vermiş safları buluruz eğer parası varsa ilerde Gm yaaprız yoksa tekmiyi yapıstırır göndeririz.
3-Türkiyede saf insan çok sabrını sınarız bir yere kadar getirirz ondan sonra baktık parası yok bizede hayrı yok sutlarız.
4-Bizdeki tüm suanki Gmlerin hepisnin para ihtiyacı olmadığı için oyunda gmlik yaaprız.
5- Sadece oyuna başlıyarak para işlerinden iyi anladığı için ve aklı sardığı için Nerull beyi Dev yaaprız digerleri zati zengin onların paraya ihtiyacı yok ona maaş bağlarız hayatını sürdürür.
6- Yan cebime koy bunları başka mantıklı açıklma getirmeni temenli ederim.
Yada son olarak paranız varmı rehber oalcak arkdaşlar sizi önce sınyacagız paranız varsa bu oyunda gm olursunuz yada sabrınız super bilgi seviyeniz super gel benim inşaat firmamda danışman olarak çalış diye lemanmı ararsınız.
Ne bu gönüllük esası açıklama isterim.
Bakıyomda hepiniz parası bol zenginlerdensiniz ama oyun içi bilgi sahibi olmadan gm olduk deediniz bravo tebrikler.
Yani bizde diyoruzki adamlar 4-5 sene oyun oynamızlar oyunun a ile z arasındaki herseyi biliyorlar neden rahber olamıyor yada hiç birşeyi bilmiyor bakıyorsun rehber olmus ama parası olmadıgı öğrenilce o sınıftan bir üst sınıfa çıkamıyor ne denmeli.
Çokkkk sıcak Ankara bunaldım.
A R Z L O D O S
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Erdogan yazdı:Telaşa gerek yokRehber Ekibi aslında bizim için aramıza katılacak arkadaşlarımızı belirlemizde faydalı olan bir basamak. Bunu bu şekilde adlandırabiliriz. Rehber Ekibine kişi alımını, Destek Ekibinde ihtiyaç duyulan sayıdan çok daha fazla sayıda gerçekleştiriyoruz ki zaten çok kısa süre içerisinde doğru ve yanlış seçimler kendisini gösteriyor. Sadece bir başvuru formu ve yaklaşık başvuru başına 5 dakika inceleme ile %100 sağlıklı eleme tabii ki gerçekleştirilemez, bunu tartışmıyoruz
Ama dediğim gibi telaşa gerek yok. Rehber ekibi içerisinde şans verdiğimiz herhangi bir kimseye, sunuculardaki huzurun seyrini değiştirebilecek şekilde sorumluluklar verilmemektedir.
Sonuç olarak bu şekilde yapmış olduğumuz seçimlerden ekibimizde yalnızca 1 gün kalabilen arkadaşlar da oldu, basamakları hırsla ve doğru şekilde tırmanan çalışkan arkadaşlarımız da oldu.
Umarım aydınlatabilmişimdir.![]()
Bu Cevap Herkezi Aydınlatmıştır...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
GM olacak arkadaşların maddi durumlarının nasıl olduğu Sobee Studios'u neden ilgilendirsin ki? Nocomment yazmış olduğu o mesajda samimi olarak birkaç GM arkadaşımızın mesleklerinden bahsederek örnekler vermiş. Bu mesajlar yanlış anlaşılmamalılar.ARZLODOS yazdı:O zaman başta desinler arkdaşım Rehber oalcak kişilerişn sabırlı ve 2-3 İnşaat şirketi sahibi yada babası ölünce ona devredecegi bir iş yerinin olması sartı gerekiyor siz oyunu istediğiniz kadar bilin cebinizde beş paranız yoksa burda ne gm olblirisniz nede rehber naş naş olur.
Bu şirket sahipleri bu oyunu oynadıklarında bu oyunu ne amaçla oynadıkları sorusuna yanıt oalrak ne cevap verirdiniz.
1-Bizim paramız yok ama içimizdeki çocukluk hayalleirni yıkamadık ondan bu oyuna başladık Mevlüt abimizn yanına gittik ona oyun gellşimi için bir el altından 50 milyar para bastık bizi gm yaptı olur.
2-Sonra bu içler bize ağır geldi oyun içinden oyuna gönül vermiş safları buluruz eğer parası varsa ilerde Gm yaaprız yoksa tekmiyi yapıstırır göndeririz.
3-Türkiyede saf insan çok sabrını sınarız bir yere kadar getirirz ondan sonra baktık parası yok bizede hayrı yok sutlarız.
4-Bizdeki tüm suanki Gmlerin hepisnin para ihtiyacı olmadığı için oyunda gmlik yaaprız.
5- Sadece oyuna başlıyarak para işlerinden iyi anladığı için ve aklı sardığı için Nerull beyi Dev yaaprız digerleri zati zengin onların paraya ihtiyacı yok ona maaş bağlarız hayatını sürdürür.
Yada son olarak paranız varmı rehber oalcak arkdaşlar sizi önce sınyacagız paranız varsa bu oyunda gm olursunuz yada sabrınız super bilgi seviyeniz super gel benim inşaat firmamda danışman olarak çalış diye lemanmı ararsınız.
Bakıyomda hepiniz parası bol zenginlerdensiniz ama oyun içi bilgi sahibi olmadan gm olduk deediniz bravo tebrikler.
Yani bizde diyoruzki adamlar 4-5 sene oyun oynamızlar oyunun a ile z arasındaki herseyi biliyorlar neden rahber olamıyor yada hiç birşeyi bilmiyor bakıyorsun rehber olmus ama parası olmadıgı öğrenilce o sınıftan bir üst sınıfa çıkamıyor ne denmeli.
Benim bir şirketim yok ve olacağını da düşünmüyorum. Öğrenciyim ve hatta yılda yalnızca 2 ay kadar Türkiye'de zaman geçirebiliyorum. Ama bu benim İKV'ye gönül vermeme engel değil. İKV Destek Takımının her bölümünde İKV'ye gönül veren kişilere ihtiyaç var.
Bu arada bugün hava biraz daha serin İstanbul'da...
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
sen nerden çıktn la birdenbire herkeze laf atıyon biri bir gün ağzını burnunu dağıtcak ama ne zaman :?:aaasd yazdı:bu kadar kısa metini okuyup anlamıyorsan bunun özetinide anlamassın boşa kafa yormayalımharkonen yazdı:özet geçermisinARZLODOS yazdı:Yaw birinci basamak ikinci basamak 3-4-5 derken gm olunuyor.
Ve bizler gönüllü çalışanlarız diyorsunuz yaw siz yemiyor içmyormusnuz otobuse yada araba kullanmıyormunuz biz hayrına iş yapıyormu diyorsunuz ben bu gönül esasına çalışma prensibini çözemdim nedir bu kadar istekli olan.
2007 - 2008 -2009 yılalrını anladık oyun yeni yeni gelişiyor ve oyun içinden Dev ler çıkıyor. Gmler çıkıyor anladık.
Bunlar nasıl para kazanıyor arkadaşım bizler maaşlı çalışanlarırız içine katılmak isteyenleri biz beleş çalıştıyoruzmu diye geçinyonuz bir açıklma yapın da bu rehberlere yada gm basamakalrına çıkanlar ne gibi bir çıkarı var oyuna gönül verenler ekibi ne demek dergi çıkartıyorsunuz oraya buraya gidiyorsunuz etkinlik yapıyonuz babanızın hayrınamı yapıyonuz açık açık soylerinda emeğiniz karşılığını alıyonuzmu almıyorsanız ne diye vaktini telef edyonuz.
Koskoca evli adamlarsınız gönüllü çalışıyoruz demeyinda açık olun bilelim.
Yazın da bizlerde sadece Devler maaş alır diğerlerine sobeenin hediyesi takılarla kandırıp hizmet yaparlar çıraklık kalfalık derken kovarız yerine bir başkasını alırız. Destek ekibinde maaşlı çalışanız varmı Oyun mühendisleri haricinde soruyorum.
Gönüllü çalışanları ve maaşlı çalışanları ayrı ayrı belirtin ona göre emekçileri savunalım hayrına iş yapanalrı severim ama beleş iş yapanalrı sevmem.
Yaw 20-30 kişi dert anlatmanın birinci sınıftaski öğrenmenin kendini gökdelenden aşagı atması ile eş deger görüyorum ben. O öğrenmenin içinde ev geçindirme derdi olamsa hayrına o işi yapacagını zannetmiyorum ben.
Filim biti Reklamlardan sonra Ana haberlere bağlanacagız bu arada ben sığırdım iyice sıcaklar ağır bastı galiba.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
İstanbulda Hava Serin 2 gün batmanda yağış Oldu sonra 46 deceyi Nemle Sollamaya başladık ..Erdogan yazdı:GM olacak arkadaşların maddi durumlarının nasıl olduğu Sobee Studios'u neden ilgilendirsin ki? Nocomment yazmış olduğu o mesajda samimi olarak birkaç GM arkadaşımızın mesleklerinden bahsederek örnekler vermiş. Bu mesajlar yanlış anlaşılmamalılar.ARZLODOS yazdı:O zaman başta desinler arkdaşım Rehber oalcak kişilerişn sabırlı ve 2-3 İnşaat şirketi sahibi yada babası ölünce ona devredecegi bir iş yerinin olması sartı gerekiyor siz oyunu istediğiniz kadar bilin cebinizde beş paranız yoksa burda ne gm olblirisniz nede rehber naş naş olur.
Benim bir şirketim yok ve olacağını da düşünmüyorum. Öğrenciyim ve hatta yılda yalnızca 2 ay kadar Türkiye'de zaman geçirebiliyorum. Ama bu benim İKV'ye gönül vermeme engel değil. İKV Destek Takımının her bölümünde İKV'ye gönül veren kişilere ihtiyaç var.
Bu arada bugün hava biraz daha serin İstanbul'da...![]()
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
Erdogan yazdı:GM olacak arkadaşların maddi durumlarının nasıl olduğu Sobee Studios'u neden ilgilendirsin ki? Nocomment yazmış olduğu o mesajda samimi olarak birkaç GM arkadaşımızın mesleklerinden bahsederek örnekler vermiş. Bu mesajlar yanlış anlaşılmamalılar.ARZLODOS yazdı:O zaman başta desinler arkdaşım Rehber oalcak kişilerişn sabırlı ve 2-3 İnşaat şirketi sahibi yada babası ölünce ona devredecegi bir iş yerinin olması sartı gerekiyor siz oyunu istediğiniz kadar bilin cebinizde beş paranız yoksa burda ne gm olblirisniz nede rehber naş naş olur.
Bu arada bugün hava biraz daha serin İstanbul'da...![]()
Hocam Angara Sıcacık buyur gell yanıyor Ankarada cehennem waktı resmen
Ögrencıyım demıssın bölum ne hoca bu arada senın :arrow:
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Respectful City
Ben ve Rehber olamayan arkadaşlar için gelsin bunlara dikkat edelimİKV Rehber ekibi Takımı için gereksinimlere bağlı olarak alımlar gerçekleşmektedir.Öncelikle oyun içerisindeki davranışlarınız , tecrübeniz , oyun içi bilginiz ve akabinde herhangi bir sebepten ötürü cezalı duruma düşmemeniz de sizlere ekstra puan kazandırmaktadır.İlginize sunarız.Oyuncuların oyun içerisindeki tutumu / davranışları herzaman gözetim altındadır.Ayrıca forum üzerinde herhangi konu açmanız yol göstermeniz herhangi bir değişiklik / farklılık göstermemektedir.İkv Rehber Ekibi alımlarına alımlar kısa süre zarfında tekrar başlayacaktır.İKV Rehber ekibi Takımına başvurular için verilecek olan fırsatlardan haberdar olabilmek ve Rehber ekibine katılma şansını yakalayabilmek için web sitemiz ve resmi forumda yapılacak olan duyuruları takip etmelisiniz
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Yani sen küfürmü ettin :!:TRrelaxTR yazdı:Ben ve Rehber olamayan arkadaşlar için gelsin bunlara dikkat edelimİKV Rehber ekibi Takımı için gereksinimlere bağlı olarak alımlar gerçekleşmektedir.Öncelikle oyun içerisindeki davranışlarınız , tecrübeniz , oyun içi bilginiz ve akabinde herhangi bir sebepten ötürü cezalı duruma düşmemeniz de sizlere ekstra puan kazandırmaktadır.İlginize sunarız.Oyuncuların oyun içerisindeki tutumu / davranışları herzaman gözetim altındadır.Ayrıca forum üzerinde herhangi konu açmanız yol göstermeniz herhangi bir değişiklik / farklılık göstermemektedir.İkv Rehber Ekibi alımlarına alımlar kısa süre zarfında tekrar başlayacaktır.İKV Rehber ekibi Takımına başvurular için verilecek olan fırsatlardan haberdar olabilmek ve Rehber ekibine katılma şansını yakalayabilmek için web sitemiz ve resmi forumda yapılacak olan duyuruları takip etmelisiniz
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Respectful City
Hayır ama küfür edip de rehber olanlar da var piyasadaCruicaL yazdı:Yani sen küfürmü ettin :!:TRrelaxTR yazdı:Ben ve Rehber olamayan arkadaşlar için gelsin bunlara dikkat edelimİKV Rehber ekibi Takımı için gereksinimlere bağlı olarak alımlar gerçekleşmektedir.Öncelikle oyun içerisindeki davranışlarınız , tecrübeniz , oyun içi bilginiz ve akabinde herhangi bir sebepten ötürü cezalı duruma düşmemeniz de sizlere ekstra puan kazandırmaktadır.İlginize sunarız.Oyuncuların oyun içerisindeki tutumu / davranışları herzaman gözetim altındadır.Ayrıca forum üzerinde herhangi konu açmanız yol göstermeniz herhangi bir değişiklik / farklılık göstermemektedir.İkv Rehber Ekibi alımlarına alımlar kısa süre zarfında tekrar başlayacaktır.İKV Rehber ekibi Takımına başvurular için verilecek olan fırsatlardan haberdar olabilmek ve Rehber ekibine katılma şansını yakalayabilmek için web sitemiz ve resmi forumda yapılacak olan duyuruları takip etmelisiniz:shock:
![]()
![]()
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım