REHBER ALIMLARI.....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

REHBER ALIMLARI.....

Mesaj gönderen Laz61 »

Yapılan rehber alımlarında artık ben adaletli bi seçim yapılmadığının kanaatine vardım torpille rehber yaptıkları arkadaşlara başarılar diliyorum benim 4.5 senelik ikv geçmişimin olmasına rağmen REHBER olarak seçilemiosam bu yönetimdekilerin keyfi zevki ve yakın dostlarına yaptıkalrı kıyaklardan kaynaklandığını düşünmekteyim benden sonra başlayan ve oyunda az deneyimi olan bi oyuncuyu nasıl olurda REHBER yaparlarda biz olamıyoruz bu konuya cevap verebilicek bi GM varsa konuya cevap bekliyorum
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: REHBER ALIMLARI.....

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Laz61 yazdı:Yapılan rehber alımlarında artık ben adaletli bi seçim yapılmadığının kanaatine vardım torpille rehber yaptıkları arkadaşlara başarılar diliyorum benim 4.5 senelik ikv geçmişimin olmasına rağmen REHBER olarak seçilemiosam bu yönetimdekilerin keyfi zevki ve yakın dostlarına yaptıkalrı kıyaklardan kaynaklandığını düşünmekteyim benden sonra başlayan ve oyunda az deneyimi olan bi oyuncuyu nasıl olurda REHBER yaparlarda biz olamıyoruz bu konuya cevap verebilicek bi GM varsa konuya cevap bekliyorum

sadece sen değil yüzlerce kişi başvuruda bulunuyor her seçilmeyen konu açsa forumun hali yamandı hem yanlış bilmiyorsam oyunda ceza almamış kişileri seçiyorlarmış
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

JoeyWasHere yazdı:
Laz61 yazdı:Yapılan rehber alımlarında artık ben adaletli bi seçim yapılmadığının kanaatine vardım torpille rehber yaptıkları arkadaşlara başarılar diliyorum benim 4.5 senelik ikv geçmişimin olmasına rağmen REHBER olarak seçilemiosam bu yönetimdekilerin keyfi zevki ve yakın dostlarına yaptıkalrı kıyaklardan kaynaklandığını düşünmekteyim benden sonra başlayan ve oyunda az deneyimi olan bi oyuncuyu nasıl olurda REHBER yaparlarda biz olamıyoruz bu konuya cevap verebilicek bi GM varsa konuya cevap bekliyorum

sadece sen değil yüzlerce kişi başvuruda bulunuyor her seçilmeyen konu açsa forumun hali yamandı hem yanlış bilmiyorsam oyunda ceza almamış kişileri seçiyorlarmış
Hayır ceza alan kişilerde seçildi her seçimde belli kişileri alıyorlar sanırım ben 2 kere e pin den dolayı sus almıştım ondan dolayı almadılar beni sağlık olsun
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

Torpille aldıklarını sanmıyorum fakat bana göre bu bir heves çünkü bir süre çoğu kişi rehberliğini yapıyor fakat biraz zaman geçince kimseyi göremiyorum. Fakat destekde bir torpil olayı var arkadasım küfür ettikten 3 dakika sonra susturma aldı. Birisi 2 chatbox klandan küfür etti hiçbir ceza almadı.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Rehberlerin asıl görevleri 1. Seviyeden 15. Seviyeye kadar karakter ve görev bilgisi olmasıdır. Yani 15. Seviye sonrasındaki görevleri hiç bilmiyor olsa bile problem değil, Çünkü ilgi aralığı bu kadardır. Bu yüzden Rehber seçilirken tecrübeye değil genel davranışlara bakıyorlarmış. Fakat haklı olduğun noktalar var, Daha öncede belirttiğim gibi şu an görev yapan tüm rehberlerin forum geçmişlerini tek tek inceledim. Küfür etsin diye adam tahrik eden rehberler bile var, buna gerçekden anlam veremedim. =)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

siz ADIBENDESAKLI adlı karakterlemi başvurmuşstunuz ?

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

bana e-mail fln gelmedi yaf olumlu veya olumsuz bişey ... :cry: :cry: :cry:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

haydegidelumm yazdı:bana e-mail fln gelmedi yaf olumlu veya olumsuz bişey ... :cry: :cry: :cry:
Sadece seçilenlere Mail gönderilmiş.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Tatarian yazdı:
haydegidelumm yazdı:bana e-mail fln gelmedi yaf olumlu veya olumsuz bişey ... :cry: :cry: :cry:
ok saol :mrgreen:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

haydegidelumm yazdı:
Tatarian yazdı:
ok saol :mrgreen:
Sorun değil. :D
Resim Resim

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön