SELAMUN ALEYKUM ARKDŞLAR HERKESE HYRLI RAMAZANLAR ALLAH BU AY BOYUNCA TUTTUĞUMUZ VE TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABL ETSİN (AMİN)
BN ÇAR AKTARDIM SADCE HSAPLAR ARASI AMA AKTARDIĞIM ÇARIN MSN SİNİN ŞİFREYİ UNUTTUM ŞİFRE SIFIRLADIM 3 KERE GİRDİM BLOKE OLDU AÇILMIO YRDM EDCEK VARMI DESTEK EKİBİ BKRSA BU FORMA YADA YTKİLİLE AKTRCĞM HESABA Bİ ONAY KODU GNDRSNZ OLURMU !!!! VEYA BAŞKA ÇÖZÜM YOLU VARMII
ÇAR AKTARDIM AMA ...
ÇAR AKTARDIM AMA ...
ÖZENEN İNSANLAR KARAKTERSİZ İNSANLARDIR!!!!!
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: ÇAR AKTARDIM AMA ...
qq car aktarmasını bılmuyn car aktarıyorsun:=)=) Sorun Mu var gardaşş:=)fairtyla yazdı:SELAMUN ALEYKUM ARKDŞLAR HERKESE HYRLI RAMAZANLAR ALLAH BU AY BOYUNCA TUTTUĞUMUZ VE TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABL ETSİN (AMİN)
BN ÇAR AKTARDIM SADCE HSAPLAR ARASI AMA AKTARDIĞIM ÇARIN MSN SİNİN ŞİFREYİ UNUTTUM ŞİFRE SIFIRLADIM 3 KERE GİRDİM BLOKE OLDU AÇILMIO YRDM EDCEK VARMI DESTEK EKİBİ BKRSA BU FORMA YADA YTKİLİLE AKTRCĞM HESABA Bİ ONAY KODU GNDRSNZ OLURMU !!!! VEYA BAŞKA ÇÖZÜM YOLU VARMII
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bu nasıl bir yazıl şeklidir samet şu q tuşunu ordan söksamedsedir06 yazdı:qq car aktarmasını bılmuyn car aktarıyorsun:=)=) Sorun Mu var gardaşş:=)fairtyla yazdı:SELAMUN ALEYKUM ARKDŞLAR HERKESE HYRLI RAMAZANLAR ALLAH BU AY BOYUNCA TUTTUĞUMUZ VE TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABL ETSİN (AMİN)
Bendede aynı sorun var desteğe mail at hallederler umrarım.

LEPRECHAUN
kardeş bilmdğimi kim söyledi şimdi ne alaka ben msn ye gönderilen kodun istediğim yere gelmesini istiom tabi bunlar biraz geç kalıncada çar çalındı
(( ama sağlık olsun bir oyun....?
ÖZENEN İNSANLAR KARAKTERSİZ İNSANLARDIR!!!!!
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Dostum Kusura bakma gerıldım 2dkdafairtyla yazdı:kardeş bilmdğimi kim söyledi şimdi ne alaka ben msn ye gönderilen kodun istediğim yere gelmesini istiom tabi bunlar biraz geç kalıncada çar çalındı(( ama sağlık olsun bir oyun....?
hayatında kac kere car aktardın dostum bı onu de hele ılk basta deneyımın varmı
maıl at maıl 28 gune alırsın carını sorun cıkmaz carın emın ellerde
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII