saltour100 yazdı:1 levelde klana girilmiyorXxXJoKeRXxX yazdı:kesmeyın lan sızde mılletı nıye kesıyosunuz mılletı ha acıklayın bunu mılletı nıye kesıyosunuz hosunuzamı gıdıyo bunu bana soyleyın neden mılletı kesıyosunuz adamalr 1 lwl arzı kestı gecen gun gordum nıye kesıyosunuz dusuncesız herıfler
Kesilince Bağırıp Çığıran Arkadaşlar
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kesilince Bağırıp Çığıran Arkadaşlar
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Oyundaki görevler zorlaştı bosslar artık öyle kolay kesilmiyor adam klana girmesinde napsın 25 lv charı kesince elinize ne geçeçek merak ediyom ?Auril yazdı:kesılmek ıstemeyen klana gırmıcek bukadar basıt
-
- FareAdam Düşmanı
Çok saçma bir konu
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Bana görede sen sacma birisin her konuda bir yönetici havan var.BaLikekmek yazdı:Çok saçma bir konu
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
1 level klana giremez atma recepXxXJoKeRXxX yazdı:kesmeyın lan sızde mılletı nıye kesıyosunuz mılletı ha acıklayın bunu mılletı nıye kesıyosunuz hosunuzamı gıdıyo bunu bana soyleyın neden mılletı kesıyosunuz adamalr 1 lwl arzı kestı gecen gun gordum nıye kesıyosunuz dusuncesız herıfler
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Anadolu Nefesi
Arkadaşlar bu kesilince bağırıp çağırıp küfür edenler oyunu bilmemekten kaynaklanıyor sadeceXxXJoKeRXxX yazdı:kesmeyın lan sızde mılletı nıye kesıyosunuz mılletı ha acıklayın bunu mılletı nıye kesıyosunuz hosunuzamı gıdıyo bunu bana soyleyın neden mılletı kesıyosunuz adamalr 1 lwl arzı kestı gecen gun gordum nıye kesıyosunuz dusuncesız herıfler
Bilmeyenler için aşağıda oyun rehberi 53. sayfayı alıntı yaptım özellikle renkli yazıları okuyun yeterli olur iyi oyunlar.
İKV ve oyuncuya karşı oyuncu (OkO veya PvP) savaşları:
İKV oyununda, oyuncular birbirleriyle savaşabilirler. Oyunculara karşı savaşmanın iki yolu
vardır.
1)Kabadayı modu: Herhangi bir gruba dahil değilken, kişisel bilgi panelinizin üzerine sağ
tuşla tıkladığınızda çıkan menüden kabadayı moduna geçebilirsiniz. Kabadayı modu, klan
farkı gözetmeksizin, kabadayı modundaki diğer oyuncularla savaşabilmenizi sağlar. Kabadayı
modu, ölene kadar, ya da oyundan çıkana kadar sürer. Kabadayı modu, oyundaki diğer OkO
dengelerini etkilemez.
2)Klan savaşları: Bunun için öncelikle birbirine düşman iki klandan birine dahil olmanız
gerekmekte. Bu klanlar Arzın Çocukları ve Lodos‟dur. Klanlardan herhangi birine katılmak
için en az 5nci seviye olmalısınız.
Çeşitli bölgelerde bulunan klan muhafızlarının üzerine sağ tuşla tıklayarak klana katıl
seçeneğini seçtiğinizde, klanlardan birine katılmış olursunuz. Klandan ayrılma işlemini de
gene aynı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
İki klanın birbiriyle savaşmalarının tarihsel nedenlerini, İstanbul Kıyamet Vakti oyununun
internet sitesindeki tarihçesini okuyarak öğrenebilirsiniz.
Bir kez klana katıldığınızda, karşı klanın bütün üyeleri sizin için, siz de onlar için düşman
olacaksınız.
