-Kholpashali- içeri.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

-Kholpashali- içeri.

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

Leo Yani yusuf forumdaki çoluk çocuk lar yüzünden Orti Konunuzu Kilitlemiş En iyisi Çoluk çocuga yüz Verip Konunuzu kilitletceginize Önünüze bakın. ;) demedi deme Reck sonra.
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Kullanıcı avatarı
Royalyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: -Kholpashali- içeri.

Mesaj gönderen Royalyor »

Kolpas loncası zaten bozuldu
eskıden seviyesi yülsek oyuncular vardı ama o oyuncular loncayı bırakınca çoluk çocuk doldu
bundan sonra bıttı artık kolpas loncası
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Öle hemen bi konunun kitlenmesiyle Lonca dağılsaydı Meranda Lonca kalmazdı ;)

Zaten forum sadece bilgilendirme için kullanılır
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

Öncelikle Leo isimli charın kime ait olduğunu öğren ona göre insanlara bişeylerden bahset..Bizim forum konumuz kilitlenmiş kilitlenmemiş seni hiç ilgilendirmez işine bak..Konu bu kilitlenir,yine açılır biz varlığımızı forumlarda kanıtlamadık canım benim ;)
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Kholpaxreck yazdı:Öncelikle Leo isimli charın kime ait olduğunu öğren ona göre insanlara bişeylerden bahset..Bizim forum konumuz kilitlenmiş kilitlenmemiş seni hiç ilgilendirmez işine bak..Konu bu kilitlenir,yine açılır biz varlığımızı forumlarda kanıtlamadık canım benim ;)

Konu senin başka bi konuda tartışma açmanla başladı =) sora size vurdu =))
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

Wander biraz geniş düşünüp görebiliyor isen tartışmaları açan yöneten ben değilim.Kholpashali loncasından tek bir kişi bile tanımayan o vatandaş orada burada adımızı kullanarak kendine göre karalamaya çalışmasına içinde bulunduğum için ne ben nede bir başkası sessiz kalamazdı.Ayrıca yineliyorum forum sayfası kapattırmak çok zor bişey deildir ;) Bunu vaktinin çoğunu forumda harcıyan bir insan olarak sen benden daha iyi bilirsin.Ayrıca yineliyorum,biz forumda kholpashali ismini almadık..Kapanmış kapanmamış hiç mühim değil..
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KiyametxDUYGU »

Kholpaxreck yazdı:Öncelikle Leo isimli charın kime ait olduğunu öğren ona göre insanlara bişeylerden bahset..Bizim forum konumuz kilitlenmiş kilitlenmemiş seni hiç ilgilendirmez işine bak..Konu bu kilitlenir,yine açılır biz varlığımızı forumlarda kanıtlamadık canım benim ;)
mehmet_alpx :KHoLPaSHaLiXLe0 =) kahvecıymıs köy kahvesımı acaba XD
LODOS RUTBE
Resim

Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Kholpaxreck yazdı:Wander biraz geniş düşünüp görebiliyor isen tartışmaları açan yöneten ben değilim.Kholpashali loncasından tek bir kişi bile tanımayan o vatandaş orada burada adımızı kullanarak kendine göre karalamaya çalışmasına içinde bulunduğum için ne ben nede bir başkası sessiz kalamazdı.Ayrıca yineliyorum forum sayfası kapattırmak çok zor bişey deildir ;) Bunu vaktinin çoğunu forumda harcıyan bir insan olarak sen benden daha iyi bilirsin.Ayrıca yineliyorum,biz forumda kholpashali ismini almadık..Kapanmış kapanmamış hiç mühim değil..

O kadar oyun için geniş düşünemem tartışmyı uzatmzsn biter ;)
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

birader ben onu bunu bilmem
benim abim var Metin 2 de K'2-Admin-neo PVP lerde de çıkıyor
ve sonra Warrock da da 76 lwl çar block lama yetkisi var.
üçüncü olarak da Leo Abime isminin yusuf oldugunu söledi ve ondan Metin 2 de yardım ettigi taktirde ikv da da oonun yardım edecegini söledi abim ise Yusuf küçük diye kaile almadı. ölesine 2 üç yanında dolaşıp geçiştir di. Bunu izza etmeye çalışıyorum.

ileri geri konuşuyor diiyip de kendini küçük düşürme ben kimse hakkında ileri geri konuşmam kendim hariç ;)
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

kimse sizin hakkınızda olumsuz veya kötü bişey söylemiş dğeil siz çok alınganlık ediyorsunuz hık desek ah loncam vah loncam reflex loncası dağıldıkdan sonra yapılanmaya başladınız loncanızdakilerin çoğuda ordan geldi bildiğim kadarıyla ama reflex loncasının yerini siz deil alayı gelse dolduranaz

söliceklerim bu kadar reck genelde senle muhattap oluyoruz bu loncanla ilgili benden duycan son msj gereksiz cvp veripde polemik yaratmazsan ii olur
ResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön