Şelit hk. Lütfen bakın ..!
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Şelit hk. Lütfen bakın ..!
Bedava olan günlük Ramazan paketi sayesinde sabah bi Şelit Çektim ve arakadaşa üreteceği şeyde son 2 şelit kaldığı için 3,5 M ye sattım , sizce sattığım fiyat iyi midir ? Sunucu : Kuklacı (:
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Re: Şelit hk. Lütfen bakın ..!
Arkadaşım dediğin kişiye bedava vermen gerekirken 3,5m kar etmişsin. Gayet iyi fiyat.MagicxOzzy yazdı:Bedava olan günlük Ramazan paketi sayesinde sabah bi Şelit Çektim ve arakadaşa üreteceği şeyde son 2 şelit kaldığı için 3,5 M ye sattım , sizce sattığım fiyat iyi midir ? Sunucu : Kuklacı (:
Şakası bir yana, çok fazla bir kaybın yok. arkadaş hatrına sayabilirsin kaybını. Bu kayıp da umarım sana ileride farklı şekilde bir yarar sağlar.
İyi oyunlar.
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Konu yanlıs yere acılmıs rıca edıyorum tasınsınSilahci yazdı:Arkadaşım dediğin kişiye bedava vermen gerekirken 3,5m kar etmişsin. Gayet iyi fiyat.MagicxOzzy yazdı:Bedava olan günlük Ramazan paketi sayesinde sabah bi Şelit Çektim ve arakadaşa üreteceği şeyde son 2 şelit kaldığı için 3,5 M ye sattım , sizce sattığım fiyat iyi midir ? Sunucu : Kuklacı (:
Şakası bir yana, çok fazla bir kaybın yok. arkadaş hatrına sayabilirsin kaybını. Bu kayıp da umarım sana ileride farklı şekilde bir yarar sağlar.
İyi oyunlar.
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ya adamım senin daha ejderin yok niye ucuza satıonMagicxOzzy yazdı:Bedava olan günlük Ramazan paketi sayesinde sabah bi Şelit Çektim ve arakadaşa üreteceği şeyde son 2 şelit kaldığı için 3,5 M ye sattım , sizce sattığım fiyat iyi midir ? Sunucu : Kuklacı (:
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- NothingManxI
- İri Fare Avcısı
samedsedir0606 yazdı:Konu yanlıs yere acılmıs rıca edıyorum tasınsınSilahci yazdı:Arkadaşım dediğin kişiye bedava vermen gerekirken 3,5m kar etmişsin. Gayet iyi fiyat.MagicxOzzy yazdı:Bedava olan günlük Ramazan paketi sayesinde sabah bi Şelit Çektim ve arakadaşa üreteceği şeyde son 2 şelit kaldığı için 3,5 M ye sattım , sizce sattığım fiyat iyi midir ? Sunucu : Kuklacı (:
İyi oyunlar.![]()
![]()
![]()
Kürtaj gazisi olduğundan madalya almanı rica ediyorum.
Since 15 Ekim 2007.
Banlanma durumlarında burdayım..
NothingxSeries forum kullanıcı adı ile
NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI [*][/color][/i][/center]
Banlanma durumlarında burdayım..
NothingxSeries forum kullanıcı adı ile
Nothing Series =>
NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI [*][/color][/i][/center]
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Çok haklısın bu ergen kaç gündür millete laf ediyor . Sinir ediyo milleti yav :evil:NothingManxI yazdı:samedsedir0606 yazdı:Konu yanlıs yere acılmıs rıca edıyorum tasınsınSilahci yazdı:Arkadaşım dediğin kişiye bedava vermen gerekirken 3,5m kar etmişsin. Gayet iyi fiyat.MagicxOzzy yazdı:Bedava olan günlük Ramazan paketi sayesinde sabah bi Şelit Çektim ve arakadaşa üreteceği şeyde son 2 şelit kaldığı için 3,5 M ye sattım , sizce sattığım fiyat iyi midir ? Sunucu : Kuklacı (:
İyi oyunlar.![]()
![]()
![]()
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
samed candır laMagicxOzzy yazdı:Çok haklısın bu ergen kaç gündür millete laf ediyor . Sinir ediyo milleti yav :evil:NothingManxI yazdı:samedsedir0606 yazdı:Konu yanlıs yere acılmıs rıca edıyorum tasınsınSilahci yazdı:Arkadaşım dediğin kişiye bedava vermen gerekirken 3,5m kar etmişsin. Gayet iyi fiyat.MagicxOzzy yazdı:Bedava olan günlük Ramazan paketi sayesinde sabah bi Şelit Çektim ve arakadaşa üreteceği şeyde son 2 şelit kaldığı için 3,5 M ye sattım , sizce sattığım fiyat iyi midir ? Sunucu : Kuklacı (:
İyi oyunlar.![]()
![]()
![]()
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN