Rehber hk.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Divan-ı Arz
Rehber hk.
Rehber seçıldım ve bana gelen formu doldurdum ne zaman rehber tagı ve ceketı aktıf olur :?:
* InJeCToR * PiYaLePaŞa * RoAreS *
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Re: Rehber hk.
Az sabret nedir bu acele. Günü geldiğinde bildirim olur.InJeCToR yazdı:Rehber seçıldım ve bana gelen formu doldurdum ne zaman rehber tagı ve ceketı aktıf olur :?:
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
bende seçilmişim fakat bişey soracam ID istiyor o zaten oyun ID si değilmi 
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İnferno Team
Oyuna girerken kullandığınız mail ya da GSM numarası.Seven yazdı:bende seçilmişim fakat bişey soracam ID istiyor o zaten oyun ID si değilmi
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
saltour100 yazdı:Az sabret nedir bu acele. Günü geldiğinde bildirim olur.InJeCToR yazdı:Rehber seçıldım ve bana gelen formu doldurdum ne zaman rehber tagı ve ceketı aktıf olur :?:
Rehberlik için olmazsa olmaz özelliklerden biri de sabırdır . Yönetimin seçtiği kişilerde pek göremiyorum bu özelliği !!!
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Divan-ı Arz
Dostum rehber secilmedin diye etrafa satasmanin bi manasi yok !!Anatoliangirl yazdı:saltour100 yazdı:Az sabret nedir bu acele. Günü geldiğinde bildirim olur.InJeCToR yazdı:Rehber seçıldım ve bana gelen formu doldurdum ne zaman rehber tagı ve ceketı aktıf olur :?:
Rehberlik için olmazsa olmaz özelliklerden biri de sabırdır . Yönetimin seçtiği kişilerde pek göremiyorum bu özelliği !!!
* InJeCToR * PiYaLePaŞa * RoAreS *
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Respectful City
Niye öyle diyorsun ki seçilmek için o kadar bekledin şimdi ise gelmişsin konu açmışsınInJeCToR yazdı:Dostum rehber secilmedin diye etrafa satasmanin bi manasi yok !!Anatoliangirl yazdı:saltour100 yazdı:Az sabret nedir bu acele. Günü geldiğinde bildirim olur.InJeCToR yazdı:Rehber seçıldım ve bana gelen formu doldurdum ne zaman rehber tagı ve ceketı aktıf olur :?:
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- Sessizkaptan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hayırlı ugurlu olsun arkadaslar kazananlar inşlah laikiyla yapar görevini...
Mustafa Ilıkkan
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Biri ID ne yaa diye konu açmış...Sessizkaptan yazdı:Hayırlı ugurlu olsun arkadaslar kazananlar inşlah laikiyla yapar görevini...
Biri ceketimi verin diye konu açmış...
Bişey söylemek istiyorum; Naaahhh Yaparlar. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Seçerken özenmiyorlar ama sıkıntı yok, Atarken özeniyorlar. Geç olur güç olur hak yerini bulur.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]