İmza Yapılır..
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İmza Yapılır..
Ejder Asa İmzası arada Goldenxkaan Yazan Güzel Bi imza Yaparsan mutlu olurum :=)
Akdaş Oyun yazsın ama ikv ile alakası kalmasın bi de e -postama atsan resmi : trollstudio@hotmail.com
ah güzel eski ikv'li günler...
Buyur kardeş farklı bir yazı sitili deniyeyim dedim...Umarım beğenirsin eğer sorun olursa söyle yenisini yapayım...CruicaL yazdı:Selamun aleykum
Ben ilk arkadaşa yaptığın gibi ama sağda tesla gözcüsü solda ejder olsun istiyorum ortayada yeşil olursa süper olur ByCruicaL yazmanı istiyorumKolay gelsin.

İyi Forumlar...
Senin İmzanıda Göndericem kardeş ama anlamadım tm ikv ile alakası olmıcak ama sadece düz Akdaş Oyunmu yazacak yoksa daha farklı oyunların resmi mi koyulacak açıklarsan imzan hazır...wsyegel yazdı:Akdaş Oyun yazsın ama ikv ile alakası kalmasın bi de e -postama atsan resmi : trollstudio@hotmail.com
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gece Süvarileri
El yazısı ya da şekilli güzel bir yazı ile EndopLazmikBüyü ~ SedatCaN yazabilir misin ? Renk tercihim Turkuaz ve parlak olursa makbule geçer. Eline sağlık şimdiden.

- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Imzandaki Mavi Yazıyla AfoRozCuPaPazZ Yazabilirsen Sevinirim. şimdiden Teşekkür Ederim.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gece Süvarileri
İmzandaki şifacı gibi bir şekilde BÜYÜCÜ var ise şifacı değil BÜYÜCÜ El yazısı ya da şifacının yazı şekli ile EndopLazmikBüyü ~ SedatCaN yazabilir misin ? Renk tercihim Turkuaz ve parlak olursa makbule geçer. Eline sağlık şimdiden.

- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran