Başlıktada Belirttiğim gibi, yaklaşık bir aydır girmedğim karakterime girdiğimde Sus yediğini öğrendim, Artık ikv kafasına göremi ceza veriyor.
------ sunucusunda 26.07.2012 tarihinde -------- karakterinizle sergilemiş olduğunuz Rahatsız Edici Davranış nedeniyle hesabınıza 7 gün susturma cezası verilmiştir. Cezanız 03.08.2012 tarihinde sona erecektir.
Koray abi sen Büyüğümüzsün, Sen söyle, İkv Artık kafasına göremi ceza veriyor, eğer kafasına göre ceza veriyorsa bu ceza Neden!. .
Bu Nasıl Oldu Bilmiyorum ama kullanmadığım karakter sus yedi
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Re: Bu Nasıl Oldu Bilmiyorum ama kullanmadığım karakter sus
ceza nedenin kanıt teşkil ettiği için söylenmiyor geçmiş olsun asla öğrenemezsin
bana böyle bir cevap geldi 
...
- Splash
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
İstanbul Kıyamet vakti destek ekibine mesajını atmanı öneririm, Bu forumdan cevap alamazsın...
Ancak şunuda söylemeden edemicem, Destek ekibi, rehberler, Etkinlik yapan arkadaşlar, oyunda sürekli
etkileşim halinde, senin ettiğin küfür olmasada, oyunda uygunsuz davranışlarda bulunman halinde, Şikayet
edilirsin ve ilgili ekip (hala şikayet ediyorsan) oyuna gelip seni oyundan düşürür
(Bkz. İkv'de şikayet sistemine göre karakter çıkıp girdiğinde şikayet sonuçlanır.) RAHATSIZ EDİCİ DAVRANIŞ,illaki
küfür değil, klandaki yazışmalar vs vs, belkide karakterine girilmediğini sanıyorsun. Şifreni bilen kimse yoksa ve
bundan eminsen, Destek ekibine, açıklayıcı bir mesaj ilet, onlar gerekeni yapar
İyi forumlar kardeşim
Ancak şunuda söylemeden edemicem, Destek ekibi, rehberler, Etkinlik yapan arkadaşlar, oyunda sürekli
etkileşim halinde, senin ettiğin küfür olmasada, oyunda uygunsuz davranışlarda bulunman halinde, Şikayet
edilirsin ve ilgili ekip (hala şikayet ediyorsan) oyuna gelip seni oyundan düşürür
(Bkz. İkv'de şikayet sistemine göre karakter çıkıp girdiğinde şikayet sonuçlanır.) RAHATSIZ EDİCİ DAVRANIŞ,illaki
küfür değil, klandaki yazışmalar vs vs, belkide karakterine girilmediğini sanıyorsun. Şifreni bilen kimse yoksa ve
bundan eminsen, Destek ekibine, açıklayıcı bir mesaj ilet, onlar gerekeni yapar
İyi forumlar kardeşim
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Dostum gecmıs olsun Sorun Yok benım carım suskunken bıdaha su yemıstı maıl at yönetıme belkı acarlarkuccukhusam1 yazdı:Başlıktada Belirttiğim gibi, yaklaşık bir aydır girmedğim karakterime girdiğimde Sus yediğini öğrendim, Artık ikv kafasına göremi ceza veriyor.
------ sunucusunda 26.07.2012 tarihinde -------- karakterinizle sergilemiş olduğunuz Rahatsız Edici Davranış nedeniyle hesabınıza 7 gün susturma cezası verilmiştir. Cezanız 03.08.2012 tarihinde sona erecektir.
Koray abi sen Büyüğümüzsün, Sen söyle, İkv Artık kafasına göremi ceza veriyor, eğer kafasına göre ceza veriyorsa bu ceza Neden!. .
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Öncelikle geçmiş olsun.
Karaktere girdiğiniz zamanlarda herhangi bir ceza gerektirici davranışta bulunup oyundan çıktıysanız, ve bir kişi bunun resmini alıp sizin oyuna girmediğiniz zamanda bunu destek ekibine raporladı ise cezanız normaldir.
Fakat böyle bir durum söz konusu değil ise Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
İyi forumlar.
Karaktere girdiğiniz zamanlarda herhangi bir ceza gerektirici davranışta bulunup oyundan çıktıysanız, ve bir kişi bunun resmini alıp sizin oyuna girmediğiniz zamanda bunu destek ekibine raporladı ise cezanız normaldir.
Fakat böyle bir durum söz konusu değil ise Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
İyi forumlar.
-
- Teşkilat Neferi
kuccukhusam1 yazdı:Başlıktada Belirttiğim gibi, yaklaşık bir aydır girmedğim karakterime girdiğimde Sus yediğini öğrendim, Artık ikv kafasına göremi ceza veriyor.
Merhaba ;
Moderasyon hesaba verilir dolayısı ile o hesabınızdaki karakterler susturulmuş olur.
Bilginize...
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Baya yavaşlamış destek bir hafta sonra bakılmış :mrgreen:

LEPRECHAUN
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
FETiHNESLi yazdı:kuccukhusam1 yazdı:Başlıktada Belirttiğim gibi, yaklaşık bir aydır girmedğim karakterime girdiğimde Sus yediğini öğrendim, Artık ikv kafasına göremi ceza veriyor.
Merhaba ;
Moderasyon hesaba verilir dolayısı ile o hesabınızdaki karakterler susturulmuş olur.
Bilginize...
Tam olarak anlayamadım, Moderasyon derken neyi kastediyorsun,
- Splash
- Zincir Bozan
- Lonca: <Game Master>
Verilen ceza, yani susturulma banlanma vs vs'ye Moderasyon denilmekte.kuccukhusam1 yazdı:FETiHNESLi yazdı:kuccukhusam1 yazdı:Başlıktada Belirttiğim gibi, yaklaşık bir aydır girmedğim karakterime girdiğimde Sus yediğini öğrendim, Artık ikv kafasına göremi ceza veriyor.
Merhaba ;
Bilginize...
Tam olarak anlayamadım, Moderasyon derken neyi kastediyorsun,
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İnferno Team
Şikayet incelemesi sonucu yapılan ceza uygulamasına moderasyon denir.kuccukhusam1 yazdı: Tam olarak anlayamadım, Moderasyon derken neyi kastediyorsun,