Dikkat: Klanlardan birine katıldığınız zaman, oyuncuya karşı oyuncu müsabakalarını
onaylamış sayılıyorsunuz. Karşı klandan birilerinin, hangi seviyeden olursa olsun sizi
defalarca öldürmesi, size görev yaptırtmayacak şekilde saldırgan oynamaları, tamamen oyun
kuralları içerisindedir. Bu sebepten ancak kendinizi bu savaşlara hazır hissettiğinizde bir
klana katılın.
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Darkorbit diye bir oyun vardı , bilmem hiç gördün mü .. Orada oyuna başlar başlamaz şirket yani bir taraf seçiyorsun zaten o oyunu bırakmamın en büyük sebebi de bu olay . Bende daha güçlü olanlar gemiyi kastırmıyorlardı ve sürekli kesiyorlardı hemde orada böyle 3 - 5 değil ciddi bir para kaybediyordun (Yani belli bir süre sonra önem arz ediyor).gecebekcisi yazdı:
Arkadaşlar bu kesilince bağırıp çağırıp küfür edenler oyunu bilmemekten kaynaklanıyor sadece
Bilmeyenler için aşağıda oyun rehberi 53. sayfayı alıntı yaptım özellikle renkli yazıları okuyun yeterli olur iyi oyunlar.
Dikkat: Klanlardan birine katıldığınız zaman, oyuncuya karşı oyuncu müsabakalarını
onaylamış sayılıyorsunuz. Karşı klandan birilerinin, hangi seviyeden olursa olsun sizi
defalarca öldürmesi, size görev yaptırtmayacak şekilde saldırgan oynamaları, tamamen oyun
kuralları içerisindedir. Bu sebepten ancak kendinizi bu savaşlara hazır hissettiğinizde bir
klana katılın.
Her neyse eğer bu savaşı göze alıyorsan klana gecersin . Ha bu arada kp kasma diye bir mantıkta yok ve bu çoğu oyunda bir suç (ÖR : Knight'ta Np -T yapmak suçtur .) Adminler direk banlamalı . Ama ikv oyununda rütbeler ve şan puanları çok yüksek rakamlarda olduğu için bu oyunda serbest olduğunu görüyorum . Yani kp kasıyorum dalamazsın gibi bir entrikada söz konusu değil . Velhasıl eğer klana geçeceksen savaşacaksın .
İYİ FORUMLAR.
elimize bir şey geçmiyor evet ama karşı klanla olan bir savaş var bunu devam ettırmemız gerek eger ıkı klandakı ınsanlar bırbırıne dalmazsa klanın ne anlamı kalıyoCooLRap yazdı:Oyundaki görevler zorlaştı bosslar artık öyle kolay kesilmiyor adam klana girmesinde napsın 25 lv charı kesince elinize ne geçeçek merak ediyom ?Auril yazdı:kesılmek ıstemeyen klana gırmıcek bukadar basıt
auril & DoubleLift
Tamam haklısın rekabet var ama düşün sende epey bir kp var klandan çıkamıyorsun bugun yaşıdıgım olaydan bahsediyorum komutanda 3 tane arz var migrata yetişmem gerek dokunmayın diyorum biri tanıdıktı dur dedim tamam dedi diğer ikisi savaşçı ve şifacıydı yapma diyorum dinlemiyo ve bugun o grupla yetişemedim gittiğimdede sivri ada boştu klan savaşlarından korunmamanın bir yolu olmalı iye düşünüyorum bundan sonra yaptıklarını unutmuyorum nerde bir arz görsem acımadan kesiyorum.Auril yazdı:elimize bir şey geçmiyor evet ama karşı klanla olan bir savaş var bunu devam ettırmemız gerek eger ıkı klandakı ınsanlar bırbırıne dalmazsa klanın ne anlamı kalıyoCooLRap yazdı:Oyundaki görevler zorlaştı bosslar artık öyle kolay kesilmiyor adam klana girmesinde napsın 25 lv charı kesince elinize ne geçeçek merak ediyom ?Auril yazdı:kesılmek ıstemeyen klana gırmıcek bukadar basıt
Dipnot:Junondan nuc yüzük çıkmıyorrrrrrrrrrrrrr