CruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()
menekse eskıden 60m dı cıkardı bukadar sevınmezdım Saf altın suan 3m qq[/b]

CruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()

Hayırlı olsunCruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()

eywallah kardeşim sağolasın elden çıkardım 3.5mye getti. :mrgreen:Mrdz yazdı:Hayırlı olsunCruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()
![]()

3.5m ye sattım nedionlaaasamedsedir06 yazdı:CruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()
b]
D:D:D sakın olla Gören Kıyamet ceket dustu sanacak cok svınme.
![]()
![]()
menekse eskıden 60m dı cıkardı bukadar sevınmezdım Saf altın suan 3m qq[/b]

Önünde uzun bir yol var daha senin işin zor kolay gelsinCruicaL yazdı:3.5m ye sattım nedionlaaasamedsedir06 yazdı:CruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()
b]
![]()
![]()
menekse eskıden 60m dı cıkardı bukadar sevınmezdım Saf altın suan 3m qq[/b]:mrgreen: bu arada ejder üretmeme az kaldı bi 15m kadar ondan heyacanlanıyorm
:mrgreen:

wonka yazdı:Önünde uzun bir yol var daha senin işin zor kolay gelsinCruicaL yazdı:3.5m ye sattım nedionlaaasamedsedir06 yazdı:CruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()
b]
![]()
![]()
menekse eskıden 60m dı cıkardı bukadar sevınmezdım Saf altın suan 3m qq[/b]:mrgreen: bu arada ejder üretmeme az kaldı bi 15m kadar ondan heyacanlanıyorm
![]()

Öncelikle wonka teşekkür ederim 2 tane menekşe kaldı pekte zor olmasa gerek 2,3 gün içerisinde ejder elimdeharkonen yazdı:wonka yazdı:Önünde uzun bir yol var daha senin işin zor kolay gelsinCruicaL yazdı:3.5m ye sattım nedionlaaasamedsedir06 yazdı:CruicaL yazdı:aha saf altınla valla saf altın çıktı:lol: kalkmamış
![]()
b]
![]()
![]()
![]()
ejder ürettikten sonrası gelir zaten şansa bağlı tamamen