Genel'e konu olarak açıcam herkes yararlansınTRrelaxTR yazdı:Şimdiden teşekkürler linki mesaj olarak atabilirsinizCurseOfDragon yazdı:Tabi hemen başlıyorum
İKV:Derindeki Sır Kutu E-Pinleri geçerli mi?
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

Re: İKV:Derindeki Sır Kutu E-Pinleri geçerli mi?
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Tamam umarım yönetim ekibi karşı gelmezCurseOfDragon yazdı:Genel'e konu olarak açıcam herkes yararlansınTRrelaxTR yazdı:Şimdiden teşekkürler linki mesaj olarak atabilirsinizCurseOfDragon yazdı:Tabi hemen başlıyorum
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

Gelmeleri için mantıklı bir sebep yok ki :?
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

(Flood için özür)Üzgünüm hiçbiryere upload edemiyorum.Heryer üyelik istiyor.Bir site biliyorsan mesajdan atarsın.Zaten zaman kaybettim yüklemeye uğraşırken bende yüklemeyi istiyorum ama olmadı.Bu akşam yine denerim.Şu anda upload edemedim.Zamanda kaybettim hem şu anda 6-7 lvl atlamıştım en az kusura bakma k.g.
Bu arada destekten ne zaman mesaj gelir?Umarım e-postayı yanlış yazmamışımdır genelde yazmamda telaştan :? :? :?
Bu arada destekten ne zaman mesaj gelir?Umarım e-postayı yanlış yazmamışımdır genelde yazmamda telaştan :? :? :?
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
bizde yönetici olcaz zateCruicaL yazdı:Sobee izin vermez korkma yanmaz paranCurseOfDragon yazdı:Tüh be aslında eskiden kalmamıştı nostaji olsun diye sipariş vermiştim iptalde edemyiroum para yanmaz inşallah.yanarsa haydegidelum zaten satın alcak sobeeyi o halleder rahat ol
![]()
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

Arkadaşlar birde benim üyelik Cep Telefonundan Mail'den değil ama destek formunda başka mail adresimi yazdım ama Sobee'ye cep telefonumdan kayıt olduğumuda mesajımda belirttim.Ne dersiniz kaç gün içerisinde mesaj gelir?
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
CurseOfDragon yazdı:Merhaba sayın forum yöneticileri ve arkadaşlar.İKV:Derindeki Sır kutum var kullanılmamış, ben bunun GBM-0B E-pin'ini ve 3 Aylık Plus E-Pinini kullanabilir miyim?Şu anda geçerli olur mu?Cevaplarınızı bekliyorum.
[b][color=#00FF40]Nerull[/color][/b] yazdı:Konuyla ilgili dün akşam itibariyle yapılan düzenleme sonrasında Derindeki Sır Plus Paket Plus Paket E-Pin kodlarının bitiş süreleri TTNET tarafından 31.12.2012 tarihine kadar uzatılmıştır.
Artık elinizdeki Derindeki Sır Plus Paket kodunuzu sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
En son Aslanbambam tarafından 01 Ağu 2012 15:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yusuf
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Maile cevap iş yoğunluğuna göre geliyor.Yapman gereken sadece beklemek ve sabretmek.7 iş günü içinde cevap gelmez ise yeni bir mail göndererek durumu tekrar ilgili ekibe bildirebilirsiniz.CurseOfDragon yazdı:Arkadaşlar birde benim üyelik Cep Telefonundan Mail'den değil ama destek formunda başka mail adresimi yazdım ama Sobee'ye cep telefonumdan kayıt olduğumuda mesajımda belirttim.Ne dersiniz kaç gün içerisinde mesaj gelir?
CHIVALROUS
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
şık şık hergün oyuna girip ws atarızharkonen yazdı:bizde yönetici olcaz zateCruicaL yazdı:Sobee izin vermez korkma yanmaz paranCurseOfDragon yazdı:Tüh be aslında eskiden kalmamıştı nostaji olsun diye sipariş vermiştim iptalde edemyiroum para yanmaz inşallah.yanarsa haydegidelum zaten satın alcak sobeeyi o halleder rahat ol
![]()
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: United İndead
bir ara yoktu sonra markofonide satıldı ordan alanlar epinleri kullanmıyoruz dediler nerull sanırsam ttnet ve mynet ile sorunlar var halledince o epinler kullanılıcak demitşi.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)