aferin cocuk isme bak ya aaasdaaasd yazdı:SAyın forum yöneticisinden daha önce iki kez açılmış olan bu konuyu kilitlemesini veya diğer konu ile birşeştirilmesini talep ediyorum .
SAÇ SAKAL SURAT LÜTFEN GM
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: SAÇ SAKAL SURAT LÜTFEN GM
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
harkonen yazdı:aferin cocuk isme bak ya aaasdaaasd yazdı:SAyın forum yöneticisinden daha önce iki kez açılmış olan bu konuyu kilitlemesini veya diğer konu ile birşeştirilmesini talep ediyorum .8taşlı liverpool iyi vurmustu 8 tane ama
o değilde bu kim lan neyin nesi bu yeni çıktı millete dayılanıyor kimsin lan sen
adam ol azcık.
TheAnswer3
FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
benim dayım yok lütfen hatırlatmaTheAnswer31 yazdı:harkonen yazdı:aferin cocuk isme bak ya aaasdaaasd yazdı:SAyın forum yöneticisinden daha önce iki kez açılmış olan bu konuyu kilitlemesini veya diğer konu ile birşeştirilmesini talep ediyorum .8taşlı liverpool iyi vurmustu 8 tane ama
o değilde bu kim lan neyin nesi bu yeni çıktı millete dayılanıyor kimsin lan sen
adam ol azcık.
Böyle birşey yapılırsa 500 akçe veya 1000 akçe gibi bir ücret olacağını düşünüyorum.
ejderi yokya abisi forumda ergenleşiyorTheAnswer31 yazdı:harkonen yazdı:aferin cocuk isme bak ya aaasdaaasd yazdı:SAyın forum yöneticisinden daha önce iki kez açılmış olan bu konuyu kilitlemesini veya diğer konu ile birşeştirilmesini talep ediyorum .8taşlı liverpool iyi vurmustu 8 tane ama
adam ol azcık.