turkishqe yazdı:Öncelikle teşekkür ederim. Kazanan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum ayrıca Kylex (Emin) arkadaşıma ne kadar zorluk çıkarsalarda kazanmasını bildi ve ne kadar iyi büyücü oldugunu gösterdi onu ayrıca kutlamak istiyorum.
Eyvallah Hüseyin teşekkür ederim,gerçekten karşımda sadece bir oyuncudan çok isminin başında TAG bulunan kişiler vardı...
Beni destekleyen herkeze baştan beridir teşekkürlerimi sundum tekrar sunuyorum... Bütün ALTINORDU Lonca üyelerine ve diğer oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim .. Beyazköşk sunucusunda hem savasçı hemde büyücü karakterinde şampiyon olmak gurur verici ... İYİ FORUMLAR
Kazananları tebrik ederim gönül isterdi turnuvada olmayı ama kura engel oldu Eminönü sunucusunda sürpriz olmadığını düşünüyorum.Özellikle savaşçı sınıfında.
Afrodisyak yazdı:Kazananları tebrik ederim gönül isterdi turnuvada olmayı ama kura engel oldu Eminönü sunucusunda sürpriz olmadığını düşünüyorum.Özellikle savaşçı sınıfında.
en büyük destek çıkanlardan biride sendin bana ilk turdan beri kazanıcagımı söylüyorsun beni en çok motive eden şeylerden biriside buydu belki her şey için teşekkürler
Afrodisyak yazdı:Kazananları tebrik ederim gönül isterdi turnuvada olmayı ama kura engel oldu Eminönü sunucusunda sürpriz olmadığını düşünüyorum.Özellikle savaşçı sınıfında.
en büyük destek çıkanlardan biride sendin bana ilk turdan beri kazanıcagımı söylüyorsun beni en çok motive eden şeylerden biriside buydu belki her şey için teşekkürler
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Taktik , strateji ve emeklerinin karşılıklarını fazlasıyla aldıklarını düşünüyorum . Sunuculara bakıyorumda enfazla ikişer sınıfkardan katılımlar olmuş.Bir sonraki Sunucu Şampiyonası bol katılımlı ve daha çekişmeli olucak gibi duruyor
Başarılarından dolayı kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Beyazköşk sunucusunun ve ALTINORDU loncasının gururu FERMAN'ı ayrıca tebrik eder başarılarının devamını dilerim (Yarence)