KOTA ?
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: KOTA ?
100/50mb arası tabiki emin değilim daha fazlada olabiliralihan03 yazdı:Ben ttnet mobil modem kullanıyorum 1 saatte ikv kaç kota yer ?
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Görüş mesafesi ve karakter detay mesafesi maksimuma ayarlanır ve devamlı gezersen en fazla kullanacağın kotaya ulaşırsın. Kısacası 1 saatte oyunda ne yaparsan yap kullanacağın kota 10-15 mb. geçmez. Kendim de bazen mobil olarak kullanıyorum. Buna istinaden verdiğim rakam nettir diyebilirim.alihan03 yazdı:Ben ttnet mobil modem kullanıyorum 1 saatte ikv kaç kota yer ?
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Silahci yazdı:Görüş mesafesi ve karakter detay mesafesi maksimuma ayarlanır ve devamlı gezersen en fazla kullanacağın kotaya ulaşırsın. Kısacası 1 saatte oyunda ne yaparsan yap kullanacağın kota 10-15 mb. geçmez. Kendim de bazen mobil olarak kullanıyorum. Buna istinaden verdiğim rakam nettir diyebilirim.alihan03 yazdı:Ben ttnet mobil modem kullanıyorum 1 saatte ikv kaç kota yer ?
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
Doğru diyorsun samed, yanlış hesaplamışım. Ben 10-15 Mb.ı yaklaşık 5-6 saatte kullanıyorum. Bu da demek oluyor ki 1 saatte 3-4 Mb fazla geçmez. Hatırlatman için teşekkür ederim.
- alper111
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cesaretin Yoksa Seyret
Bir zamanlar bendede sınırlı net vardı.
1.İkv saat başı max6 mb götüyordur.
2.İkv fazla koto yemez neden çünkü ikvde görüntü aktarılmaz sizinle sunucu arasında kodlar aktarıırı.
3.İkv de görüntü ayarını isterse hdd olsun istersniz en düşük ayarda oynayın hiç birşey degişmez.Çünkü görüntü degil kodlar aktarılır.
Eger isterseniz kendiz ölçmek http://www.gezginler.net/indir/ey-dsl.html
İyi formlar...
1.İkv saat başı max6 mb götüyordur.
2.İkv fazla koto yemez neden çünkü ikvde görüntü aktarılmaz sizinle sunucu arasında kodlar aktarıırı.
3.İkv de görüntü ayarını isterse hdd olsun istersniz en düşük ayarda oynayın hiç birşey degişmez.Çünkü görüntü degil kodlar aktarılır.
Eger isterseniz kendiz ölçmek http://www.gezginler.net/indir/ey-dsl.html
İyi formlar...
DefendYourSelf
Duryolcu
Duryolcu
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
Murat abı anlamadım sımdı burda.. 5..6 saatte toplam tahmınen kac mb kota gıdıyor ?Silahci yazdı:Doğru diyorsun samed, yanlış hesaplamışım. Ben 10-15 Mb.ı yaklaşık 5-6 saatte kullanıyorum. Bu da demek oluyor ki 1 saatte 3-4 Mb fazla geçmez. Hatırlatman için teşekkür ederim.
ben sureklık kotayı asıyorumda bı terslık var gıbı..
öd bu arada herzaman:D:D
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
5-6 saatte 10-15 mb civarı kota yersin. Ama buna hiçbir şekilde başka sitelere giriş çıkış, herhangi bir indirme vs dahil değil. Sen internette de gezdiğinden aşıyorsun kotanı Samed. Yoksa oyun çok makul seviyede kota harcar.
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
tamam dayı Saolasın bayaga dusukmus ama enterasan geldı :arrow:Silahci yazdı:5-6 saatte 10-15 mb civarı kota yersin. Ama buna hiçbir şekilde başka sitelere giriş çıkış, herhangi bir indirme vs dahil değil. Sen internette de gezdiğinden aşıyorsun kotanı Samed. Yoksa oyun çok makul seviyede kota harcar.
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Ben Turkcell vınn kullanıyorum ve 1 saatte 10/15mb arası yiyor hatta yemiyor bileCruicaL yazdı:100/50mb arası tabiki emin değilim daha fazlada olabiliralihan03 yazdı:Ben ttnet mobil modem kullanıyorum 1 saatte ikv kaç kota yer ?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...