İKV:Derindeki Sır Kutu E-Pinleri geçerli mi?
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

İKV:Derindeki Sır Kutu E-Pinleri geçerli mi?
Merhaba sayın forum yöneticileri ve arkadaşlar.İKV:Derindeki Sır kutum var kullanılmamış, ben bunun GBM-0B E-pin'ini ve 3 Aylık Plus E-Pinini kullanabilir miyim?Şu anda geçerli olur mu?Cevaplarınızı bekliyorum.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: İKV:Derindeki Sır Kutu E-Pinleri geçerli mi?
Bildiğim kadarı ile geçerli değildi
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
CurseOfDragon yazdı:Merhaba sayın forum yöneticileri ve arkadaşlar.İKV:Derindeki Sır kutum var kullanılmamış, ben bunun GBM-0B E-pin'ini ve 3 Aylık Plus E-Pinini kullanabilir miyim?Şu anda geçerli olur mu?Cevaplarınızı bekliyorum.
UltoR yazdı:Merhaba,
İKV Derindeki Sır kutu e-pin leri geçerliliğini artık yitirmiştir. Kutuyu satın aldığınız takdirde size verilen e-pin lerden yararlanamayacaksınız.
Eğer elinizde İKV Derindeki Sır Kutusu varsa lütfen İKV Destek İletişim Formuna başvurunuz.
Bildirim Tipi: İKV Kutu
İletişim adresi: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bilginize sunar iyi forumlar dilerim
CHIVALROUS
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

Tüh be aslında eskiden kalmamıştı nostaji olsun diye sipariş vermiştim iptalde edemyiroum para yanmaz inşallah.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Sobee izin vermez korkma yanmaz paranCurseOfDragon yazdı:Tüh be aslında eskiden kalmamıştı nostaji olsun diye sipariş vermiştim iptalde edemyiroum para yanmaz inşallah.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
UltoR' un da önerdiği gibi Destek sayfasından durumu ilgili ekibe bildirmen gerekiyor.Muhtemelen yardımcı olurlar kutun ya da paran yanmaz diye düşünüyorum.CurseOfDragon yazdı:Tüh be aslında eskiden kalmamıştı nostaji olsun diye sipariş vermiştim iptalde edemyiroum para yanmaz inşallah.
CHIVALROUS
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

Oh teşekkürler saolun.Aslında daha gelmedi 2-3 güne İnşallah gelicek Deirndeki Sır umarım yanmaz.Ame ben nedense Derindeki Sır:Hidra'yı(M2,5 Gözlük olduğu dönemde) Çemberlitaş'tan daha çok seviyodum ne bileyim daha güzel geliyordu hatıra olsun diye aldım onun için.Hatta BETA'nın setup dosyasını bile 2-3 yıl önce zar zor aramalrım sonucu buldum arşivde duruyor isterseniz upload edeyim linkini vereiym
Belki bir gün Sobee izin verirde PVP açarız

- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

Bir yere upload edip bana verirmisinCurseOfDragon yazdı:Oh teşekkürler saolun.Aslında daha gelmedi 2-3 güne İnşallah gelicek Deirndeki Sır umarım yanmaz.Ame ben nedense Derindeki Sır:Hidra'yı(M2,5 Gözlük olduğu dönemde) Çemberlitaş'tan daha çok seviyodum ne bileyim daha güzel geliyordu hatıra olsun diye aldım onun için.Hatta BETA'nın setup dosyasını bile 2-3 yıl önce zar zor aramalrım sonucu buldum arşivde duruyor isterseniz upload edeyim linkini vereiymBelki bir gün Sobee izin verirde PVP açarız
![]()
![]()
-
CurseOfDragon
- İskele Babası

Tabi hemen başlıyorum 
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

Şimdiden teşekkürler linki mesaj olarak atabilirsinizCurseOfDragon yazdı:Tabi hemen başlıyorum