Nocomment...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Nocomment...

Mesaj gönderen Laz61 »

Deneyimli bir oyuncuyum demişsiniz , doğru öylesiniz, Forum bilgilerinizi ve başvuru bilgilerinizi karşılaştırınca gerçekten deneyimli olduğunuz ortaya çıktı 03.05.2012 tarihinden 21.07.2012 tarihine kadar tam tamına 8 defa ceza almışsınız.
Sizi tebrik eder saygılar sunarım

Bu şu demek değildir, hata yapanı ekibe almıyoruz ! Reel hayatta bir hezeyan sonucu cinayet işleyenler bile af edilirken, hata yapan arkadaşlarımızı her zaman hoşgördük ve ekibe almaya onlarla iyi diyaloglar kurmaya çalıştık

Oyuncular arasında illaki itişme kakışma küfürleşme mutlaka olucaktır bu benim REHBER seçilmeme engel isede siz bu durumdaki arkadaşları aldığınızı söylüosunuz ikv de artık yapıcam bişey yok ve artık oyunun sürekli aynı akışından bıkıp artık insanlara yararlı olmak istemem konusunda en azından torpil koydunuz 1 adamı eler yer verebilirdiniz ama bunuda yapmıosunuz merakla beklediğim ve sonu hüsranla biten bir merakın ardından nasıl oyuna giripde zevkle oyun oynayabilirim ve son oalrak getirdiğiniz TOPKAPI SARAYI oyunculara tam bi faciya olup gençlerin cebindeki 3 kuruşa talim olmaya çalışan yönetimden adil biseçim beklemek doğru olmaz tabi Nocomment üstüm oyunda full ve yapabiliceğim hiçbişi de yok oyun deneyimimde inanıyorum ki kendimce fazla ne yapmamı öneriosunuz çok merak ediyorum KP arttırıcı alıp kp mi kasim yoksa gidip ölüm ejderi kesip LP mi kasim bunlar itici şeyler oyuna girmek için tek hevesim vardı oda REHBER sonuçları idi resmen fiyasko bi yönetim sizi ayakta alkışlıyorum
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Nocomment...

Mesaj gönderen Nocomment »

Değerli arkadaşım
Siz seçilmediniz diye yapılan herşey yanlışmı yani ? siz seçilmiş olsaydınız ve bugün foruma başka bir arkadaşım '' Torpille alındılar '' deseydi ne his ederdiniz ?

Keşke mevzuya '' bende başvurmuştum , seçilenleri tebrik ederim , kısmet başka sefere '' gibi bir mesaj atsaydınız da gönlümüzü fethetseydiniz. Ama siz torpil adam kayırmaca derseniz ve diğer oyuncuları yanlış bilgilendirirseniz bende size 2 ayda aldığınız 8 cezayı hatırlatırım .

Konuyu kişisel tartışmaya çekmemek için kilitliyorum. Zaten siz başka konulara çekmeye başlamışsınız bile . Lütfen benzer konular açmayınız .

saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön