:ugeek: :ugeek:Tatarian yazdı:Sorun değil.haydegidelumm yazdı:ok saol :mrgreen:Tatarian yazdı:Sadece seçilenlere Mail gönderilmiş.haydegidelumm yazdı:bana e-mail fln gelmedi yaf olumlu veya olumsuz bişey ...![]()
![]()
![]()
REHBER ALIMLARI.....
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: REHBER ALIMLARI.....

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Laz61
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
evet ADIBENSAKLI karakterim ile başvurdum..
Tekrar MerhabaLaz61 yazdı:Yapılan rehber alımlarında artık ben adaletli bi seçim yapılmadığının kanaatine vardım torpille rehber yaptıkları arkadaşlara başarılar diliyorum benim 4.5 senelik ikv geçmişimin olmasına rağmen REHBER olarak seçilemiosam bu yönetimdekilerin keyfi zevki ve yakın dostlarına yaptıkalrı kıyaklardan kaynaklandığını düşünmekteyim benden sonra başlayan ve oyunda az deneyimi olan bi oyuncuyu nasıl olurda REHBER yaparlarda biz olamıyoruz bu konuya cevap verebilicek bi GM varsa konuya cevap bekliyorum
Foruma konu açıp bizleri karalamak çok kolay ama ben hep şunu rica etmişimdir , iğne size sonra çuvaldız bize gelsin .
Torpille adam aldığımızı söylemişsiniz ! Nasıl bir torpil bu ? Burası devlet kurumu , bunlarda maaşlı memurlar olacak ve bizde ilk maaştan ikramiyemizimi alacağız ? Ne torpili anlamadım . Beraber yemeğemi çıkacağız ?
Ekibe aldığımız oyuncuların %90 nını şahsen tanımayız bile , hepsi sizin gibi oyuncu,geri kalan %10 u da fuar yada buluşmalarda görmüşsüzdür, en son buluşmamız İstanbul da ADEX te idi , oraya gelip benimle Rehberlik konusunda konuşan onlarca arkadaşım oldu , sorun onlara , hangisine seni alırım demişim ? yada hangisi bana ödül olarak birşey vaad etmiş ? kaldıki her yıl en az 2 defa alım yapıyoruz ve her seferinden en az 100 civarı alım yapıyoruz bunların hepsini tanıma şansımız varmı sizce ? Bunu geçelim .
Deneyimli bir oyuncuyum demişsiniz , doğru öylesiniz, Forum bilgilerinizi ve başvuru bilgilerinizi karşılaştırınca gerçekten deneyimli olduğunuz ortaya çıktı 03.05.2012 tarihinden 21.07.2012 tarihine kadar tam tamına 8 defa ceza almışsınız.
Sizi tebrik eder saygılar sunarım
Bu şu demek değildir, hata yapanı ekibe almıyoruz ! Reel hayatta bir hezeyan sonucu cinayet işleyenler bile af edilirken, hata yapan arkadaşlarımızı her zaman hoşgördük ve ekibe almaya onlarla iyi diyaloglar kurmaya çalıştık, bundan sonrada böyle olacaktır. 500 e yakın başvuru olmuş, Yetkililer kanaat kullanp bu sayıyı 100 civarına indirmişler, bu seçilenlerden de yanıldıklarımız olacaktır, fakat sebebi ne olursa olsun , siz seçilmediniz diye tüm arkadaşlarınızı zan altında bırakmanız , onlara torpilci demeniz etik değildir.
Konuyu kilitliyorum
saygılarımla